• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bombo yap ye yada al iskender falan🙈

2buyuk pizza soyle hatta kocanada 3 etti :KK70: :KK70: :KK70:
He he kocam yemesin iskender yemiş o geçen gün 😢
E Elif_Eylul un anası senin neyin acabaaa :KK53: bak bu surat ifadesi de memnuniyetsiz ya merak ettim :KK53::KK53:
Anamız oluyor 🤣🤣🤣
anaylada pizzaaa wuuwwvvvvv :KK70::KK70:

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: o Bizim anamıź

2 mumda yaksinlar🤣🤣🤣
Hep hayalimdi anamla pizza yemek mumlu şaraplı🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣
Tebrikler canım.♥️♥️♥️ Sporun da süper.. Ben 70 dk. dayanabildim. Aç aç o kadar yapabildim. 🧿🧿🧿👏👏👏👏👏👏👏
Teşekkür ederim canım valla ödem olunca 2 saatten azı yetmiyor bana maalesef 😢
Kardesiz canim biz o benim kardesim ben onun ablasiyim onun sayesinde kk üye oldum kilo verdim simdide kardesimi mezun ettim burda:KK70::KK70::KK70:
Evet ben üye ettim o da mezun etti :KK53: :KK53: :confused: :confused: :confused: :KK70: :KK70: :KK70:
Bencede yeter zaten sana o kilo🙄
Yok canım yeter yoksa kocam beni haşlıcak daha ne kadar vercen deyip duruyor 🤣🤣
ne mutlu o zaman sana. istediğin kasıda hemen yapıverir ömrünce korursun inşallah kilonu canım.... boyun kaçtı..
benim 159 ideal kilom 55 ama 54 sayısını görmek istiyorum o tartıda bi. çok yediğim günlere boşluğum olsun:KK70:
Kuzu benim boy kısalmış 60 olan boyum 1,54 olmuş 😭😭😭 ama 55 iyi gibi kendimi uzun hissesiyorum🤣
M MissHayaLet anamla şarap iccekmissiniz pizza yiyerek @kackaloribu oyle dedi :KK9: :KK9: :KK9: :KK70: :KK70: :KK70:
Evet akşama şarap patlatcaz🤣🤣🤣

Tebrikler canım.♥️♥️♥️ Sporun da süper.. Ben 70 dk. dayanabildim. Aç aç o kadar yapabildim. 🧿🧿🧿👏👏👏👏👏👏👏
Teşekkür ederim kuzum benim 💕💕ben ödemlerden gerçek kilomu göremiyorum ne yazık ki 5 haftadır 2 saat ve fazlası spor yapmak zorunda kalıyorum ama istediğim kiloya indim onun için sorun yok👍👍 darısı başınıza inşallah 🌺🌺🌺

Teşekkür ederim kuzum benim 💕💕ben ödemlerden gerçek kilomu göremiyorum ne yazık ki 5 haftadır 2 saat ve fazlası spor yapmak zorunda kalıyorum ama istediğim kiloya indim onun için sorun yok👍👍 darısı başınıza inşallah 🌺🌺🌺
Valla azmine hayranim...spor yapamiyorum cocuk emziriyorum kacamak yapiyorum dayanamıyorum diyenler seni örnek alsin

Geçen hafta :85.7
Bu hafta 84.2
Yüzde:1.75Eki Görüntüle 2800259
Tebrikler canım ❤️
Afiyet olsun canım aksam cok az olmus

Evet kaptanım ya. Tartıda hemen kendini gösterdi ç🤦‍♀️

Nefsime hakim olamadım canım ya😏

Tebrikler canım 🤗🌸

Eksi eksidir canım tebrik ederim 👏

Seninle bu hafta rakipdik canım. Birbirimizle pek etkileşim içinde olamadık. Benim bu hafta yatılı misafirlerim vardı spor falanda yapamadm. Bende sabah artı gördüm birazdan tartılıp atacağım . Adetliysen ödemdir canım inşallah bi an önce ideal kilona kavuşursun🌸

Maşallah süpersin canım 👏

Gayet iyi canım tebrikler 👏

Maşallah canım çok iyi 👍

Gayet iyi canım tebrik ederim👏

Maşallah canım tebrik ederim 👏

Süpersin canım👍👏

Tebrik ederim canım 👏

Maşallah canım tebrik ederim 👍

Maşallah canım geçen haftanın acısını çıkardın tebrik ederim 👍👏🌸

Maşallah canım çok iyi vermişsin tebrikler 🎊 👏

Tebrikler canım 👏🌸

Maşallah canım çok iyi vermişsin tebrikler 👍👏
Teşekkürler canım 🌺
Masallah cok güzel eksin cnm 😍😍😍

