Wuwwww harika bebeğim vallahi talan etdik gene diğer gruplari1Kilo bildirimi
Geçen Hafta = 71.3
Güncel = 69.4
Fark = 1.9
Yüzde = 2.665
Canım harikasınız ya size layık olmam lazım gerildim vallaKilo bildirimi
Geçen Hafta = 71.3
Güncel = 69.4
Fark = 1.9
Yüzde = 2.665
Teşekkür ederim canımharika eksi canım tebrikler
Mezun olup da kilosunu koruyanlara hayranım ya ben senin yerinde olsam tekrar kilo alıp listeye girmeye gelmiş olurdum
Geçmiş olsun canım
harikasın canım yine mükemmel bir eksi tebrikler
Güzel başlangıç tebrikler
tebrikler sonunda 69 u gördün maşallah.Kilo bildirimi
Geçen Hafta = 71.3
Güncel = 69.4
Fark = 1.9
Yüzde = 2.665
Teşekkürler
Tebrik ediyorum canim Hosgeldin 6 li rakamlara
Ettik vallaWuwwww harika bebeğim vallahi talan etdik gene diğer gruplari1
Sağol canımtebrikler sonunda 69 u gördün maşallah.
MadammmmmmmmmmmmmmKilo bildirimi
Geçen Hafta = 71.3
Güncel = 69.4
Fark = 1.9
Yüzde = 2.665
Yiyerek mi kilo vereceksinEniyisi pogcayla kek yaptimda yiyim
Sizi kilo verirken görmek beni endiselendiriyo
Sıyırdım sanirsam bugünkü şoklardan
HahhahhahNasil bir metabolizma var bunlarda arkadas
Eksin güzel canım tebriklerMerhaba çok geç kaldım. Özür dilerim.
Geçen cuma 85,4 kg
Bu cuma 84,5 kg.
- 900 gram.
Oran 1,05
Teşekkür ederim canım benimheeyy masallah allah saglik versin kuzum nazar göz degemesin
Kız 10 kilo çok bence ama hedefin bile 55 yazıyo 5 daha ver yeter zaten spor yapıyorsun sımsıkı olmuşundur bence kas yaparsın bundan sonra devam edersen böyle yinede sen bilirsinSağol kuzum yok henüz vermem gereken 10 kg daha var canım
Evet 2..3 gun 6 içtim detoks suyuyla birlikteDilek bu hafta suyu en az 4 lt icti :)
Su, tuz, spor cnm
Helal olsun canım inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız sende iyiki varsınKızlar geçmiş yapamadım hakkınızı helal edin vallahi kim kaç kg vermiş bakamadım ama eksi gelen herkesi tebrik ederim azmin sonucu bu eksiler artı gelen yada sabit olan var mı onuda bilemiyorum ama varsa bile canınizi sıkmayin yeni haftaya bomba gibi başlar toparlarsiniz benim bu gruba ve bu grubun her üyesine güvenim sonsuz çıktığımız yolda hep beraberiz o yüzden asla pes etmeden umudumuzu kaybetmeden kaldığımız yerden devam ediyoruz Hepinizi çok seviyorum ailem gibi oldunuz iyki varsınız iyki tanıdım sizleri sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum ❤
Napayim kaptan sen söyleYiyerek mi kilo vereceksin
He sen ye sen 65 geçemezsin bende 5lerden sana selam gönderirim yakındaEniyisi pogcayla kek yaptimda yiyim
Kaç kilo verdin geçmiş cook birikmiş okumadım daEniyisi pogcayla kek yaptimda yiyim
Rabbim esirgesin seni maaşallah
Sen git sufleni ye konusmaHe sen ye sen 65 geçemezsin bende 5lerden sana selam gönderirim yakında
Cok iyi yapmisim bestemkızlar vücudumun yağ kas su vs. oranına baktırmak için diyetisyene gidiyorum bugün. telde de söyledim su orucumu ona.
şaşırmasın ben gidene kadar diye bakalım nolacakkorumak ve vermez zorlaşıyor artık
Teşekkür ederim cnmGüzel başlangıç tebrikler
Arti gelene rencide edici bi rozet verilsinvermem
Senin de bu takima verdigin pozitif enerjin, her türlü emegin cok fazla cnmKızlar geçmiş yapamadım hakkınızı helal edin vallahi kim kaç kg vermiş bakamadım ama eksi gelen herkesi tebrik ederim azmin sonucu bu eksiler artı gelen yada sabit olan var mı onuda bilemiyorum ama varsa bile canınizi sıkmayin yeni haftaya bomba gibi başlar toparlarsiniz benim bu gruba ve bu grubun her üyesine güvenim sonsuz çıktığımız yolda hep beraberiz o yüzden asla pes etmeden umudumuzu kaybetmeden kaldığımız yerden devam ediyoruz Hepinizi çok seviyorum ailem gibi oldunuz iyki varsınız iyki tanıdım sizleri sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum ❤
Ne sen sor ne ben soyleyimKaç kilo verdin geçmiş cook birikmiş okumadım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?