Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım erkekler kadınlar kadar gözü kara değil galiba aileden uzak kalabilme konusunda. nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama insanın iç huzuru çok önemli. güzel düşün güzel olsun. bence eşinle bu hislerini güzelce paylaş eğer konuşmadıysan. sonuçta insanlar konuşa konuşa anlaşır. belkide seni halinden mutlu sanıp, umursamıyordur başka bir yere gitme fikrini

Lifli gidalara dikkat edebilirsin canım bol salata tuket,
Arada kefir ic

Birde o yöntem faydali diye biliyorum keske vaktin olup deneyebilsen
Gecen hafta: 81.8
Guncel:81.9
Fark:+100g
Maalesef ancak bu kadar gitmis kör olasica ödemelerden
Günaydın canım
Artin cok degil haftaya daha guzel olur ❤
Herkese günaydın.
Gunaydin canım ❤

Canım birde klozet kullanıyorsan eğer eski tip tuvaletlerde beklemeyi dene. çünkü pelvik taban kasları eski tip tuvaletlerde daha çok kasları çalıştırıyor. destekler seni belki.

Bencede uzaklaşmak iyi gelir evet insan ailesinden uzaklaşmak istemiyor ama bazen gerekiyor diye düşünüyorum.Tayin iste şansını denemelisin belki olur eşinden mecburen gelir

Canım birde klozet kullanıyorsan eğer eski tip tuvaletlerde beklemeyi dene. çünkü pelvik taban kasları eski tip tuvaletlerde daha çok kasları çalıştırıyor. destekler seni belki.
klozet kullanmıyorum canım alaturka kullanıyorum ondada bacaklarım agrıyor denedim en fazla 5 dk durabildim.Probiyotik almam lazım

Ben konuştum onunla ama onun burada rahatı iyi olacağı burası kadar iyi yaşamayacağını düşünüyor.
Evet kaynanamla alt üstlüyüm annem babam burada ( onların esk de gitme niyetleri yok )
Çocukluğumdan beri babama Eskişehir’e gidelim kaç defa demişim babam hiç tınlamadı )
Sonra burada tanıştım evlendim Eşim Bilecikli neredeyse 30 senedir Bilecik’teyim ama bendeki Memleket sevdası
Eskişehir’e çok aşık biriyim gitmek istiyorum ama tayin oraya çıkmayabilir Haziran ayındaki tayin işlemlerim var 3 ay inceleyip düşünmeliyim iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…