• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zipzip- Zipzip- kaptanım canim bugün diyetisyen randevum vardı morelim bozuldu geldim.
Kg.vermisim ama yagdan almışım. O yüzden sadece diyetisyenin tartısı ile tartılmak istiyorum bir süre. Yine iyi iş çıkardın morel bozma filan dedi ama bozdum vallahi. Biraz daha ete yumurtaya dayanacağım kas olsun diye öyle dedi. Kas azaldığından yağ çoğalmış dedi. Free listedende beni çıkarır mısın canım. Ben yine buralardayim ama 1 ay listesiz tamammi canim. Kas yaparken kilom artacak çünkü morelim bozulmasin.
Tamam canım olur tabi ki ama uzme kendini olur mu
Gecen hafta yediklerin etkilemistir
Diyetisyen listesi ile devam et
Sohbete muhabbete gel ama 🥰🥰

Tamam canım olur tabi ki ama uzme kendini olur mu
Gecen hafta yediklerin etkilemistir
Diyetisyen listesi ile devam et
Sohbete muhabbete gel ama 🥰🥰
Olabilircanım. Haftaya daha iyi olacak 1 haftada toparlarim insallah. Kasli halimle 57 mi korursam yeter bana 15 gün. Sonra tine vermeye baslarim insallah. Sadece tartidan uzaklaşıyorum kendim Buralardayim devamlı benden kaçışın yok :KK200: :KK200: :KK200:

@aylin68olacak geçmiş olsun canım sana da 💐💐 Alerji için ilaç kullanıyor musun?? Annemle benim de alerjik bünyemiz var ve kışın azıyor maalesef.Pandemi dolayısıyla hastanelik olmayalım die kışın belirtiler başlar başlamaz ilaca başladık.Bahara kadar böyle gideceğiz gibi duruyor,ilaç kontrol altında tutuyor şükür.

Doğalgazlı evlerde (hatta klimalı) havayı çok kuruttuğundan alerjiyi tetikleyebiliyor (bende solunum sıkıntısı yapıyor).O yüzden buhar makinesi aldık,hangi odada oturuyorsak açıyoruz.Tavsiye ederim .

Çok geçmiş olsun 💐💐

Ben leslie ile zayıfladım canım..
Memnundum Hoşuma da gidiyordu...
Senin i dediğin ne ki ilk defa duydum???
leslie 30dk yaptim guzelmis ama chloe ting den sonra bana rahat geldi ...chloe ting challenge diye yaz canim programlari var zor yada bana zor😅 ama cok etkili sabredenler kazaniyor

Selam kızlar

Sabah
1 dilim k.ekmeği
1 ks lor
1 lokma tahin pekmez
3 zeytin
1 köz biber

Akşam
1 tabak taze fasulye
1 br ayran
1 dilim ekmek

2 lt su
Adımı sonra atarım yağış vardı yürüyemedim evde biraz daha yürürüm
Afiyet olsun canım 💕

Geçmiş olsun abla eşin insallah kısa sürede atlatır 😔

Mefkurem Mefkurem çok geçmiş olsun abla💐💐İnşallah gerçek testler eşinde de sende de negatif çıkar.Normal bir griptir umarım💐💐 dikkat edin kendinize. Bol su
@aylin68olacak çok geçmiş olsun allah şifa versin:KK43:(

Mefkurem Mefkurem ablam negatife çok sevindim gözün aydın insalalh diger testte negatif çıkar
Ortaklar.ne oldu size nazarami geldiniz :KK61::KK35:
Teşekkür ederim canlar 💓

Sabah yulaf ve. Kivi

Su 3 litre
Spor 45 dk leslie N Nidsalii

Eklentiler

• IMG-20210216-WA0090.webp
    IMG-20210216-WA0090.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20210216_172815.webp
    IMG_20210216_172815.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG-20210216-WA0113.webp
    IMG-20210216-WA0113.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 21
Eşimin hizli testi pozitif cikti cnm
Öyle olunca bende hizli test yaptirdim, sonucunu bekliyoruz
Diger test 2 gün sonra cikiyor
Geçmiş olsun canım😍
Zipzip- Zipzip- kaptanım canim bugün diyetisyen randevum vardı morelim bozuldu geldim.
Kg.vermisim ama yagdan almışım. O yüzden sadece diyetisyenin tartısı ile tartılmak istiyorum bir süre. Yine iyi iş çıkardın morel bozma filan dedi ama bozdum vallahi. Biraz daha ete yumurtaya dayanacağım kas olsun diye öyle dedi. Kas azaldığından yağ çoğalmış dedi. Free listedende beni çıkarır mısın canım. Ben yine buralardayim ama 1 ay listesiz tamammi canim. Kas yaparken kilom artacak çünkü morelim bozulmasin.
Canım bence kilon iyi bu saatten sonra tartıya takılma görüntü ne odaklan hiç de moralini bozma😘😘😘

Sabah: 1 kase mercimek corbasi ve Sade Nescafé
Ara: sütlü türk kahvesi
Ögle: 2 kücük lahmacun ( dün yapmistim atilmasin diye yedim)
Aksam: tavuk baget, yarim tabak türlü ve Yogurt.
su: 1,5 l, 2 litreye tamamlarim heralde.
Bugün Böyle gecti bakalim.

Bi sütlü türk kahvesi Daha icerim bitanede elma yicem 😬

Back
X