• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bilirim sen yemezsin ama yapicak birsey yok🤩
Yok hafta içi kaçamak falan yapmadım 🤔 haftasonu da yaptım mı hatırlamıyorum ama dün spor yaptım bugünde yapayım 🙄🙄 iyi oldu dikişim de acımıyor 🤔

Yok hafta içi kaçamak falan yapmadım 🤔 haftasonu da yaptım mı hatırlamıyorum ama dün spor yaptım bugünde yapayım 🙄🙄 iyi oldu dikişim de acımıyor 🤔
Yok sen yapmazsin iste biliyorum ama senin sisliklerin daha yeni dogum yapmaktan canim🤗

Hoşgeldin🙋‍♀️
Yediklerine az dikkat edersen, birde sporu rutini haline getirirsen hedefine çabucak ulaşırsın 👍
Kolay gelsin umarım çabucak kurtulursun fazlalıklarından
İnşallah beraberce aslında bir aydır dikkat ediyorum ama az kilo verebiliyorum 2 kilo verdim toplam

Spor icin cok zorlama canim
Zorlanacak birşey yok kaptanım ağrım olsa bırakırım. 15 dk hareketten birşey olmaz zaten her gün 3. Kata inip çıkıyorum günde 3 5 keZ ev içinde de adımlarımı yapmaya çalışıyorum çoğu zaman.

Zorlanacak birşey yok kaptanım ağrım olsa bırakırım. 15 dk hareketten birşey olmaz zaten her gün 3. Kata inip çıkıyorum günde 3 5 keZ ev içinde de adımlarımı yapmaya çalışıyorum çoğu zaman.
Vallaaa daha yenisin genede sonra sagım solum şisti deme:işsiz:

Yok cnm daha demene gerek kalmadı, şimdi yazdım ya bende 23 yaşındayım senden küçüğüm🤣🤣🤣🤣
Beynimi yaktınız 🤭😅😅😅
Yaşı göstermese neolcak kapı gibi nüfus kagidi var😏
He valla dogru dedin😅😅
Sabah 3 dal roka 2 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir. 6 zeytin 3 çeri domates bir bardak çay.

Ara sütlü kahve 2 ceviz 2 hurma

Akşam 1 kase çorba 6 kaşık etli türlü
Su 3 litre.
Afiyet olsun canım🤩

Günaydın canım...
Sen buraya kaç kilo ile başlamıştın ???
Baya verdin gibi geliyor bana...

Günaydın 🥰🥰🥰

👏👏👏👏👏👏👏💐💐💐💐💐💐

Ben ilk başladığımda bu eva nin videolarını denemiştim senin gibi göbeğimi açıp kızıma öyle oluyor mu diye soruyordum 😂😂😂😂 kızım da oluyor diyordu
Senin de
Oluyordur herhalde olmasa da acayip ter atıyorsun ya o da iyi

Aman benim tabagim ferah ferah geniş olacak evim de öyle darlığa hiç gelemem...
Geç sen de geniş servis tabağına ama kahvaltılarda 🤣🤣🤣🤣
Canim 80 ile başladım diyete 17 kilo verdim 59 u görseydim hayirlisiyla

Back
X