• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim aklıma zarar insanın iradesine bağlı eğer kafanda zayıflamayı bitirdiysen tamamdır. Olay bu
Zaten kilo vermek icin neyin iyi neyin kötü oldugunu az cok biliyoruz cnm :) işin özü motive olup, sabirla azimle devam etmek 😁

Zaten kilo vermek icin neyin iyi neyin kötü oldugunu az cok biliyoruz cnm :) işin özü motive olup, sabirla azimle devam etmek 😁
Walla işte ben hiç öyle olamıyorum, neyin doğru oldyğunu bilsem de öz motivasyonum olmuyor hiç. Ben her ögünümün fotosunu atıyorum, motivasyon mesajları alıyorum, gün sonu rapor veriyorum burası gibi, ancak öyle disipline olıyorum. Kendimi bildim bileli kiloluyum hayatımda 2 kez kilo verdim ikisi de diyetisyenle, benim tarzım bu😂

North River North River
Habinar Habinar

Hoş geldiniz kızlar 💞💞💞

@Forever be young NUR canım sen de hoş geldin...
Daha önce gelmiş miydin takıma???
Sanki öyle hatırlıyorum
hosbulduk canim

pek kimseyi tanımıyorum suan kimi secsem ki Poni Bon Poni Bon desem regl ödemi varmış , Habinar Habinar desem 1 yildir yiyor balans arınması yapip sinek gibi ezer geçer beni gozumu kapatim parmagimi koyacagim :)
gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen kabul eder misin ?
Bugun kargoya cıkmıs bakalım ne zaman gelecek secenek varda ıcıme sinen cıkar ınsallah

Tebrikler

Benden once sipariş verdin valla 😂😂

Benim daha bugun kargoya verildi seninki once gelir gibi

Tebrik ederim kızlar

Gecmıs olsun canım sımdı nasil 😔
Ben aceleciyim ama satici öyle değil bugun kargoya verildi hemde hic sevmediğim kargo firması ama bakalim saglam gelsinde
26.subat cuma

Sabah kahve

12.00
1 h. Yumurta
1 yaprak marul, domates
Peynir
1 c. Sandwich ekm.
4 zeytin

15.00
1 pudingli pasta

19.00
200 gr et döner (cok tuzlu geldi, zor yedim)
Bol salata

Su 2.5 lt
pudingli pasta ödül olmus doneri 100g yeseydin abla cok tuzluysa neyse bol su içersin :)

Aç yatamam minnoş bir bebeğim var emiyor da emiyor :emir_bebek:
Ne kadarlik bebegin benimki kafayı emmeyle bozdu kaçacak yer arıyorum artık dis cikaracak cok yordu bu ara beni ne uyku var ne memeler kapaniyor :(
Ay maşallah ne güzel bir his emzirmek.. benim oğlan baya büyüdü ama o emzirme hissindeki güzelliği hala özlüyorum 😍
En guzel his evet ama bazen cok yorucu oluyor suan kaçacak yer ariyorum
Sana tüyo verirdim ama dua et rakibiz 🤣😂
Bana ver bende de sorun aynı rakipte degiliz ilerde soz rakip olup yoluna cikmayacagim :D

26.02.21 cuma menu

Sabah (9:30)
1 kk peynir
2 dlm cavdar ekmeği
Domates , kapya, yesillik

Öğle (13:30)
1 kabak sote
60 g hindi izgara
1 kepce yayla çorbası

Ara(16:00)
1 kupa sutlu kahve

Aksam(18:00)
Fırında sebze 6yk vardır
2 dilim çavdar
2 kk peynir

Ara(20:40)
10 findik
1yk kuruuzum
1 bardak süt

Su:2 lt

Walla işte ben hiç öyle olamıyorum, neyin doğru oldyğunu bilsem de öz motivasyonum olmuyor hiç. Ben her ögünümün fotosunu atıyorum, motivasyon mesajları alıyorum, gün sonu rapor veriyorum burası gibi, ancak öyle disipline olıyorum. Kendimi bildim bileli kiloluyum hayatımda 2 kez kilo verdim ikisi de diyetisyenle, benim tarzım bu😂
Herkes farkli işte cnm :)) sen nasil motive oluyorsan oyle devam et
pudingli pasta ödül olmus doneri 100g yeseydin abla cok tuzluysa neyse bol su içersin
100 gr la doymazdimki 😅😅😅bide sık yedigim bisey olmadigi icin az tutmadim :))
26.02.21 cuma menu

Sabah (9:30)
1 kk peynir
2 dlm cavdar ekmeği
Domates , kapya, yesillik

Öğle (13:30)
1 kabak sote
60 g hindi izgara
1 kepce yayla çorbası

Ara(16:00)
1 kupa sutlu kahve

Aksam(18:00)
Fırında sebze 6yk vardır
2 dilim çavdar
2 kk peynir

Ara(20:40)
10 findik
1yk kuruuzum
1 bardak süt

Su:2 lt
Cok güzel baslangic cnm 😍emzirdigin icin suyu artirsan iyi olur

Eklentiler

• 63FEBF09-D85A-4D97-8535-EE50DF002484.webp
    63FEBF09-D85A-4D97-8535-EE50DF002484.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 15
AseliccA AseliccA geçmiş olsun kızın nasıl oldu kabızlık varmi hala, geçen benjm ufaklikta oldu ben lavman yaptım hastaneden vermişlerdi eczanedende alıp yapabilrsin istersen ilacın ismini atarım beş dakka sonra çocuk rahatladı. Ateşi içinde ateş düşürücü ver gerçi veriyorsundur aşı ateş yapar çok geçmiş olsun kuzucuga 😘

hosbulduk canim

pek kimseyi tanımıyorum suan kimi secsem ki Poni Bon Poni Bon desem regl ödemi varmış , Habinar Habinar desem 1 yildir yiyor balans arınması yapip sinek gibi ezer geçer beni gozumu kapatim parmagimi koyacagim :)
gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen kabul eder misin ?

Ben aceleciyim ama satici öyle değil bugun kargoya verildi hemde hic sevmediğim kargo firması ama bakalim saglam gelsinde
pudingli pasta ödül olmus doneri 100g yeseydin abla cok tuzluysa neyse bol su içersin :)

Ne kadarlik bebegin benimki kafayı emmeyle bozdu kaçacak yer arıyorum artık dis cikaracak cok yordu bu ara beni ne uyku var ne memeler kapaniyor :KK43:

En guzel his evet ama bazen cok yorucu oluyor suan kaçacak yer ariyorum

Bana ver bende de sorun aynı rakipte degiliz ilerde soz rakip olup yoluna cikmayacagim :KK70:
Abartma kız korkacak şimdi millet
Varmı bana yan bakan :KK76:

Back
X