Kızlarcığım sizlerle bir yöntemi paylaşmak istiyorum, bir hafta uygulanan bir yöntem, rüyamda gördüğüm bir yöntem bu bilmiyorumkismile
Ayetel Kürsi'nin bir haftalık okuma yöntemi, bunu ben rüyamda gördükten sonra araştırdım bazı forumlardada denk geldim
Perşembe gecesi başlıyoruz, başladığın ve bitirdiğin gece 4'er rekat hacet namazı kılıyoruz, Birinci gece 50; ikinci gece 170; üçüncü gece 220; dördüncü gece 313; beşinci gece 50; altıncı gece 170 ve yedinci gece 313 adet okuyacağız Ayetel Kürsi'yi. Toplamda 1286 adeti tamamlamış oluyoruz. Bunu tüm hayırlı niyeti olan arkadaşlarıma tavsiye ederim. Şer için okunmaması gerekiyormuş, çünkü tutma ihtimali yüksek ve manevi cezası çok büyükmüş; gerçi böyle bir rüyayı paylaşmamalıyım çünkü bunlar söylenmemeli ama içim öyle istiyor, istiyorumki sizinde dilekleriniz gerçekleşsin canı gönülden istiyorum bunu; kızlarcığım ayrıca okurken abdestli olunacak; gece 23:00-05:00 arası okunup bitirilecek ve sayı tam olarak tutacak, güzel allahım tüm hayırlı muratlarımızı versin inşallah, bu yöntemle 2 dileğim vardı ikisi de olmuştu, imkansız bir durumda denemedim hiç korktum açıkçası, ama rabbim için imkansız yokturki... Dileğiniz olur da bana da dua ederseniz sevinirim kızlarcığım, ama sizden ricam bunu fazlaca paylaşmayın olurmu