- 24 Haziran 2016
- 7.546
- 26.574
- 548
Sana güveniyorumYavvv olmaz bisey kabak iyidir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana güveniyorumYavvv olmaz bisey kabak iyidir![]()
Bilirim sen yemezsin ama yapicak birsey yokBilmemverdim mi acaba
sabitte olabilirim tüm gün ellerim şiş oluyor anlamadım o kadar tuz da kullanmıyorum neyse yatana kadar suya devam
![]()
Güven desemmi bilemedim simdiSana güveniyorum
Yok hafta içi kaçamak falan yapmadımBilirim sen yemezsin ama yapicak birsey yok![]()
Yok sen yapmazsin iste biliyorum ama senin sisliklerin daha yeni dogum yapmaktan canimYok hafta içi kaçamak falan yapmadımhaftasonu da yaptım mı hatırlamıyorum ama dün spor yaptım bugünde yapayım
iyi oldu dikişim de acımıyor
![]()
Spor icin cok zorlama canimYok hafta içi kaçamak falan yapmadımhaftasonu da yaptım mı hatırlamıyorum ama dün spor yaptım bugünde yapayım
iyi oldu dikişim de acımıyor
![]()
Bilmiyorum valla anlamadımYok sen yapmazsin iste biliyorum ama senin sisliklerin daha yeni dogum yapmaktan canim![]()
Hoşbulduk =) kaç yaşındasınız neresindeHosgeldiniz bende antalya da yaşıyorum
İnşallah beraberce aslında bir aydır dikkat ediyorum ama az kilo verebiliyorum 2 kilo verdim toplamHoşgeldin
Yediklerine az dikkat edersen, birde sporu rutini haline getirirsen hedefine çabucak ulaşırsın
Kolay gelsin umarım çabucak kurtulursun fazlalıklarından
Zorlanacak birşey yok kaptanım ağrım olsa bırakırım. 15 dk hareketten birşey olmaz zaten her gün 3. Kata inip çıkıyorum günde 3 5 keZ ev içinde de adımlarımı yapmaya çalışıyorum çoğu zaman.Spor icin cok zorlama canim
Tamam canımZorlanacak birşey yok kaptanım ağrım olsa bırakırım. 15 dk hareketten birşey olmaz zaten her gün 3. Kata inip çıkıyorum günde 3 5 keZ ev içinde de adımlarımı yapmaya çalışıyorum çoğu zaman.
Vallaaa daha yenisin genede sonra sagım solum şisti demeZorlanacak birşey yok kaptanım ağrım olsa bırakırım. 15 dk hareketten birşey olmaz zaten her gün 3. Kata inip çıkıyorum günde 3 5 keZ ev içinde de adımlarımı yapmaya çalışıyorum çoğu zaman.
Beynimi yaktınızYok cnm daha demene gerek kalmadı, şimdi yazdım ya bende 23 yaşındayım senden küçüğüm![]()
He valla dogru dedinYaşı göstermese neolcak kapı gibi nüfus kagidi var![]()
Afiyet olsun canımSabah 3 dal roka 2 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir. 6 zeytin 3 çeri domates bir bardak çay.
Ara sütlü kahve 2 ceviz 2 hurma
Akşam 1 kase çorba 6 kaşık etli türlü
Su 3 litre.
Yok öyle ağrım olmuyor geçen sefer ağrıyordu baya dikişlerime baktım şişlik yokVallaaa daha yenisin genede sonra sagım solum şisti deme![]()
Bende sendenim canim kimsenin yasinj bilmiyorum aklımda kalmıyor herkese canim diyorumKızlar ben yaşlarınızı bilmiyorum hepinizin canım diye hitap ediyorum ama saygısızlık ediyormuşum gibi görünmeyeyim aklımda kalmıyor pek![]()
Iyi devam etyawwwwYok öyle ağrım olmuyor geçen sefer ağrıyordu baya dikişlerime baktım şişlik yok![]()
Canim 80 ile başladım diyete 17 kilo verdim 59 u görseydim hayirlisiylaGünaydın canım...
Sen buraya kaç kilo ile başlamıştın ???
Baya verdin gibi geliyor bana...
Günaydın
Ben ilk başladığımda bu eva nin videolarını denemiştim senin gibi göbeğimi açıp kızıma öyle oluyor mu diye soruyordumkızım da oluyor diyordu
Senin de
Oluyordur herhalde olmasa da acayip ter atıyorsun ya o da iyi
Aman benim tabagim ferah ferah geniş olacak evim de öyle darlığa hiç gelemem...
Geç sen de geniş servis tabağına ama kahvaltılarda![]()
Bakma bana öyle
Hosgeldin aramıza canım inşallah en kısa zamanda ulaşırsın hedefineÇok heycanlı =)