Kendine yolmu yapiyonCumaları yiyin bence tatlı börek günü
Teşekkür ederim tatlimSeni de tebrik ederim -1 kg ile başladın
3kisi var canimŞu ana kadar heralde 1 artimiz var
Elifcim kac bildirim eksik daha
Sağol kuzum benim ❤❤❤Çok tatlı maşallah...
Benim kızlar görmesinler oturur yas ederler valla
benim Sinem im olsaydı anne at yapalım derdi...
Yere göğe her yere at yapıyoruz...
Evcil hayvan olarak at alacakmış kendisi
Canım inşallah sen de mezun olur ve kilonu korursun...
Eski günlere dönmek istemedigim için koruyorum...
Sen güzel spor yapıyorsun canım direnç kilonda bile haftada 1 versen yine hedefine yakın zamanda ulaşırsın
Sağol canım...
Seni de tebrik ederim -1 kg ile başladın
Ben de aradan dereden ne bulduysam yazıyorum geceden bıraktım sabah bir kalktım nerdeyse 15 sayfa ilerlemiş
Biz de seni seviyoruz canım vâlla dediğin gibi burası benim için de aile gibi oldu 2 gün giremedim merak ettim kızlar ne yapıyor diye...
❤❤❤
4 eksik bildirimimiz varŞu ana kadar heralde 1 artimiz var
Elifcim kac bildirim eksik daha
Bugün gördüğün eksiyle ne kadar mutlu oldugunu düşünYapım mı
Tmm cnm4 eksik bildirimimiz var
Hepfitim pazar gunu ayrilcam dedi
sleepy angel izne ayrilcam dedi sali gunu bir daha siteye girmemiş
@I-cell_84 aksam bildiirm yapacak
birbeste De eve gecince bildirim yapacak
Su an icin ortalamamiz fena degil gibi
Duruma gore listeye bir kisi ekleyebilriim
Bence yapma bak mavi rozeti hazirlamamYapım mı
Aynen oyle kizlar 3 haftadir muhtesemlerTmm cnm
Sonucta herkes elinden geleni yapti
Sadece 2 eksik bildirim olacak
Yazık olacak valla ama bu hafta daha dengeli beslenmek istıyorumBugün gördüğün eksiyle ne kadar mutlu oldugunu düşünboşami gitsin
83 ü bende istıyorum bı hafta iyi tarafa bakmalıyımBence yapma bak mavi rozeti hazirlamam
Saka saka ama cok guzel kilo verdin haftaya 83 kiloyu gormek istiyorsan kacamaklari unut
Hepsinin tadini biliyoruz
Tatlım demiştinbugün girdim girdim ama okuyamadım sayfaları ancak okuyorum canım bvenim
allah seni güldürsün demiş miydim daha öncecanımsın yaa üçevlerde de kar güzel maşallah merkezde az ama bizim oralarda baya var filizinki kadar olmasda:)
cuma bereketi :)
kilona göre güzel eksi birde vücut direniyo beni biliyorsun 3 gün su orucumla hemen hemen 1 kg. verirdim bak bu hafta oda olmadı canım daha ne yapabilirizki. takma kafana doğruyu yaptığımız sürece sıkıntı yok... ben eve geçince tartılacam inşallah sabah artıydım yine ama daha az bi artı
daha ne istion. zaten bizi hafta sonları mahvetti :):)
haydi hep beraber inşallah ben geçen haftada çok hırslıydım bişeye yaramadı darısı bu haftaya :):)
haticeemmm dileğiimmmmm yerimede zayıflamışsın bu hafta çok çok çok çok tebrik ederim kuzummmmmm maşallah sana çok mutlu oldum güzel kalbinin karşılığı bunlar
haftalardır haftada 3 gün yapıyorum canımsadece su su su başka bir şey yokki şifa maksatlı dayanıyorum yoksa çokta gideri yok artık zor gelmeye başladı. şuanda 3. günümya hele bugün hiç sorma derdim çok çıkar bugün :):)
maşallah spor kraliçemeee çok terledin spor yaptın. menülerinde güzel aralıklı oruçta güzel etki yaptı sana.... hakkınla geçeceksin sen beni helal olsun sanaaa beni geçmene bile seviniyorum valla alkışlar sanaaaa
10 gün ne canım benim sen lavmanlık olmuşsun
4 yk. ev yapımı elma sirkesi 2 yk. zeytinyağ yarım çay bardağı ılık su bunları karıştır. bir şırınga yardımıyla lavman yap kendine. neden bekledin 10 gün kadar. lavman zordur ama şifadır kiloyu boşverde ödem toksit doldu vücudun bir dk. bile bekleme.. arada da karbonatlı su iç...
birde sana tavsiyem ısırgan otu çorbası kabak çorbası ve salata ve salata ve salata ve salata... ama her öğün salata ye en az 3 kg. az gelirdin inanki
Kaptanım bırak yapsın kızcağız.Bence yapma bak mavi rozeti hazirlamam
Saka saka ama cok guzel kilo verdin haftaya 83 kiloyu gormek istiyorsan kacamaklari unut
Hepsinin tadini biliyoruz
İçme canım dokunur falan.Şu an sıcak su içiyorum içimdeki yağlar erisin
Ayy sen Dilek i geçmeyi falan düşünüyorsun. Ne iyimsersin. Yerim ben seni.83 ü bende istıyorum bı hafta iyi tarafa bakmalıyım
Dilek 85 olursa ikinci haftasında beni geçerben yetişemem
4 te çıkıyorum gidince hemen bilgi vereceğim4 eksik bildirimimiz var
Hepfitim pazar gunu ayrilcam dedi
sleepy angel izne ayrilcam dedi sali gunu bir daha siteye girmemiş
@I-cell_84 aksam bildiirm yapacak
birbeste De eve gecince bildirim yapacak
Su an icin ortalamamiz fena degil gibi
Duruma gore listeye bir kisi ekleyebilriim
Menuler ve spor cok onemli tabiki cnmYazık olacak valla ama bu hafta daha dengeli beslenmek istıyorum
Şu rakamları görünce benim gözüm döndü3-5 kg nasıl veriyo anlamaya çalışıyorum
Anladım ki kaçamaksiz azimle gidiyor kilolar
Senin boyun kaç MeryemcimTatlım demiştinAllah hepimizi güldürsün. Kar yerine güneş var şu an...dersim bitti kahve keyfi yapıyorum balkonda.Kilodan başka derdim yok şükür. Liste paylaşmayi düşünmüyorum. Onun stresi olmadan deneyeceğim bir de....yemedigim halde bir de spor yaptığım halde olmuyor. Çok kilolu biri değilim sorun etmeme değmez diyorum kendime. Bakalım bu hafta akışına bırakarak devam edeceğim. Direnç kırıcı bir şeyler araştırıyorum.
İçme canım dokunur falan
Yok kız Dilek beni geçecekAyy sen Dilek i geçmeyi falan düşünüyorsun. Ne iyimsersin. Yerim ben seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?