- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimbilir belki hala koşuyordur.@HAbibte spor yaptin mi![]()
Guzel menu ve spor afiyet olsun canimSelam kizlar dunku menüm
Sabah
Biraz omlet
2 zeytin
2 dilim peynir
Domates
1 dilim ekmek
Ara
1 hurma
1 kayisi
1 sekersiz nescafe
Aksam
1 kepce corba
Yarim tabak karnabahar
Salata
2.5 lt su Eki Görüntüle 2790006
Zipzip-
E Elif_Eylul
N Nidsalii
Yapmis yapmis@HAbibte spor yaptin mi![]()

Herkeste ayni sorun vardi canim bakim varmisNasilsiniz kizlar
Sabah baglanamadim siteye benim gibi sıkıntı yasayan oldu mu
10.30 a kadar giremedik canim siteyeNasilsiniz kizlar
Sabah baglanamadim siteye benim gibi sıkıntı yasayan oldu mu
Afiyet olsun canımSelam kizlar dunku menüm
Sabah
Biraz omlet
2 zeytin
2 dilim peynir
Domates
1 dilim ekmek
Ara
1 hurma
1 kayisi
1 sekersiz nescafe
Aksam
1 kepce corba
Yarim tabak karnabahar
Salata
2.5 lt su Eki Görüntüle 2790006
Zipzip-
E Elif_Eylul
N Nidsalii
Akşam yazdım sandım ben özür dilerim bugün üçünü de yazayım
Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor lutfen daha sonra tekrar deneyinizDikkat dikkat,Masummasum123 adlı rakibem kaybolmuştur. Görenlerin yada duyanların müdüriyete haber vermesi rica olunur. Attension please!
![]()
Korktu mu senden acaba.Dikkat dikkat,Masummasum123 adlı rakibem kaybolmuştur. Görenlerin yada duyanların müdüriyete haber vermesi rica olunur. Attension please!
![]()
Cnm hoşgeldin.Aslında sanırım psikolojik olarak çökük olmak beni ekmeğe itiyor. çünkü o yerken beni şişiriyor o hazdan zevk alıyorum. Canım sıkkın oldukça ekmekle bişeyler yiyorum.. ama bundan sonra dikkat edeceğim![]()
Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor lutfen daha sonra tekrar deneyiniz![]()
Bilmem belki deKorktu mu senden acaba.![]()
En son pazar günü ugramissin takima canimAkşam yazdım sandım ben özür dilerim bugün üçünü de yazayım
burdan devam etmek istiyorummm yönlendirirseniz çok sevinirimHoşgeldin canım 10.takima da yazmissin fark etmeden çağırmıştım nerden devam etmek istersen ordan devam edebilirsin![]()
amiiiin inşallaahh :)Hoşgeldin canım.insallah beraber güzel kilolar veririz.![]()
İnşallah.
Bilmem belki deen son dondurma yiyordu. Belki dr kendini detoksa çekti 5 kg verip gelecek
Tamam canım o zamanburdan devam etmek istiyorummm yönlendirirseniz çok sevinirim![]()