Pazartesi regl oldum bende Ödem suyu hazırlayıp ictim ben bu hafta iyi geliyo bana maydanoz yesil elma limon ve zerdaçal kaynatıp içebilirsinReglken odem tutmamak için yaptığınız şeyler var mı kızlar
Atladım dimi bende kendime inanamıyorum gerçekten isteyince oluyomuş eteklerim vs olmuyo çok güzel bi duygu benim için2 haftada 9ları atlayarak tarihe geçtin tebrikler
valla maşallah sana ya ben 2 senedir 96dan 70e ancak geldim sen 2 ayda bana yetişecen
Tebrikler canım maşallah sana
GünaydınGunaydinnn kizlar
1 saattir gecmisteyimbitirip oyle selam vereyim dedim ama her baktigimda yine 10 sayfa var
Pes ettim artik
Tebrikler canım güzel eksi
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Geçen cuma = 63.3
Bu gün = 60.1
Fark = 3.200
Yüzde = 5.055
Kuzum doğrumu hesapladım ya gözlerimi zor açıyorum vallaha daha geçmiş bile yapamadim
Zipzip-
Güzel eksi canım tebrik ederimGeçen cuma = 63.3
Bu gün = 60.1
Fark = 3.200
Yüzde = 5.055
Kuzum doğrumu hesapladım ya gözlerimi zor açıyorum vallaha daha geçmiş bile yapamadim
Zipzip-
Saol kuzumTamam canim sen yediklerine dikkat et bu hafta yeterli
Sagol canim
Free listede kural yok canim eklerim tabi ki
Cook gecmis olsun canim ya
Ah çok zor kuzum ya rezene masaj falan ise yaramıyor muGeçmiş olsun canım bizde gaz ile uyumadık gece
Saol kuzumGeçmiş olsun canım
Daha bende yapamadım ablaGunaydinnn kizlar
1 saattir gecmisteyimbitirip oyle selam vereyim dedim ama her baktigimda yine 10 sayfa var
Pes ettim artik
Geçmiş olsun canım...Yeni uyandım kızlar daha sabah 8.30 du yattığımda gece küçük oğlan ateşlendi dışı patladı sabahı sabah etdik çekip aticam simdi
Gecmis olsun canımGeçmiş olsun canım...
Çocuklarda ateş çok zor oluyor geçenlerde benim oğlum da ateşlendi ama hafif atlattı şükür sanırım oğlumun ateşi de diştendi..
Benim de ortanca kızım hasta oldu balgamli öksürüp duruyor
Çok Çok güzel eksi canım tebrikler...Geçen cuma = 63.3
Bu gün = 60.1
Fark = 3.200
Yüzde = 5.055
Zipzip-
Sağol canım...Gecmis olsun canım
Gunaydın abla sabah bende aynı durumdayımGunaydinnn kizlar
Pes ettim artik
Sagol canımPazartesi regl oldum bende Ödem suyu hazırlayıp ictim ben bu hafta iyi geliyo bana maydanoz yesil elma limon ve zerdaçal kaynatıp içebilirsin
Ben nasıl bir takıma dustum hay Masallah barekallah agzım acık kaldı resmenGeçen cuma = 63.3
Bu gün = 60.1
Fark = 3.200
Yüzde = 5.055
Zipzip-
Tamam canım eklersin o zaman...Tamam canim sen yediklerine dikkat et bu hafta yeterli
Sagol canim
Free listede kural yok canim eklerim tabi ki
Cook gecmis olsun canim ya
Artın çok değil canım ama 10 gün wc için çoook fazla müdahale etmen lazım
Geçen hafta aynı kilodaymışız ama güncelde geçtim seniBenim burda ilk bildirimım
Gecen hafta 71.3
Bugun :70.5
Fark 0,8
Yuzde %1,122
Dun ben 69.9 u gormustum odul bana nurtopu gıbı 600 gram getırmısEki Görüntüle 2761507
Ekside olman da güzel abla tebriklerEki Görüntüle 2761515
Geçen hafta 63.9
Bugün 63.7
Zipzip-
Fark -200 Şükür napalim
@birbeste kuzum seni merak ediyorum.
Güzel eksi canım tebriklerZipzip-
gecen haf: 80.4
bu hafta :79.3
fark:-1.1
yuzde: 1.368
bu hafta hasta oldugum icin spor yapamadim kaptanim
kilo su. kas yag
19.12. 81.7 46.0 29.4. 35.9
15.01. 79.3. 46.6 29.8. 34.8
- 2.4 kg
ölçulerimi aldim toplamda 4cm incelme var. bol sporlu bir ay diliyorum kendimeeeEki Görüntüle 2761524
Olsun canim yaa tartin var hemde tarihide atmissin telefonda uzme kendiniTamam canım eklersin o zaman...
Şaka gibi değil mi o kadar her hafta yaz yaz tarihi gel bugün tarihsiz tartil
Guzel eksiyle basladin abla tebrik ederim
vay anası nasıl 3-5 kg veriyolar anlamadim.Geçen cuma = 63.3
Bu gün = 60.1
Fark = 3.200
Yüzde = 5.055
Zipzip-
Bunu bir duelloya davet olarak algılıyorum ve suan seni kendime rakip gordumGeçen hafta aynı kilodaymışız ama güncelde geçtim senieksin güzel canım tebrikler
Haftaya beni geçecek bu gidislevay anası nasıl 3-5 kg veriyolar anlamadim.
tebrik ederim
zipzipi alt etmeye az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?