O

Güzel fikir, Ozaman bende saymayayım senden sadece 7 yaş büyüğüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel fikir, Ozaman bende saymayayım senden sadece 7 yaş büyüğüm
Yok cnm daha demene gerek kalmadı, şimdi yazdım ya bende 23 yaşındayım senden küçüğümBende kaptandan gizli apla diyeyim kaptan gelince hanım diyeyim oda buranın patronu
![]()
Afiyet olsun canım gene erken kapatmissin menünüSabah 9.00
2 yumurta
Peynir domates salatalik yeşillik biber
1 dilim.cok tahilli
3 zeytin
Ara 13.00
Chia yulaf süt 2 incir bir kayisi
Aksam 16.00
Bir kase yesil mercimek çorba
5 kasik portakalli kereviz
Yarim.dilim ekmek
2 köfte
Tabiki bolbol salata
3 kasik yogurt
Su 2+1 yapacagim inş
Spor
Eva 30 dk
Chloe ting abs 11 dk
Yaşı göstermese neolcak kapı gibi nüfus kagidi varHep siddet zaten sen benim yulaflı pastamsın apla diyemem valla
He dogru unutmuşum 16 yaşındaydın dimi![]()
Iyi ki var yoksa disari cikamamYaşı göstermese neolcak kapı gibi nüfus kagidi var![]()
Biz hep erken.yiyoruz...herkes evde olunca 2 öğün yapiyoruz...Aksamda erken yiyoruz iyi oluyorAfiyet olsun canım gene erken kapatmissin menünü![]()
Evet canim iyi oluyo oyle ama acikiyomusun pekiBiz hep erken.yiyoruz...herkes evde olunca 2 öğün yapiyoruz...Aksamda erken yiyoruz iyi oluyor
Yooo alistim artik...cok.zorda kalırsam 7-8 gibi yesil cay iciyoruz o zaman bir avuc beyaz leblebi yiyorum...Evet canim iyi oluyo oyle ama acikiyomusun peki![]()
Afiyet olsun canımSabah 3 dal roka 2 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir. 6 zeytin 3 çeri domates bir bardak çay.
Ara sütlü kahve 2 ceviz 2 hurma
Akşam 1 kase çorba 6 kaşık etli türlü
Su 3 litre.
Anladim canim afiyet olsunYooo alistim artik...cok.zorda kalırsam 7-8 gibi yesil cay iciyoruz o zaman bir avuc beyaz leblebi yiyorum...
Afiyet olsun canım guzel menuSabah 3 dal roka 2 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir. 6 zeytin 3 çeri domates bir bardak çay.
Ara sütlü kahve 2 ceviz 2 hurma
Akşam 1 kase çorba 6 kaşık etli türlü
Su 3 litre.
Ben hiç merak etmiyorum
Yavvv olmaz bisey kabak iyidirKızlar ya ben dunden beri kaban detoksu yapıyorum. Biraz once yıne yedım. Bu kadar fazla yüklenıpte yarın kabak gibi kalmıyım ortada ..
NedenkiBen hiç merak etmiyorum![]()
BilmemNedenki![]()