Tamam kaptanım bu hafta gibi hayalet Casper tadında takılırım o zamanEksin cok guzel tebrik ederim canım
Ama izin hakkin yok canım haftaya bildirim yapmalisin.
Kendi isteginle ayirabiliriz oda 6 ay listeye giremezsin
Afiyet olsun kaptanımKahvalti yapayim geliyorum
Freede sorun olmaz okadar canim
Tesekkurler canımTebrik ederim canim guzel eksin
Tut elimden atlayalım vallaBirlikte atlayalimmi
Evet canim insallah yeni haftaya start verdim bu haftaEksi gelmen güzel yeni haftaya daha güzel başlarız
Kusburnunu seviyorsan ona benziyor canım yanlız fazla koyma baya eksi olur ben bugun fazla koymuşum zor ıctımDetoks çayı ödem çayı felan dene bestenin verdiği kürler var onları yap
İyi gelecekwc sorunu en büyük etkenlerden bi tanesi
Bende de kabızlık sorunum var hala geçemedi kayıslıl from çayı çok iyi geldı
Elhan ablanın içtiği hibiskus çayı var ( ben içmedim tadını bile bilmiyorum)
Haftaya güzel eksi geleceksin
Tebrik ederim harikaZipzip-
gecen haf: 80.4
bu hafta :79.3
fark:-1.1
yuzde: 1.368
bu hafta hasta oldugum icin spor yapamadim kaptanim
kilo su. kas yag
19.12. 81.7 46.0 29.4. 35.9
15.01. 79.3. 46.6 29.8. 34.8
- 2.4 kg
ölçulerimi aldim toplamda 4cm incelme var. bol sporlu bir ay diliyorum kendimeeeEki Görüntüle 2761524
Su orucunu kac gun yaptın ve nasıl yaptın canımkızlar özel diyetisyene gidenleriniz ne kadar ücret ödüyorsunuz bugün gidip vücut yağ kas vs. oranıma baktırmak istiyorum bakalım su orucuyla neler yapmışım vücuduma. sağlık ocağındaki tahlillerde bir yere kadar çünkü
Harika tebriklerZipzip- kaptanım
Çarşamba 59.9
Dün 58.8
Bugün 57.9
Free ye girmek istiyordum ama tartı resmini aceleden tarihsiz çekmişim tarih kağıdını da hazırlamıştım bir kenarda kaldı bu şekilde free ye alınmıyor sanırım kurallar neyse o şekilde uygularsın canım
Bu haftada free de olamasam da sıkıntı yok ben başladım önemli olan o canım
Yeni uyandım kızlar daha sabah 8.30 du yattığımda gece küçük oğlan ateşlendi dışı patladı sabahı sabah etdik çekip aticam simdiKesin 3 4 5 gelcek wcde olabilir
Gecmis olsun canimYeni uyandım kızlar daha sabah 8.30 du yattığımda gece küçük oğlan ateşlendi dışı patladı sabahı sabah etdik çekip aticam simdi
Gecmıs olsun kuzucugaYeni uyandım kızlar daha sabah 8.30 du yattığımda gece küçük oğlan ateşlendi dışı patladı sabahı sabah etdik çekip aticam simdi
Tamam canim sen yediklerine dikkat et bu hafta yeterliTamam kaptanım bu hafta gibi hayalet Casper tadında takılırım o zaman. İçime sinmiyor bir varım bir yokum çoğu mesajı takip edemiyorum diye ama şu hafta da biterse rahatlıyorum doya doya katılırım muhabbetlere
Sagol canimAfiyet olsun kaptanım
Free listede kural yok canim eklerim tabi kiZipzip- kaptanım
Çarşamba 59.9
Dün 58.8
Bugün 57.9
Free ye girmek istiyordum ama tartı resmini aceleden tarihsiz çekmişim tarih kağıdını da hazırlamıştım bir kenarda kaldı bu şekilde free ye alınmıyor sanırım kurallar neyse o şekilde uygularsın canım
Cook gecmis olsun canim yaYeni uyandım kızlar daha sabah 8.30 du yattığımda gece küçük oğlan ateşlendi dışı patladı sabahı sabah etdik çekip aticam simdi
MaşallahhhGeçen hafta 95,400
Bu hafta 89,800
Eksi 5,600
Yüzde 5,870
Ödem gitti büyük bi ihtimal regl etkisi diyorum
Diyetisyen randevuma da 3 gün var
Ayaklarım yere basmıyor şuan
Maşallahhh çok tatlı
Artın çok değil cnm ya haftaya güzel eksi gelir bence
Benim burda ilk bildirimım
Gecen hafta 71.3
Bugun :70.5
Fark 0,8
Yuzde %1,122
Dun ben 69.9 u gormustum odul bana nurtopu gıbı 600 gram getırmısEki Görüntüle 2761507
Güzel eksi kilona göreEki Görüntüle 2761515
Geçen hafta 63.9
Bugün 63.7
Zipzip-
Fark -200 Şükür napalim
@birbeste kuzum seni merak ediyorum.
Zipzip-
gecen haf: 80.4
bu hafta :79.3
fark:-1.1
yuzde: 1.368
bu hafta hasta oldugum icin spor yapamadim kaptanim
kilo su. kas yag
19.12. 81.7 46.0 29.4. 35.9
15.01. 79.3. 46.6 29.8. 34.8
- 2.4 kg
ölçulerimi aldim toplamda 4cm incelme var. bol sporlu bir ay diliyorum kendimeeeEki Görüntüle 2761524
TebriklerGünaydın kızlar
Geçen cuma 82.4
Bu cuma 80.7
Fark 1.7
Yüzde 2,063Zipzip- kaptanım yanlış hesaplamış olabilirim. Uykusuzluk bu sefer yaradı galiba. Bugün yarın tezi teslim edicem haftaya tamamen onunla uğraşırım muhtemelen. İzin alabilir miyim kaptanım?
Eki Görüntüle 2761534
Güzel eksi cnmm baya iyiZipzip- kaptanım
Çarşamba 59.9
Dün 58.8
Bugün 57.9
Geçmiş olsun canım bizde gaz ile uyumadık geceYeni uyandım kızlar daha sabah 8.30 du yattığımda gece küçük oğlan ateşlendi dışı patladı sabahı sabah etdik çekip aticam simdi
İlk bildirim hayırlı olsun devamı hep böyle güzel gelir inşallah
Geçen hafta 95,400
Bu hafta 89,800
Eksi 5,600
Yüzde 5,870
Ödem gitti büyük bi ihtimal regl etkisi diyorum
Diyetisyen randevuma da 3 gün var
Ayaklarım yere basmıyor şuan
Gunaydin ablaGunaydinnn kizlar
1 saattir gecmisteyimbitirip oyle selam vereyim dedim ama her baktigimda yine 10 sayfa var
Pes ettim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?