Gece 12 den sonraNe zman sallamalıyım kaptanım ona göre şey yapayım
Olur yapSize 2 dk öncesi snrası yapayım mıBelki beni motive edersinizzz de diyete dönerim
Yap canım bende yapayim barisiSize 2 dk öncesi snrası yapayım mıBelki beni motive edersinizzz de diyete dönerim
Maşallah canım süpersın@Nidsalii
Selam kizlar aksamki menümde pankeki biraz kaçırmış bide uzerine kuruyemiş eklemis sonrada pisman olup çılgınlar gibi koşmuş olabilirim
Eki Görüntüle 2752540
Göremiyorum kiSize 2 dk öncesi snrası yapayım mıBelki beni motive edersinizzz de diyete dönerim
Goremeedim canımProfil resmine koyunca görebilionuz mu bilmiom ama
Yaaa maşallah supersinProfil resmine koyunca görebilionuz mu bilmiom ama
40Yaaa maşallah supersin
Ne kadar fark etmis kac kilo fark var aralarinda canim
Göremiyorum ki
Zipzip gördü ya bea,siz nie göremediniz kiGoremeedim canım
Kiz gozukmuyo nerde sınir getirildi diyo40İlk resim en kötü hallerimden.130 kilo da olabilir 135 de bilemiom gari,diğeri de 90 falan
Boy uzun olunca hic 90 durmuyorsun yaa masallah kim bilir 70 olunca nasil fark edeceksin40İlk resim en kötü hallerimden.130 kilo da olabilir 135 de bilemiom gari,diğeri de 90 falan
Beni zorluyonuz yemin ederimFotoğraf kutusuna dokunun Fotografi yakinlastirin
Sağ ol canımm,inşallah ölmeden bi 70 olduğumu görebilirimBoy uzun olunca hic 90 durmuyorsun yaa masallah kim bilir 70 olunca nasil fark edeceksin
Olmadı mı geneBeni zorluyonuz yemin ederimyakinlastirdim
Ay canım maşallah sana ya çok güzel vermişsin ne kadar zamanda yanı 40 kiloyu veren gerı kalanıda verir süpersin valla . Darısı başıma Insallah. Dıger mesajda sımdı gördum doğru haklısın dolmadada pirinc var ekmek ayrı kaçırdım malesef neyse yarın çok daha dıkkat ederım.40İlk resim en kötü hallerimden.130 kilo da olabilir 135 de bilemiom gari,diğeri de 90 falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?