Demekki kacamak olmasa daha iyi olacakmis cnm :) yinede güzel eksi 😁

Ne kadar eksi oldugunu bari yazsaydin bari canimcim 😅

Her eksi guzeldir cnm tebrik ederim cnm 😍

Kilona göre harika gitmis cnm cok tebrik ederim 😍😍😍

Az da degil cnm bence gayet güzel 😍😍😍her hafta ayni oranda gitmiyor

Cok tebrikler cnm 😍

Cok güzel eksi tebrikler cnm 😍😍😍

Gayet guzel eksi yasimcim
tebrikler cnm 😍😍😍

Cok guzel gidiyorsun cnm 😍

Cok güzel nilaycim tebrik ederim 😍😍😍

Vavvvvv benim rakip uçmuş :)) demistim benimle rakip olanlar güzel verir diye 😂😂😂bi kendime faydam yok 😅😅😅 Hem eksin hemde beni yendigin icin tebrik ederim cnm 😍😍😍😍

Dilekkk masallah cnm cok güzel gitmis 😍😍😍

Bjzim listeden cikanlar coşmuş bugun 😂😂😂😂
Tebrikler cnm cok güzel eksi 😍😍😍

O kadar stres yaptin kendine :))) cok güzel eksi tebrikler cnm 😍😍😍

Uzulecek bi eksi degilki cnm gayet guzel bence tebrikler 😍😍😍

Adapta olmadigin bi hafta icin cok guzel cnm 😍😍😍

Ayseeee yine yaptin yapacagini :))
Eksin cok guzel, mezuniyetin hayirli olsun kuzum 😍😍😍
Teşekkürler canım 🌺
Kilo bildirimi

Geçen hafta 99.5
Bugün 99. 1
Fark 400 😐

Düne kadar artiydim, dün +500 du
Mecburen lapa yaptim
Bu kadar oldu 😪

Eki Görüntüle 2800428
Olsun pazartesi ye güzel bir eksi gelir tebrikler abla ❤️
Ben yarın sabaha saklıyorum kaptancım anneme gideceğim gözleme yapacak 🥰
Geçen hafta 82.1
Bugün 81.7
Fark -400
Zipzip- Zipzip-
Eki Görüntüle 2800480
Az kaldı poni haftaya 7 lere gelirsin umarım
Hepinizi tebrik ediyorum kızlar 🥰🥰🥰
Teşekkürler canım 🌺

Valla azmine hayranim...spor yapamiyorum cocuk emziriyorum kacamak yapiyorum dayanamıyorum diyenler seni örnek alsin
Tesekkür ederim kuzum 🌺🌺🌺 burada bunun için varız bence çünkü azim olmayınca hiç biri olmuyor ne yazık ki haftaya da senin mezuniyetin olur💞💞💞

Bulgur bende sislik yapiyor diye biliyordum dün kısır yedim azda yemedim -400 gördüm 🤭🤭
ooo güzel eksi :KK9: o zaman bu son durumla kilon kaç oluyo senin dünki attığın fotonunda 400 altı mı:KK9:
birbeste birbeste mesajını alintilamamisim afiyet olsun 😘😘
ahh senin bu ince düşünceliliklerinnnnnnn oğlumu 19 yaşımda doğurdum seni almak için 10 yaşımda doğururdum bilseydim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ben mezun üyeyim listedeyken hic arti gelmedim önemserim ben listeyi kimsenin hakkina girmemek adina cunku herkes haldir haldir spor yaparken kimisi yemek yer kacamak yapar ve arti gelir ama ben hic oyle bisey yapmadım yapmam simdi farketmez kiloda alsam etkilemez🤷🏻‍♀️
Manifestomu da atarım diyosun :KK60:

ooo güzel eksi :KK9: o zaman bu son durumla kilon kaç oluyo senin dünki attığın fotonunda 400 altı mı:KK9:

ahh senin bu ince düşünceliliklerinnnnnnn oğlumu 19 yaşımda doğurdum seni almak için 10 yaşımda doğururdum bilseydim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Aynen 56.5 u gordum 🥰

Aaa ama ben daha 16 yasindayim olmaz mi bu is 😂😂😂

Ben de üşüdü mü iyi mi diye endişelenmekten kurtulurdum. :KK14::KK14::KK14:

Tesekkür ederim kuzum 🌺🌺🌺 burada bunun için varız bence çünkü azim olmayınca hiç biri olmuyor ne yazık ki haftaya da senin mezuniyetin olur💞💞💞
Evet canim azim istemek e ön mli seyler kilo vermede...İnş bende mezun olayimda liste sorumlulugum olmadan kalani az az vereyim

Back
X