- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Teşekkür ederim canımÖyle deme vücut makine değil her hafta eşit olarak 1 kilo 2 kilo veremezki... hem ne malum kas yapmadığın... ödemde olabilir... eksidesin artıdaydım 2 haftadır diyette olmama asla kaçağım olmamasına rağmen. kırılma noktası vs. herşey olabilir. wc zaten başlı başına bir olay. lütfen ekside olduğun sürece bozma morelini. ben bu hafta eksi 500 gelsem göbek atarım diordum 2 hafta üst üste artı görünce her eksi kıymetlendi vallahi gözümde haftaya odaklan sadece morel bozmak yok canım tamam mı
beyaz un yedin ama çok normal. haftaya yemezsin olur biter lütfen morel bozma. haftaya da ortalamayı sen yükseltirsin olur biter
canım maşallahın var yine harikasın allah seni nazarlardan korusun inşallah
çokta heveslenme üzülürsün
allah şifa versin canım neyin kontrolüki bu
o kadar poğaça yedin üzerine eksisin. haftaya özellikle son 2 güne daha çok dikkat etmeyi öğreniyor insan bu grupta. sen erken bile uyum sağladın sakın morelini bozma canımcım eksin gayette güzel.. ayrıca reglden 1 hafta önceki hafta en çok ödem toplanan hafta oluyor. bende geçen hafta acısını çektim bu durumun
hay maşallah sana tebrik ederim canım
en yapmaman gereken günde kaçamak yapmışsın bak.... o halde haftaya güzel sonuçlar olsun inşallah canım

Teşekkür ederimGunaydın kızlar
Tebrik ederim canim z❤
Rabbım yardımcın olsun ve bir an once ferahlık versin
Wowwww Supersın kuzum birde troıtler calısma efsane olacakmış ❤❤
Tebrik ederim canımhayırlı yolculuklar ❤
Her eksi candır canım kacamaklara ragmen eksi olman harika ❤
Tebrik ederim harikasın ❤
Tebrik ederim canım ❤
Hayırlı haberlerle ınsallah gel canım
8 e ramak kalmıs tebrik ederim
Wowwww harika su orucunun inadı kırıldı sanki ❤
Tekrar basın sagolsun kuzum cenazeye ragmen harikalar yaratmıssın❤
Tebrik ederim canim
Bazen sıslık inmiyor canım sınır olma
Wowwww ideal kiloya yaklastıkca kilo az verilir tezini resmen curuttun canim tebrik ederim ❤
Gecmıs olsun canım
Haftaya daha iyi olur canim bozma moralini
Ilaclar fayda eder ınsallah canim
Tebrik ederim canım harika sonuc ❤
Haftaya 5 ler geliyor ❤

Tebrikler canım ne güzel yerlere geldin maşallah sana

Maşallah canım