• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim.oglan bebekken hic spor yapamazdim...uyurken.yapayim derdim mutlaka ortasinda ag l amaya başlardı....evde biri oldugu zaman yap canim sen...

15 dk yag yakici ydi...kolaydi..isinma ve bolgesel vardi.adam acayip kasli hic hazzetmem o tiplerden bide atlet giymis upuzin ondan sanırım yapmam bi daha...
Malesef uyutup sadce 15 dk bölgesel hareket 20 dk leslie yaptim küçük oğlumda eşlik etti bana. Birde yürüyüş yapcm içerde 5 bin adım atmaya çalşıcm bakalım artık

Biri 3 yaşında diğeri 3 aylık yapabilirmiyim yürüyüş acaba valla gına geldi bana 😑
Canım yaparsın bende 5,2,5 ve 3 aylık 2 kız bir erkek var bugün ablam geldi gördü halimi 😵😵😵onlara rağmen yapmaya çalışıyorum.

Bugünun menüsü
Kahvaltı saat 11.
Beş zeytin,2 domates 🍅 ,2.5 dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir,2 çatal armut 🍐 pekmezi
Ara 14.30
1 kase tarhana çorbası
2 mandalina
Akşam 17.00
Salata , brokoli yemeği,1 kase yoğurt
Şimdilik bı litre su 2 yaparım.
Yürüyüş de şimdilik bu çok yoruldum hem park hem yürüyüş Zipzip- Zipzip- N Nidsalii , E Elif_Eylul T timesinfinity

Eklentiler

• IMG_20210209_171902.webp
    IMG_20210209_171902.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 24
Hayırlı akşamlar kızlar Bugünkü menüm
Sabah 07.00 1 büyük bardak limonlu su

10.00 kahvaltı sucuklu yumurta 1 tane yumurta ve 4 ince dilim sucuk ile yaptım yeşillik 3 dilim peynir 5 zeytin 2 dilim kepek 1 büyük bardak şekersiz çay

13.40 1 bardak şekersiz çay 2 tane hurma

15.00 1 fincan hc yaglı türk kahvesi

16.00 1 bardak form çayı

18.00 da iki küçük kabak dolması
( içi bulgur pirinç karışık )
3 yemek kaşığı yogurt 2 kepce tavuk çorbası roka
Yiyeceğim
3 litre su 1 litre dukan birası

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

[Bugün mutfak tartısı aldım, 2 parça tavuk çiğden 200gr geldi, benim 120gr hakkım var. Tartı yokken fazladan yiyormuşum.
Dilim peynir de 30gr olmalıymış, maşallah bnmki 45gr geldi. Annem hep peynir fazla diyordu, sırf onun için aldım, kadın haklı çıktı🤣

Fırsatım varken menümü de yazayım, gerçi daha akşam yemeğini yapmadım bile bırak yemeği 🤣🤣

Sabah; 1tane lorlu omlet, 1haşl. Yumurta, 2dilim peynir, 5zeytin, kırmızı biber sote, 1tatlı kaşığı yer fıstığı ezmesi

Öğle; havuç,turp,pancar rendesi, 1yemek kaşığı nar (bu kaçamak), 5çiğ badem
Ara; 1su bardağı süt

Akşam; 2parça tavuk, 6 yemek kaşığı ıspanak sote, yoğurt,salata

Gece; 1 bardak süt, 5-6 badem

Bugün de suyu az içtim, 1lt ancadır ;((

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen

Bugünun menüsü
Kahvaltı saat 11.
Beş zeytin,2 domates 🍅 ,2.5 dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir,2 çatal armut 🍐 pekmezi
Ara 14.30
1 kase tarhana çorbası
2 mandalina
Akşam 17.00
Yürüyüş de şimdilik bu çok yoruldum hem park hem yürüyüş Zipzip- Zipzip- N Nidsalii , E Elif_Eylul T timesinfinity
Afiyet olsun canım 😘

10.00 kahvaltı sucuklu yumurta 1 tane yumurta ve 4 ince dilim sucuk ile yaptım yeşillik 3 dilim peynir 5 zeytin 2 dilim kepek 1 büyük bardak şekersiz çay

16.00 1 bardak form çayı

Yiyeceğim

Afiyet olsun canım 😘
[Bugün mutfak tartısı aldım, 2 parça tavuk çiğden 200gr geldi, benim 120gr hakkım var. Tartı yokken fazladan yiyormuşum.
Dilim peynir de 30gr olmalıymış, maşallah bnmki 45gr geldi. Annem hep peynir fazla diyordu, sırf onun için aldım, kadın haklı çıktı🤣
Her eve mutfak tartisi sart 🤭🤭
Fırsatım varken menümü de yazayım, gerçi daha akşam yemeğini yapmadım bile bırak yemeği 🤣🤣

Sabah; 1tane lorlu omlet, 1haşl. Yumurta, 2dilim peynir, 5zeytin, kırmızı biber sote, 1tatlı kaşığı yer fıstığı ezmesi

Ara; 1su bardağı süt

Afiyet olsun canım su dedigin gibi az en az 2 lt icmelisin

1
Bugünun menüsü
Kahvaltı saat 11.
Ara 14.30
1 kase tarhana çorbası
2 mandalina
Akşam 17.00

16.00 1 bardak form çayı

Yiyeceğim

Ara; 1su bardağı süt

Afiyet olsun kizlar 🤗

Back
X