• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Masallah canim Allah bagislasin 🤭
Cümlemizin evladını kuzum
Yaaa ne kadar şanslısın cok güzel yaa masallah ben kaldim valla iki tanede..
Cok erteledim erteledim sonradanda yapardim istiyodum 3.yü taakiii ergenlerle tanışana dek:duduk:
Tesekur ederim canım:) ben tek çocuğum ve bu hiç iyi birşey değil:) kalabalık aile güzel oluyor
Maaşallah kuzu hem sana hem çocuklarına 🧿🧿🧿🧿🧿
Tesekur ederim canım benim ❤

Yaaa ne kadar şanslısın cok güzel yaa masallah ben kaldim valla iki tanede..
Cok erteledim erteledim sonradanda yapardim istiyodum 3.yü taakiii ergenlerle tanışana dek:duduk:
Kiz ben napayim 19 yasinda kizim,15yasinda oglum var 13sene sonra gelen 2yasindada kizim var🤷‍♀️

Kiz ben napayim 19 yasinda kizim,15yasinda oglum var 13sene sonra gelen 2yasindada kizim var🤷‍♀️
Sen hamile kaldığında tam ergen olmamis küçük olan ondandır :KK48: hay masallah ama sen benden daha cesaretliymissin hakkaten ergen tanimasam istiyodum. Yani çok çektirdi benimkiler diemem ama bilmiom yaa çocuklara bayiliyomda ergen sevmiom :))) benimkilerde 21/19

Sen hamile kaldığında tam ergen olmamis küçük olan ondandır :KK48: hay masallah ama sen benden daha cesaretliymissin hakkaten ergen tanimasam istiyodum. Yani çok çektirdi benimkiler diemem ama bilmiom yaa çocuklara bayiliyomda ergen sevmiom :))) benimkilerde 21/19
Maşallah canim sanada🤩

Allah bağışlasın kuzucuklarinizi. :dua:
Çocuk muhabbetine ben de gireyim kaçırmadan :21:
İki bebem var benim de.
Büyük oğlum 23
Küçük oğlum 22

Back
X