- 24 Haziran 2016
- 7.570
- 26.595
- 548
Günaydın canım sen nerede oturuyosunGünaydın canım.
Birden soğudu hava.
Ben de sabah ilk iş kombiye baktım çalışıyor mu diye.
Evin içi soğuk geldi.
Günaydın kaptanım.
Günaydın canım.
Burada pazar diyor.
Ne güzel. Çok severim kar havasını.
Ama evde olucaksın.
Yollarda olana eziyet oluyor.
Günaydın canım
maşallahGeçen cuma kilom:72.30
Bu cuma kilom:70.85
Fark:1.450
Yüzde: 2,005
sagolun 2017 doğumlu :)Hayırlı olsun canım kaç yaşına giriyo minik kuzucuk
Süpersin canım
Maşallah Allah hayırlı yaşlar güzel ömür nasip etsinsagolun 2017 doğumlu :)
amin çok saol canim:)Maşallah Allah hayırlı yaşlar güzel ömür nasip etsin
Gozlerim acik kaldi dilek yine bu kadar eksi beklemiyordum bu haftaGeçen cuma 80.400
Bu cuma 75.800
Giden 4.600
Yüzde 5,72
Ben baslarken bu günleri göreceğime hiç inanmazdım ama sizin sayenizde motive oldum ve kendime inandım yani ne diyeceğimi bilemiyorum çok mutluyum 3 kilo rahat verdim diyordum dün kendi kendime 4.600 eksi gördüm çok mutluyum
@Gulumse25 gel gel bu yana şekerim
Artilari atip eksiye düşmüşsün tebrik ederim canim
Cok fazla uye cagirmam takim kalabalik diye o gun yazayim demistimZipzip- kaptanım iyi ki yarışmaya girmek isteyenler kısmındaki mesajıma siz cevap verdiniz de bu takıma geldim. Teşekkür ederim.
I6. Takım
Kizzzzz naptin senGeçen cuma 80.400
Bu cuma 75.800
Giden 4.600
Yüzde 5,72
Ben baslarken bu günleri göreceğime hiç inanmazdım ama sizin sayenizde motive oldum ve kendime inandım yani ne diyeceğimi bilemiyorum çok mutluyum 3 kilo rahat verdim diyordum dün kendi kendime 4.600 eksi gördüm çok mutluyum
Guzel eksi canim tebrikler
Gozlerim acik kaldi dilek yine bu kadar eksi beklemiyordum bu hafta
Tebrik ederim canim
Hay maşallah sübhanallah Allah nazarlardan korusun kız benim kiloyu gectinn helal olsun valla hedef kaç .. ee 300 sguat gösterdi kendini..Geçen cuma 80.400
Bu cuma 75.800
Giden 4.600
Yüzde 5,72
Canı gönülden tebrik ederim canım seni çok iyi vermişsin. Bana da sırrını söyleGeçen cuma 80.400
Bu cuma 75.800
Giden 4.600
Yüzde 5,72
bende gördümAhaaaa seni gördum tartida
Hay maşallah sübhanallah Allah nazarlardan korusun kız benim kiloyu gectinn helal olsun valla hedef kaç .. ee 300 sguat gösterdi kendini..
Ya Varya süpersin diyecek kelimem yokk Allah nazardan korusun ..Teşekkür ederim canım hedef suan 65 sonra değişebilir
Teşekkür ederim canımCanı gönülden tebrik ederim canım seni çok iyi vermişsin. Bana da sırrını söyle
Tekrardan tebrik ederim canım maşallahTeşekkür ederim canım
Sırrım metom sadece bir kaç ayrıntı da var tabi gel kulağına söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?