• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canim benim wc sorunum cok var 4gundur cikamadim mesela,bu yediklerim bile bana fazla geliyo aslinda az yesemde artı gelirim biliyorum onu dengelemem lazim oyuzden listeye girince pozitif olmak onemli oyuzden bende takmamaya karar verdim yoksa hep artı gelicem
Diyetisyen wc sorunu için sade kefir önerdi canım dene istersrn😘

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm Rabbim tekrarını yaşatmasın inşaallah canım ben tartı fotosu çekmedim şimdi de kahvaltı yapmış bulundum😑ama sabitim
Sağol canim ❤
Pazartesi tarti resmine gerek yok canim
Teşekkürler kızlar 🙏🙏 Valla ne desem boş,çok üzgünüm.
Uyuyamadım uyandım,annem de keza öyle.O da sağolsun buzlukta börek vardı yiyelim mi diyince burayı,sizi unuttum gitti.Zaten böyle gece yemeleriyle 130 kilo olmuştum.😔Şimdi sakin kafayla kabak çekirdeği falan yeseydim bari diyorum ama o an kafam buna calısmadı.😔
Cumaya dek kaçamak yapmamaya çalışacağım 😔
Dun gece yasandi ve bitti önümüze bakiyoruz canim 😘😘
Çok geçmiş olsun canım. Akşam aklıma ilk sen geldin ama saat itibariyle yazmak istemedim. Allah bir daha yaşatmasın inşallah 🙏🙏
Amin canin insallah 🙏
Evet bizde çok fazla hissettik şükür ki bişi yok🙏 ben bide düşmeseydim iyiydi😂
Sen nerdesin canim bursa da degilmiydin :-)

Bende sabitim:işsiz:@Zipzip- hiç öyle yarışan bir rakip değilimdir sen beni geçebilirsin Ne kadar tatlıyım dimi:süslü:Bugün sporada başladım Ama menüde yazcam artık:110:
Bende durumlar feci ben hic yazmamayim zaten :-)
Evde cok hareketsiz kaldım
Aksam yürüyordum onda da ev musait olmuyor artik
Baska bir spor bulup yapmalıyım

Bende sabitim:işsiz:@Zipzip- hiç öyle yarışan bir rakip değilimdir sen beni geçebilirsin Ne kadar tatlıyım dimi:süslü:Bugün sporada başladım Ama menüde yazcam artık:110:
Aman çok tatlisiniz zaten iki deli biraraya gelmis :KK53:
2side tembel

Ufaklık banyo yaptı uyudu bulaşıklar makinaya dizildi çamaşırlar makinaya atıldı az oturayım bari 😑
Dinlen kuzum sende bıdık uyuyorken bende ütü yaptim çamaşır katladım minnaki uyuttum kendime rezene yaptim onu içiyorum

Back
X