Küçücük gördüm ama maşallah diyorum sana...Size 2 dk öncesi snrası yapayım mıBelki beni motive edersinizzz de diyete dönerim
Yakinlastirinca oldu cunku profilin gizli görulmesini istemiyosun demekkiOlmadı mı gene
Sağol canımm benimm
Allah zihin açıklığı versin canimNe oldu anlamıyorum alıntı yapamadım. Profil resmimi de değiştirmedim. Bugünlük beni affedin. Hepinize afiyet olsun Canlar
Ben şu sevimsiz tezime sabaha kadar bir yumulayım bakayım.. dua edin kızlar bu aralar duaya çok ihtiyacım var
Yaa cok sevindim bugün mu başladın 1 gunlukmu yaptin yoksa devam edecek misin canımAfiyet olsun gülüm
Ohhh yarasın tatlım
Bu arada hazirladigin kurden yaptım bayaga etkili
Kaptan hanım nooluyooo kızımın yavuklusuna kaptan hanımmmmYasimi kucultsem olur mu kimse anlamaz
Makyajla da buyuk görünürüm
Teşekkürler canım süper olmayanımız var mı kiMaşallah canım süpersın
Saol kuzumSana da maşallah canım ..
Evlatlarına da.
hay maşallah sana kuzum supersinProfil resmine koyunca görebilionuz mu bilmiom ama
Uuu MasallahSağol canımm benimm
Çokkk teşekkürler canımKüçücük gördüm ama maşallah diyorum sana...
Fark çok büyük ve çok güzel..
Gizlemiştim bi ara neden bilmemYakinlastirinca oldu cunku profilin gizli görulmesini istemiyosun demekki
Bugün denemek için yaptım pazartesi sizinle tekrar başlıcam.cnmAllah zihin açıklığı versin canim
Yaa cok sevindim bugün mu başladın 1 gunlukmu yaptin yoksa devam edecek misin canım
Kaptan hanım nooluyooo kızımın yavuklusuna kaptan hanımmmmElhan dünür ne dönüyo burdaaa nerde benim damattt
Teşekkürler canım süper olmayanımız var mı ki
Gorursun canim ayda 2 kilo verirsen bu yil sonuna kalmadan 7 li rakamlar gelecekSağ ol canımm,inşallah ölmeden bi 70 olduğumu görebilirim
Canim seni ayakta alkışlıyorum istikrarın hep sürsün en en en güzel olmayı hakediyorsun masallah sana40İlk resim en kötü hallerimden.130 kilo da olabilir 135 de bilemiom gari,diğeri de 90 falan
Gorursun canim ayda 2 kilo verirsen bu yil sonuna kalmadan 7 li rakamlar gelecek
Uuu Masallah
Hadi devam hadi
Çokkk teşekkürler canımm,inşallahhCanim seni ayakta alkışlıyorum istikrarın hep sürsün en en en güzel olmayı hakediyorsun masallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?