Ben hamile kalmadan tam olarak 51.5 kg idimHemen hemen aynı boydayız ben 2019da 52ye kadar düşmüştüm canım çok düşünce de insanın yüzü çöküyor.
Çok karışıyor bazen evetYok kuzum ne kusuru
Sabah bi ileri bi geri benim de nevrim döndü
Valla ben o İşi evde hallediyorumBuradaki sonucları gorunce attım kendimi Sokaga yuruyeyım barı
Bende kısır yicem birazdanOturdum sinirden pogca yedim kesin haftaya 68 gorcem
Ne güzel kilolar bunlar. Maşallah. 56 görsem ben de.
Kiz, o eksileri gordukten sonra nasil boğazından gectiOturdum sinirden pogca yedim kesin haftaya 68 gorcem
Yuru yuru gitsin yağlarBuradaki sonucları gorunce attım kendimi Sokaga yuruyeyım barı
Bende sarma gömecem birazdanOturdum sinirden pogca yedim kesin haftaya 68 gorcem
Maşallah.
Eve geçincecanim bir kac saateSen nezaman tartilcaksin
Anamm eksi 700 versem daha neNe sen sor ne ben soyleyim
700gram
Menulerin harikaydı canim kesin reglden o
İdeal kilon ne peki en güzel oldugun yaniHemen hemen aynı boydayız ben 2019da 52ye kadar düşmüştüm canım çok düşünce de insanın yüzü çöküyor.
Bu takımın en kötü zararida bu iste :)))))Buradaki sonucları gorunce attım kendimi Sokaga yuruyeyım barı
Verenlerden neyin eksikmiş hıhhhhL
Ne güzel kilolar bunlar. Maşallah. 56 görsem ben de.
Nasil yedim gorsenKiz, o eksileri gordukten sonra nasil boğazından gecti
Neyse ki gunlerden cumaNasil yedim gorsen
Yememişsindirrrrr.Nasil yedim gorsen
Neyseki veririz yaaa bosver takma kafanaNeyse ki gunlerden cuma
Çok tatlı maşallah...
Ayyy delirdi maymun adam yapcam diyo
Canım inşallah sen de mezun olur ve kilonu korursun...harika eksi canım tebrikler
Mezun olup da kilosunu koruyanlara hayranım ya ben senin yerinde olsam tekrar kilo alıp listeye girmeye gelmiş olurdum
Geçmiş olsun canım
harikasın canım yine mükemmel bir eksi tebrikler
Güzel başlangıç tebrikler
Sen güzel spor yapıyorsun canım direnç kilonda bile haftada 1 versen yine hedefine yakın zamanda ulaşırsınSaol kuzum
Sağol canim
Ahh ne güzel olsunda bizden olsun kaptanim❤
Sağol kuzum yok henüz vermem gereken 10 kg daha var canım
Ah kıyamam ya yavrum sizede çok geçmiş olsun gülüm ya vallahi ben hasta olayımda çocuklar hasta olmasın o derece zor
Sağol kuzum sanman artık direnç kiloma geliyorum bakalim
❤❤❤ verirsin kuzum biz takımca çok güzel spor yapiyoruz
Vallaha sporlayok yok kaptaniceme kiyamam geçmiyim onu
Yediğimiz içtiğimiz ortada kızama hakkimi ver deli gibi spor yapiyorum
Senin güzel yüreğini severim ben ❤ aralıklı orucun hakkı ödenmez katkısı çok tabiki seninde
Sağol kuzum benim❤❤
Sağol canım...Mezunlarin eksi gelmelerine hayranim
Cok tebrikler cnm
Cok gecmis olsun kuzum
Dilek bu hafta suyu en az 4 lt icti :)
Su, tuz, spor cnm
Aynen oyle oldu valla
Anacim bari yüzde 4 den fazla vermeyinde boşa gitmesin eksileriniz
Tugba 3 haftadir ucuyorduuuuuu
İkinizi hic mezun etmeyelim bence
Ne desek yetersiz kalir cnm
Koskocamannnnnnn masalllahhhhhhhhhhhhhhhh
Bu kiloda bu eksi harika ötesi
Senin kuzuyada gecmis olsun cnm
Teşekkür ederim cnmaslinda daha fazla bekliyordum ama hareketsiz oldugum icin heralde bu kadar olmuş
Teşekkür ederim bitanem
Tuuu tuuuu masallah
Cok tebrikler cnm guzel eksi
Ben de aradan dereden ne bulduysam yazıyorum geceden bıraktım sabah bir kalktım nerdeyse 15 sayfa ilerlemişKızlar geçmiş yapamadım hakkınızı helal edin vallahi kim kaç kg vermiş bakamadım ama eksi gelen herkesi tebrik ederim azmin sonucu bu eksiler artı gelen yada sabit olan var mı onuda bilemiyorum ama varsa bile canınizi sıkmayin yeni haftaya bomba gibi başlar toparlarsiniz benim bu gruba ve bu grubun her üyesine güvenim sonsuz çıktığımız yolda hep beraberiz o yüzden asla pes etmeden umudumuzu kaybetmeden kaldığımız yerden devam ediyoruz Hepinizi çok seviyorum ailem gibi oldunuz iyki varsınız iyki tanıdım sizleri sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?