- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bende yesilcayŞimdi rezene çayımı demledim içiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yesilcayŞimdi rezene çayımı demledim içiyorum![]()
Ooo kaptan kas yapmissinAfiyet olsun menun ve sporunda guzel
Afiyet olsun canim guzel menu
Basarabilirsin canim inanıyoruz takimcak![]()
Kimi etiketlemişim acabaŞimdi rezene çayımı demledim içiyorum![]()
Rezene hiç sevmem ama içiyorum şimdi normal çay ve yanında bir paket bisküvi gömüyor olmam gerekiyordu her aksam öyle yaptım bu kilo nasıl alındı sanıyorsunBende yesilcay![]()
Bilmem canım ama o turuncuyduKimi etiketlemişim acabaafiyet olsun Bende zencefil yeşilçay içiyorum
Pis boģaz seni kardeşlikten men ediyorumRezene hiç sevmem ama içiyorum şimdi normal çay ve yanında bir paket bisküvi gömüyor olmam gerekiyordu her aksam öyle yaptım bu kilo nasıl alındı sanıyorsun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

12 ye cıktı sayisi11ziyaretçiyle izleniyoruz arkadaslar![]()
Geçen profilime koyduğum resmi büyük attım bu sefer.Övülmek istedim spor öncesi de
Heyyy masallah bence bunlar siteden çıkış yapıp bizi izliyenler12 ye cıktı sayisi![]()
Övdük yaaaGeçen profilime koyduğum resmi büyük attım bu sefer.Övülmek istedim spor öncesi de
Eki Görüntüle 2753981
Gorunmek istemiyorlardirHeyyy masallah bence bunlar siteden çıkış yapıp bizi izliyenler![]()
Daha da gelen olur11ziyaretçiyle izleniyoruz arkadaslar![]()
Acaba sen 72ye nasıl çıktınPis boģaz seni kardeşlikten men ediyorum![]()
Yok mu arttıran12 ye cıktı sayisi![]()
Afiyet olsun canımŞimdi rezene çayımı demledim içiyorum![]()
Yiyerek çıktım bana benzemek zorundamisinDaha da gelen olur
Acaba sen 72ye nasıl çıktın![]()
Yok mu arttıran![]()
Hayranımız çok bebeğim11ziyaretçiyle izleniyoruz arkadaslar![]()
Vuhhu bebeğim içinden 2 insan çıkmış maşallahGeçen profilime koyduğum resmi büyük attım bu sefer.Övülmek istedim spor öncesi de
Eki Görüntüle 2753981