• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin canım nasıl gidiyor koruma💞💞
Hoşbuldum canım sağolasın. vallahi bende sana birde bir kaç kişiye daha yazacaktım nasılsın die tek tek yazıp sayfayı doldurmayım dedim gelir gelmez 10 mesajla :KK24: :KK68: :KK68:
korumayı bozdum epey misafirlerde bahanem oldu yedimde yedim ...
kiloda aldım ama kaç bilmiyorum tartılmadım haala.... kendimi hazır hissedince başlayacam yine bişilere.
sen ne yaptın istikrarlı hatun

Selam güzeller kadınlar gününüz kutlu olsun karşınıza kıymetinizi bilen insanlar çıkarsın rabbim her daim :KK200: :KK200: :KK200:
Hosgeldinnnn bitanem 😍😍😍
Ne yaptin, annenler gittimi
Günaydın kızlar 🌺🌺🥰 Kadınlar günümüz kutlu olsun💕

ben tartıda artı çıkıyorum hatta artı 1500 falan çok takılmıyorum ödem oldugu için 😵😵
Normalde 1 olurdu, bu hafta biraz fazla olmus 😅ama sana güveniyorum, sen halledersin cnm 😁
Mefkurem Mefkurem ablam negatif çıktın mı inşallah
Cuma test olmustuk, benim negatif olmus cnm
Esim hâlâ pozitif, ama karantinada kalmasina gerek yokmus, bulasiciligi kalmamamis artik

Dün eve hem borek bem manti yaptim ama malesef yemedim cnm :)))

Haftaya artisiz baslamak cok güzel kizlar 😁

Vavvvv cok güzel maşallah cnm 😍bu sefer kaybetme eksini 😁

Cok guzel eksi dilegim 😍

Onlemini alirsan yarina bile gider cnm

Benim ciğer kizartma degildi ama banada yaramamış 😐

Sen öyle deyince artisin diye korktuydum :))) cok guzel cnm 😁

Cok güzel eksi cnm 😍

Bol bol yag yakmalar cnm 😍

Ama ama şike var bu işte 😅😅😅

Sicak tutunca insallah geçer cnm

Haftaya harika baslamişin cnm 😍😍😍

Cumaya eksi olacagi kesin tatlim 😁

Gecmis olsun cnm

Cok guzel eksi tebrikler cnm 😍

Tebrikler tatlim 😍listede olmamak sana yaramış 😂
Ablacım bana kalsa kaybetmicemde o beni kaybediyor ama sıkı tutucam bu hafta bakalım cumaya ne olacak .. hyairlisi artık

Hoşbuldum canım sağolasın. vallahi bende sana birde bir kaç kişiye daha yazacaktım nasılsın die tek tek yazıp sayfayı doldurmayım dedim gelir gelmez 10 mesajla :KK24: :KK68: :KK68:
korumayı bozdum epey misafirlerde bahanem oldu yedimde yedim ...
kiloda aldım ama kaç bilmiyorum tartılmadım haala.... kendimi hazır hissedince başlayacam yine bişilere.
sen ne yaptın istikrarlı hatun
Slm canım ben de seni merak etmiştim dün aklıma geldin bir etiket yapayım diyordum...
Gelmişsin...
💝💝💝💝

Hosgeldinnnn bitanem 😍😍😍

Normalde 1 olurdu, bu hafta biraz fazla olmus 😅ama sana güveniyorum, sen halledersin cnm 😁

Esim hâlâ pozitif, ama karantinada kalmasina gerek yokmus, bulasiciligi kalmamamis artik
Evet kaçamaktan o bu hafta spor saati 6 saat🙈🙈🙈

Hosgeldinnnn bitanem 😍😍😍

Hoşbuldum ablam yaaa çok sevindim çok şükürrrrrr :KK49::KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:
eşinide kurtarsın allahım... poz. olmasına rağmen bulaştırmamasını bilmiyordum 1000 çeşite büründü zıkkım hastalık...

annemler bugün gitti o kadar yoğundum anlatamam varya yedik içtik dağ bayır dolaştık allahın her günü :KK70: kendimizi ormanlara attık :KK70:

Ablacım bana kalsa kaybetmicemde o beni kaybediyor ama sıkı tutucam bu hafta bakalım cumaya ne olacak .. hyairlisi artık
önünde kaç günün var sen halledersin canım.

Back
X