- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Beni geçmeyi kafasını takmış,alalalala
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni geçmeyi kafasını takmış,alalalala
Çok geçmiş olsun canım. Su iç mutlaka. Susuzluk baş ağrısı yapar.Rakibim diyet iyide bugün çok basım agriyo akşamdan beri hiç iyi değilim spor ve su yok bugün aç geziyorum göbeğim düştü eğer akşama geçerse Leslie yapicam dua et geçsin beynim zonkluyo

Gecmis olsun canımRakibim diyet iyide bugün çok basım agriyo akşamdan beri hiç iyi değilim spor ve su yok bugün aç geziyorum göbeğim düştü eğer akşama geçerse Leslie yapicam dua et geçsin beynim zonkluyo
Geçecek tabi ne sandın.Beni geçmeyi kafasını takmış,alalalala![]()
Cumaya 7 Li rakamlari goreceksin canımBen denedim şu çok iyi dediğiniz birşey varsa bana da söyleyin. 7 leri görmek istiyorum bennnnn.![]()
Haklısın canım ama çok keyifsizim dünden beri hastayım hiç bişey yapmak istemiyorumSu az olmuş canım. 2 hatta 2,5 litrenin altına düşmemeye çalış derim![]()
Eski ortağın olunca onu tut bakalım hıhhhhGeçecek tabi ne sandın.![]()
Çok geçmiş olsun canım yaa,okudum şimdi bugün de içememişsin rahatsızlığındanHaklısın canım ama çok keyifsizim dünden beri hastayım hiç bişey yapmak istemiyorum
Ben aslında ikinizi de tutuyorum.Eski ortağın olunca onu tut bakalım hıhhhh![]()
İnşallah bu cuma 82 yi göreyim
Valla migide bu beni geçme hırsı varken sen birincilikten de o kadar emin olma derim canımBen aslında ikinizi de tutuyorum.Sonuçta takım olarak kazanacaksınız. Birinci belli de
ikinci olursunuz.
![]()
Ortak mı rakip mi ben anlayamadım ama puan eşleyecek galibaValla migide bu beni geçme hırsı varken sen birincilikten de o kadar emin olma derim canım![]()
| Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
| @Nilay5454 | |||||||
|
| |||||||
| @sena zeynep | |||||||
|
| |||||||
| T timesinfinity | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
| S sulisim | |||||||
|
| |||||||
| @birazhuzurdu2008 | |||||||
|
| |||||||
| D Dileksnr | |||||||
| @Tesnim1989 | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
| A Ahalp | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
| @aylin68olacak | |||||||
| K Kaybolanyillarim1995 | |||||||
| @Yarenzzzz | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
Hem rakip hem ortak.Kendi aramızda yarışıyoruz kim kimi geçecek diye..Ama ikimizin ortalamasını alıp diğer takımlarla da yarıştırcaklar,orda da ortak olmuş olucaz.Benim anladığım bu.Sonuç itibariyle ne kadar kilo verirsek o kadar iyiOrtak mı rakip mi ben anlayamadım ama puan eşleyecek galiba![]()
Ay bulursan bana da şöyle, bu hafta 300 gr da kaldımBen denedim şu çok iyi dediğiniz birşey varsa bana da söyleyin. 7 leri görmek istiyorum bennnnn.![]()
Spor yap sporAy bulursan bana da şöyle, bu hafta 300 gr da kaldım![]()