Sağol canım yarın büyük gün kontrol tartısı var o yüzden dikkat ediyorumHarika bir menü.
Afiyet olsun
Tesekkurler canım ❤Ne güzel incelmişsin.Maşallah.
CanımsınMaşallah canim cok fıstık olmuşsun maşallah.
Yok ablacım üzülmüyorum hersey kilo gibi olsa keşke biliyorsunAblasının bitanesiyine verirsin hiç üzülme...
Ediyorum canım inşallah merak etme spor a da devam yarışma modu yordu kardeşimle de takılırken dinleneyim dedim adet haftamı da geçireyim uzatmadan almamış mümkün olurmu bilmem vermiş olarak döneyim@I-cell_84 izne ayrildin ama dikkat et yediklerine :))
GördünmüGordum yedikleriniyag olmadan cıksın gitsin insallah
Aa dogru dimiDeli yüzdemiz birlikte hesaplanacak nasıl yersin nasıl ben açken senin boğazından geçti
Emzirmiyorsan tamam ben yazıcam canım sana çok güzel sonuçlar alacaksın sende insallah bu arada kacamak yapmıyordum yeni yeni yapıyorum elif kaptanım bilir ❤Emzirmiyotum canım.
Çok güzel vermşsin.
Özelden yazarsan çok sevinirim.
Çünkü ağır gidince çabuk demoralize oluyorum. Bırakıyorum.
Bir de bu pandemide de 15 kg aldım. Montun yok üstüme giyecek
Afiyet olsun canımSabah kahvaltim Eki Görüntüle 2778527
Ara öğün kayısı çayı Eki Görüntüle 2778529
Ara öğün sadece elmayı yedim Eki Görüntüle 2778532
Akşam yemegi Eki Görüntüle 2778534
Saat 20.00 da 1 avuç dolusu kuru üzüm leblebi karışık yedim
2 lt Dukan birası
1 saat tempolu yürüyüş yaptım
D Dileksnr
Kız yediklerini kusmadan yatma gebertirim seniGördünmügitsin insallah
Aa dogru dimi
kandırdılar beni oyuna getirdiler zorla yedirdiler
Emzirmiyorsan tamam ben yazıcam canım sana çok güzel sonuçlar alacaksın sende insallah bu arada kacamak yapmıyordum yeni yeni yapıyorum elif kaptanım bilir ❤
Bu arada Verirsin canım hiç sıkma canını valla öyle bi gidiyor ki sonrasında geriye mutluluk özgüven kalıyor
Afiyet olsun canım
Tüüu bana ya yazık bana ya
Dilekcim ne yazican canim diyet listenmi.Gördünmügitsin insallah
Aa dogru dimi
kandırdılar beni oyuna getirdiler zorla yedirdiler
Emzirmiyorsan tamam ben yazıcam canım sana çok güzel sonuçlar alacaksın sende insallah bu arada kacamak yapmıyordum yeni yeni yapıyorum elif kaptanım bilir ❤
Bu arada Verirsin canım hiç sıkma canını valla öyle bi gidiyor ki sonrasında geriye mutluluk özgüven kalıyor
Afiyet olsun canım
Tüüu bana ya yazık bana ya
Hahhahha manyak midem bayram ediyor şuan bunu ona yapamamKız yediklerini kusmadan yatma gebertirim seni
Ah bi bilsem bende
Masallah ziyaretçimızde hıc eksik olmuyor ne cok sevenimiz var
Evet canım diyet listemiDilekcim ne yazican canim diyet listenmi.
Sabah tartidaki rakamı görünce gozlerin böyle bakacakHahhahha manyak midem bayram ediyor şuan bunu ona yapamam
Çay falan verelim içleri ısınsınMasallah ziyaretçimızde hıc eksik olmuyor ne cok sevenimiz var
Sus kız E Elif_Eylul de zaten artı gelirsem ceza vercekmis banaSabah tartidaki rakamı görünce gozlerin böyle bakacak
Banada ver bı tane su ıcmek ten usuyorum bendeÇay falan verelim içleri ısınsın
Beter ollllll cuma günü ahkam kesiyordun ne oldu tırtttt
Banada ver bı tane su ıcmek ten usuyorum bendebu ay dogalgaz benim yuzumden cok gelecek kesin
Ama kandırdılar dedim kanıma girdiler dedim neden anlamıyosunBeter ollllll cuma günü ahkam kesiyordun ne oldu tırtttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?