- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
İnce pijama var üzerimdeTebrikler..kiz sen yoksa kıyafetli mi tartılıyorsun
Canım kardeşim 2. Ye gebe, canı istemiş yapmış biz kabak ıspanak beraber yapmayız yeşil nane onlarAfiyetolsun canım toyga çorbası çok severim. Kabaklı ıspanaklı galiba.
Gecen hafta icin 71.3 yazmissin 71.4 mus eksin 800 gram oldu canımİnce pijama var üzerimde
Bazen donla tartılıyorum
bak sende benim gibi çorap dahil herşeyi çıkaranlardansın dimi, iç çamaşırım kalır biTebrikler..kiz sen yoksa kıyafetli mi tartılıyorsun
Kiz olur mu hic...safi tartılman gerekiyo...net kesin kilo icin..en az 300-400 fark ederİnce pijama var üzerimde
Bazen donla tartılıyorum
Tebrikler zeyno
Eksin guzel tebrik ederim canımKilo bldirimi
Geçen cuma 78
Bu cuma 77.3
Fark -700
Yüzde 0.897
Evet canımm, biz beraber yaparız öyle sandım seninkini de ama nanelisini de biliyorum harikadır. ekşili çorba dedin beni kalbimden vurdun.Canım kardeşim 2. Ye gebe, canı istemiş yapmış biz kabak ıspanak beraber yapmayız yeşil nane onlarhataylı mısın? Belki ekşili çorbada bilirsin oofff
Sagol canim benim tesekkur ederimBallı lokman herşey senin börtdeyin içindi sevinsin görümcem didim
Canım Bnm iyi ki doğdun yeni yaşın sana mucizeler getirsin
Eksin cok guzel tebrik ederim canımGünaydın;
Geçen cuma; 84.95
Pazartesi; 85.60
Bu cuma; 83.85
Fark; -1.100
Yüzde; 1.294Eki Görüntüle 2804523
Eklemeyi unutmuşum hemen ekledim kaptan teşekkür ederimEksin guzel tebrik ederim canımfotoğrafı çektin degil mi
Heeee zılgitı takima cekiyorum kendimde ise yaramıyorE Elif_Eylul senin zilgit işe yaradi...pzt cok artimiz vardı...simdi - ler geliyor bolca
hadi kolay gelsin canımmKızlar 11.30 da diyetisyen randevum var
Tebrikler kızlar harikasınız gerçekten hepinizGünaydın;
Geçen cuma; 84.95
Pazartesi; 85.60
Bu cuma; 83.85
Fark; -1.100
Olaya heyecan katıyoruz yoksa hep eksi hep eksi sıkıcı olurduE Elif_Eylul senin zilgit işe yaradi...pzt cok artimiz vardı...simdi - ler geliyor bolca
Tebrik ederim canim eksin cok guzel
Cok guzel eksin canim tebriklerGünaydın;
Geçen cuma; 84.95
Pazartesi; 85.60
Bu cuma; 83.85
Fark; -1.100
O zaman bizde sana zilgit cekelimHeeee zılgitı takima cekiyorum kendimde ise yaramıyor
Sağol cnm darısı tüm isteyenlere, ekşili çorba çok zor annem yaparsa biz de öyle içiyoruzEvet canımm, biz beraber yaparız öyle sandım seninkini de ama nanelisini de biliyorum harikadır. ekşili çorba dedin beni kalbimden vurdun.bu arada kardeşinin gebeliği de hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?