• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben kosubandini esimin arkadaşına sattim benim dizlerimde problem yaratti kosu bandi sert zeminde kosmak yapıyormuş genelde , sonra ikinci el eliptik aldim baya kullandim biliyorsun ama bebek cee deyince yer kaplamasin yeniden alirim diye onuda aldigim fiyattan daha fazlasına sattim

Yapilabilir aslinda :KK70:
3 kere gitsinnnnn yağlar. 3 kere gitsinnnnn iştahhhhh 3 kere zıplayınnnnnn. Gelsin sağlıkkkkk, gelsin zayıflıkkkk.:cool:
👻
Bu ayine ancak bu gelir. 😂😂😂

Bende yapmıştım canım. Hatta başlamadan ölçü almıştım bitince yine aldım. Ama hem chloe ting yaptım hem leslie falan o dönem çok spor yaptım sonuçları ataym sana ☺️çok etkili yapmak istersen önce 14 günlük falan başlayabilirsin ben 28 günlüğü yapmıştım.
Bende april yapiyorum 3 haftadir..istedigim gibi incelme olmadi bide bunu deniyim dedim..14 gunlukle basliyim dedim..onceden 1-2 denemistim hareketleri tam yapiyor yarids bırakıyordum.aprilhan yapa yapa aliskanlik kazanmisim galiba dun denedim hepsini zorlanmadan yaptim...birazda chloe deniyim bakalım

Bende april yapiyorum 3 haftadir..istedigim gibi incelme olmadi bide bunu deniyim dedim..14 gunlukle basliyim dedim..onceden 1-2 denemistim hareketleri tam yapiyor yarids bırakıyordum.aprilhan yapa yapa aliskanlik kazanmisim galiba dun denedim hepsini zorlanmadan yaptim...birazda chloe deniyim bakalım
N Nidsalii ben de Chloe denemek istiyorum.

Ahhh en nankör iş ev işi.
Yap arkanı fön aynı.
Ben de ucundan başladım. Ama yarım kaldı.
Bu gün zaten ders çalışma günümüz.
Çocukların başındayım.
Allah hepimize kolaylık versin
Amin canım amin
Ayyy hadi inşallah yaaaa bende 65 leri görmek isitiyorum❣️❣️❣️

Canım sen diyetisyene gidiyor muydun

Belki tartıda kilo veremiyorsun ama yağın azalıyor olabilir yemediğin halde kilo. Vermemek mümkün değil kas oranın artıyor olabilir

Moralini yüksek tut lütfen😍😍😍😍
Görürüz inşallah canım :KK5:
:KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: napiyonuz kizceler iyi pazarlar
İyi pazarlar canım şükür iyiyiz sen nasılsın napıyorsun

Sen cevap vermeyince bende baskasi ile rakip oldum dun gece 🙈 ama seninlede olabilirim rakibin yoksa
Tamam sorun yok Cedarice yazmış onunla olayım canım :KK5:
gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen haydi rakip olalım, bu hafta listem yok rakibe ihtiyacım var. Özellikle spor konusunda.
Şimdi 20 dk zumba yaptık, 155e çıktı nabzım🤩
Hafta içi yapmayı planlıyorum spor hadi inşallah planda kalmaz.

Senin planların nedir?
Olalımmm hadi bakalım :KK5:
Ben 45 dk Leslie yapayım Cuma’ya kadar
:rolleyes:
heyecanlandım

Amin Teşekkür ederim canım.
Bir sorum vardı sizlere sorayım.
Diyete başladığımdan beri bulgur pilavını 1 kere yedim sanırım. Hafta da iki kere yemeye karar verdim .
Ölçüsünü nasıl yapayım sence
Neden 1kere yiyosun aslinda yiyebilirsin yemegin yanina 4 5 kasik koysan yeterli bence bulgur hazmi kolay bir bakliyat lardan

3 kere gitsinnnnn yağlar. 3 kere gitsinnnnn iştahhhhh 3 kere zıplayınnnnnn. Gelsin sağlıkkkkk, gelsin zayıflıkkkk.:cool:
👻
Bu ayine ancak bu gelir. 😂😂😂
aklimiza geldikçe yapsak kilo veririz :)
Bugün de niyetliyim
Akşama
Bamya yemeği
Tavuklu bulgur pilavı yaptım
Yanına da salata yoğurt yiyeceğim inşAllah..
Allah kabul etsin
Diyete başladığımdan beri bulgur pilavını 1 kere yedim sanırım. Hafta da iki kere yemeye karar verdim .
2 dolu yk bulgur 1 tahil ediyor = 1 dilim ekmek gün icindeki ekmek miktarina göre ayarlayabilirsin

Aynen chloe ting de hem bölgesel hareketler hemde cardiyo var. Biraz yorucu ama etkisine ben eminim açıkcası deneyip gördüm yine başlayacam da ameliyattan dolayı bekliyorum zorlamıyorum. Çok esnetiyor.

Ben 5 gün boyunca yanlış degilsem her ögünümde bulgur yedim aksine kilo verdim 🤜

Back
X