• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ara yeşilçay

Su 2.5 litre

Spor 40 dk pilates annesi ile N Nidsalii

Eklentiler

• IMG-20210228-WA0001.webp
    IMG-20210228-WA0001.webp
    100 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG-20210228-WA0007.webp
    IMG-20210228-WA0007.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG-20210228-WA0032.webp
    IMG-20210228-WA0032.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG-20210228-WA0035.webp
    IMG-20210228-WA0035.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 24
Selamün aleyküm sevgili 6.takimin guzel kızları ve güzel yürekli kaptanı ❤️❤️❤️ Sizin desteğinizle yaza inşaallah hedef kiloma ulaşıp salına salına gezmek istiyorum 😁Benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim 😘😘
Hosgeldin canim aramiza 🤩
Formu doldurursan arkadaslarda seni tanimis olur

Al canım. Sonra yeme. Karambole getir. Ben öyle yapıyorum. Eşim yiyor. Geri bırakıyorum vs. Yemicem deme. Bir saat ısrar çekme 🙈
Kayınvalidem takıntılı o konuda canım ne desem ikna olmuyor yok nefsin gece seni boğar yok bizde yemeyiz 🤣 aynı kilolardaydık çok mutluydu zayıfladım ya kıskanıyor herhalde ☺️

Selamün aleyküm sevgili 6.takimin guzel kızları ve güzel yürekli kaptanı ❤️❤️❤️ Sizin desteğinizle yaza inşaallah hedef kiloma ulaşıp salına salına gezmek istiyorum 😁Benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim 😘😘
Hoşgeldin canım 💕

Kayınvalidem takıntılı o konuda canım ne desem ikna olmuyor yok nefsin gece seni boğar yok bizde yemeyiz 🤣 aynı kilolardaydık çok mutluydu zayıfladım ya kıskanıyor herhalde ☺️
Benimki gelene gidene o yemiyor diyor🥺 bende yiyorum ama hamur işi yemiyorum diyorum ama onlara göre açlıktan ölcem :-) :-) :-)

Hoşgeldin canım hepimizi bir yaz telaşı bastı zaten taaaki ben dolmaları götürene kadar 🙄 kaptan duymasın hiç 🤫

Hoşgeldin canım hepimizi bir yaz telaşı bastı zaten taaaki ben dolmaları götürene kadar 🙄 kaptan duymasın hiç 🤫
Şaşırma kuzum fazla karbonhidrat oluyor o bakımdan dedim yiyeceğimiz belli diyette fazla olunca ekmek yerine geçiyor.

Back
X