- 11 Aralık 2019
- 2.236
- 8.915
- 158
- 49
Guzel menu ve spor afiyet olsun26 Aralık Menü
Sabah 10.30
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 kase domates suyu
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 13.00
1 adet cennet hurması
Öğlen 14.30
6 yemek kaşığı pırasa
1 kase yoğurt
Akşam 19.00
2 fırın tavuk but
2 halka fırın patates
1 kase alabaşlı yoğurt
3 litre su
30 dk Leslie
10 dk bölgesel çalışma
Afiyet olsun canım26 Aralık Menü
Sabah 10.30
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 kase domates suyu
Ara 13.00
1 adet cennet hurması
Öğlen 14.30
6 yemek kaşığı pırasa
1 kase yoğurt
Akşam 19.00
2 fırın tavuk but
2 halka fırın patates
1 kase alabaşlı yoğurt
3 litre su
30 dk Leslie
10 dk bölgesel çalışma
Oo ekler hıc güzel degıl ne o öyle çikolatalı falan sen yesılcay iç canım şimdi bende çay getırıcem de yesılcay içicem elimi hıc bıseye surmıcemŞimdi benimkiler çayla ekler yiycek bense çay içerim hiç sevmem ki zaten hem zamanında bol bol yediklerime sayarım
Hic kimseden ses yok canim herkes 1 ocak Bildirimine hazırlanıyorZipzip- kaptanım yılbaşı izni çıkmadı mı? Yada olma gibi bi ihtimal var mı
Kendimızı sıkmaalıyız yılbaşı dıye ben kendımı salarım kesin ama bu hafta çok sıkı tutucam . Zaten eşimde evde leslie yapamıyorum.Hic kimseden ses yok canim herkes 1 ocak Bildirimine hazırlanıyor
Yok canım yemem yılbaşında izin çıkarsa ogün pasta olcak yerim olmazsa da 59.9 kiloya inişimi kullamak için bol bitterli cit bi sufle yaparımOo ekler hıc güzel degıl ne o öyle çikolatalı falan sen yesılcay iç canım şimdi bende çay getırıcem de yesılcay içicem elimi hıc bıseye surmıcemTutku44 benı geçecekmiş geçmemesi lazım kadın gaza getirıyo beni
Leslie yapamazsan bile bol hareket et yediklerine dikkat et kilo verirsinKendimızı sıkmaalıyız yılbaşı dıye ben kendımı salarım kesin ama bu hafta çok sıkı tutucam . Zaten eşimde evde leslie yapamıyorum.
O zaman ben hiç umutlanmayayım o gece büyük bi sınav olcak benim için yapcak bişey yok alacağım yeni cicileri hayal ederimHic kimseden ses yok canim herkes 1 ocak Bildirimine hazırlanıyor
Bu hafta dışarıda yürücem.hava ıyı olur ınsaşşahLeslie yapamazsan bile bol hareket et yediklerine dikkat et kilo verirsin
Cuma gunu bildirim sonrasi kucuk bir kaçamak yapabilirsinO zaman ben hiç umutlanmayayım o gece büyük bi sınav olcak benim için yapcak bişey yok alacağım yeni cicileri hayal ederim
Hava biraz iyi gibi ama yinede soguk dikkat et canimBu hafta dışarıda yürücem.hava ıyı olur ınsaşşah
Akşamdan kalırsa olabilir malum evde olmıcamCuma gunu bildirim sonrasi kucuk bir kaçamak yapabilirsin
Dogru demistin canimAkşamdan kalırsa olabilir malum evde olmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?