- 30 Temmuz 2020
- 9.133
- 37.320
- 548
Sen daha çok vermişsin o zamanAynı kilodayız bende 86yla doğuma gittim =) 70 im şuan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen daha çok vermişsin o zamanAynı kilodayız bende 86yla doğuma gittim =) 70 im şuan
Aylincim biz tanıştık mi seninleÜstteki resmi görünce öğretmenler odası geldi gözümün önüne.
Ahhh o günler
Daha çok yapardım da eşim evde o kadar oldu birde temizlik yaptımAfiyet olsun canım
Vay sporda yapilmis afiyet olsun canim![]()
Şuan 60 ama ideal 58 canımSen daha çok vermişsin o zamanbakalım cumaya ne kadar vercz. Senin hedef kaç kilo
Ben cuma yemedim bugun yedim kacamagimiEksi geldiniz sanirim kızlar bugün pizzalar pogcalar salatalar var menulerde sadece cuma yiyoruz bunlari unutmasak iyi olur
Haklısın ama benim ilk hedef 64 sonra yine bir 5 kilo dahaŞuan 60 ama ideal 58 canım
Sen beni bekleme hemen 74 ol. Harikasın.Eki Görüntüle 2778169
Beyaz gömlekli halim 83 kilo şimdi 3 kilo eksideyimEki Görüntüle 2778172
Buda 74 kilo halim şuan 6 kilo fazlayim ahhh ahhhh![]()
Afiyet olsun canımSabah 2 haşlanmış yumurta yarım dilim tb ekmeği 1 dilim peynir bir tk tahin bir bardak çay.
ARa 2 tane galeta 1 kaşık krem peynir.
1.fincan sütlü kahve..
1 kupa rezene 1kupa yeşilçay
Akşam bir tabak haşlanmış yoğurtlu kabak.
Spor 45dk leslie 3mil
20 dk koşu
8528 adım foto yüklenmiyor![]()
Zipzip- @Nidsalii E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımPazar menü
Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
3 yeşil zeytin
Ara 15.00
1 muz
Ara 17.00
Şekersiz Türk Kahvesi
Akşam 18.30
2 servis kaşığı et sote
1 kase yoğurtlu alabaş
1 dilim tam buğday ekmeği
2 litre su
30 dk Leslie
Hıc sorma canım ben dussem o dusmuyor yapıstı sakız gıbıBi düşmedin seviyelerin yakasından![]()
Masallah abla fıstık gibi olmussunEki Görüntüle 2778233
Eki Görüntüle 2778235
Bu da benim kilo verme maceram
80' den 60' lara uzanan ....![]()
Daha fazla fark var gıbı duruyor canım Masallahİkinci resim 93-94 kg. sanırım. İlk resim 82 kg.
Çok değil ama 11-12 kg.![]()
Wowww bir super degısımı daha
Pazar menü
Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
3 yeşil zeytin
Ara 15.00
1 muz
Ara 17.00
Şekersiz Türk Kahvesi
Akşam 18.30
2 servis kaşığı et sote
1 kase yoğurtlu alabaş
1 dilim tam buğday ekmeği
2 litre su
30 dk Leslie
Bugunku menum
Sabah 12:00
1 haslanmis yumurta
1,5 pogaca
Peynir roka zeytin
Sekersiz cay
Aksam 18:00
7 sarma
1 kase yogurt
Ara
Yesilcay
2 lt su
Yarim paket etiform
Zipzip-
Spor
Ev temizliği (cam silme, mutfak dolabı silme dip köşe temizlik)3 saat
Afiyet olsun kizlarSabah; 2 haş yum, 3dilim peynir, 10zeytin, 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi,
Öğle; yağsız salata + 2ısırık kıymalı pide
Ara; türk kahvesi 5 fındık 5badem
Ara; 1 bardak süt
Akşam; susuz pırasa yemeği 8 kaşık, 3 köfte, 3 yoğurt, salata
Gece; süt fındık
Su; 3lt içtim, gün boyu wcdeydim.
Zipzip-
25 aylık emzirme 2 yaşında bitince başladım diyete =)Haklısın ama benim ilk hedef 64 sonra yine bir 5 kilo dahasenin bebiş kaç aylık
Harikaaaa nasip bize inşallahBen eksik kalmayayım oncesi sonrasında![]()
Maşallahhhh canımmm mükemmelsinBen eksik kalmayayım oncesi sonrasında![]()
Kaydettim bendeee teşekkür ederimEki Görüntüle 2778362
Canım bu benim diyet listem,sana fikir versin die atıyorum.Bununla 30 kilo verdim ama şimdi beden kitle endeksim biraz kücüldüğünden ekmeği azalttım ama listem hala aynı .
Kilo vermenin matematiği basit aslında.Sabah klasik kahvaltı,öğlen protein salata,aksam sebze yoğurt vs.Ama yeni anne olup bunlara zaman ayırmak tabi ki zor. Ama şunu bil ne kadar az az sık sık yersen o kadar metabolizman hızlanacak ve açlık atakları yaşamayacaksın.Elinin altında çiğ kuruyemiş,meyve gibi sağlıklı atıştırmalıklar bulundurabilirsin.Sinir anında onu ye örneğin.
Ve yemeklerden önce su içmekle mideni daha da genişletiyorsun.Yemekten yarım saat önc3 ve yarım saat snra su içme.Yemek anında da su içme.Yemekle birlikte içtiğin su sadeece mideni genişletir.Yemek anında yoğurt,salata gibi yardımcı elemanlar çabuk doymanı sağlar sadece.
Daha yeni anneymişsin,kendini kasma.Eminim zamanla düzenini oturtursun beslenme anlamında.Bebeğini de güle güle büyüt canım ❤