- 24 Haziran 2016
- 7.570
- 26.595
- 548
Ablacım sende durumlar nasıl ışık varmı ??Yarin insallah herkes eksi görür kizlar
Iyi geceler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablacım sende durumlar nasıl ışık varmı ??Yarin insallah herkes eksi görür kizlar
Iyi geceler![]()
Ya sormaSende bir dinozor tutsaydın![]()
hoşbuldumHosgeldin canim aramiza![]()
Hoşgeldin o zaman umarım hedefine kolayca ulaşırsın![]()
HoşbuldukTakıma uğramadığım için kusura bakmayın yoğundum
Yeni arkadaşlarda katılmış
Hoşgeldınız ?:)
Ben Mıgı![]()
Amin canım insallah
Herkese Hayırlı geceler kızlar
Yarın bollll eksili bir gün olur inşAllah
Bu hafta işimiz dualara mı kaldı yoksaAbdest alip yatin
Bol bol dua edelim
Iyigeceler canim![]()
Öncelikle gelen herkes hoşgelmiş sefa getirmiş.Bugun başım döndü gelen gidenden![]()
Aile apartmanında in çık yaparsam kafayı yemiş derlerMerdiveni kaç defa çıkıp indin kaç kat kaç basamak
Ama bı kere inip çıkmak sporda sayılmazki hem desinler n'olacakAile apartmanında in çık yaparsam kafayı yemiş derler![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Benim sporuma bak canım. Bırak merdiveni.Aile apartmanında in çık yaparsam kafayı yemiş derler![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yoğurt ye kayısı falan koyup.Ortim zaten ilk dört dilim yürüyüş öncesi kahvaltı ve öğlendi bayağı tempolu yürüdüm son iki dilim yuruyus dönüşu son öğünü 15.30 da yedim daha ağzıma sudan baska bişey sürmedim ve şuan çok açım basım donuyo
Ortim süpersin valla diyecek söz yok25 Şubat spor bildirimi
Toplam 160 dk Eva yaptım. 1600 puan
N NidsaliiZipzip- E Elif_Eylul
AseliccA @birazhuzurdu2008
Hoşgeldin aramıza.İyi akşamlar herkese takımınızda yer almak istiyorum sıkı bir diyet ile kilo vermek için benide aranıza alırmısınız bu motivasyonu yaklaşık 3 yıldır arıyordum sanırım geldi :)Zipzip- kaptan
![]()
Şuan hiç bişey yemem malesefYoğurt ye kayısı falan koyup.
Nasıl oldun canım?Ortim süpersin valla diyecek söz yok
iyiyim canım arada midem gurulduyo ondanda bsiey olmaz bı ara basım donuyoduNasıl oldun canım?
O kadar spor yaptım. Senin adimin benden fazla ortim.Ortim süpersin valla diyecek söz yok
Öylemi ama beş gün ful yürüdüm şayet bu hafta kilo vermezsem yürüyüş mesafemi iki katına cikaricam..O kadar spor yaptım. Senin adimin benden fazla ortim.![]()
Günde 15.000 adım iyi canım. İnşallah güzel kilolar veririz. Mühim olan o zaten.Öylemi ama beş gün ful yürüdüm şayet bu hafta kilo vermezsem yürüyüş mesafemi iki katına cikaricam..