- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Tartimi oda neSimdi gidip tartiyla yuzlesiyorsun
Haftaya eksi gelmezsen sopayi elimize aliyoruz
canım erkekler kadınlar kadar gözü kara değil galiba aileden uzak kalabilme konusunda. nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama insanın iç huzuru çok önemli. güzel düşün güzel olsun. bence eşinle bu hislerini güzelce paylaş eğer konuşmadıysan. sonuçta insanlar konuşa konuşa anlaşır. belkide seni halinden mutlu sanıp, umursamıyordur başka bir yere gitme fikriniselamlar :)
tayin konusunu uzun zamandir düşünüp duruyorum.
eşim buradan ayrılmak istemiyor. ailesinin dibinden ayrılmak istemeyişi beni çok üzüyor.
ona göre burada çok rahatiz.
ne yapacagi bilmiyorum. çok kararsizim.
çok uzaklara kaçmak istiyorum gerçekten tayina kafaya taktım .
bide tayin istedigim şehire çıkmayabilir büyük olasılıkla.
korkuyorum.
kendimde bileli bildiğim halde tükenmişlik hissediyorum.
bunlari daha hiç kimseyi paylaşmadim.
Eskişehire gitme istegim çocukluğumdan beri hep vardir.
hiç nasip olmuyor
Eskişehire çok aşık bir insanim. belki orada mutlu olacagim.
olmayacagini artık kabul etmeye başladim
Artin cok degil ama aktifte degildin cok menu dışı kacamakmi vardi ödem olmusGecen hafta: 81.8
Guncel:81.9
Fark:+100g
Maalesef ancak bu kadar gitmis kör olasica ödemelerden
Eksidesin genede canimHayırlı cumalar
Pazartesi:79:60
Guncel :79:35
Fark :0,25
Eki Görüntüle 2804532
Regl öncesi o yüzden sanırım , beklediğim sonuç değil
Lifli gidalara dikkat edebilirsin canım bol salata tuket,Dün Kiraz saplı karışık form çay aldım gündüz 11 gibi içtim sabaha karşı karın ağrısıyla uyandım.Anca etki etti çok yavaş çalışıyor metabolizmam doktorda söylemişti bağırsakların çalışmıyor sesin lifli gıdalarla beslenmelisin hep aynı saatte tuvalete gidip en az yarım saat beklemelisin diye ama çok uzun yarım saat o yüzden yapmıyorum onu
Günaydın canımGecen hafta: 81.8
Guncel:81.9
Fark:+100g
Maalesef ancak bu kadar gitmis kör olasica ödemelerden
Gunaydin canım ❤Herkese günaydın.
Canım birde klozet kullanıyorsan eğer eski tip tuvaletlerde beklemeyi dene. çünkü pelvik taban kasları eski tip tuvaletlerde daha çok kasları çalıştırıyor. destekler seni belki.Dün Kiraz saplı karışık form çay aldım gündüz 11 gibi içtim sabaha karşı karın ağrısıyla uyandım.Anca etki etti çok yavaş çalışıyor metabolizmam doktorda söylemişti bağırsakların çalışmıyor sesin lifli gıdalarla beslenmelisin hep aynı saatte tuvalete gidip en az yarım saat beklemelisin diye ama çok uzun yarım saat o yüzden yapmıyorum onu
Artin cok degil ama aktifte degildin cok menu dışı kacamakmi vardi ödem olmus
Eksidesin genede canim
Eksik kalmışız tatlım nörecez şimdiBen de ben de..
Gecen cumayaa gore 400 gram eksiHayırlı cumalar
Eki Görüntüle 2804532
tebrikler canım en azından eksi ile geldinHayırlı cumalar
Eki Görüntüle 2804532
Bencede uzaklaşmak iyi gelir evet insan ailesinden uzaklaşmak istemiyor ama bazen gerekiyor diye düşünüyorum.Tayin iste şansını denemelisin belki olur eşinden mecburen gelirselamlar :)
tayin konusunu uzun zamandir düşünüp duruyorum.
eşim buradan ayrılmak istemiyor. ailesinin dibinden ayrılmak istemeyişi beni çok üzüyor.
ona göre burada çok rahatiz.
ne yapacagi bilmiyorum. çok kararsizim.
çok uzaklara kaçmak istiyorum gerçekten tayina kafaya taktım .
bide tayin istedigim şehire çıkmayabilir büyük olasılıkla.
korkuyorum.
kendimde bileli bildiğim halde tükenmişlik hissediyorum.
bunlari daha hiç kimseyi paylaşmadim.
Eskişehire gitme istegim çocukluğumdan beri hep vardir.
hiç nasip olmuyor
Eskişehire çok aşık bir insanim. belki orada mutlu olacagim.
olmayacagini artık kabul etmeye başladim
Evet cok şükür canmGecen cumayaa gore 450 gram eksi
Ekside olman guzel yinede
Adında meymenet yok hastalık ismi gibiÇok bişey kaçırmamışsın canım:)ben sadece tadına baktım
Yaparız tatlim. Niye eksik kalalım ki.Eksik kalmışız tatlım nörecez şimdi
Teşekkür ederim canmtebrikler canım en azından eksi ile geldin
Bengisu sanki yemeseniz de olur gibi demiş ama ...bir gün deneyelim olmadıYaparız tatlim. Niye eksik kalalım ki.
klozet kullanmıyorum canım alaturka kullanıyorum ondada bacaklarım agrıyor denedim en fazla 5 dk durabildim.Probiyotik almam lazımCanım birde klozet kullanıyorsan eğer eski tip tuvaletlerde beklemeyi dene. çünkü pelvik taban kasları eski tip tuvaletlerde daha çok kasları çalıştırıyor. destekler seni belki.
Ben konuştum onunla ama onun burada rahatı iyi olacağı burası kadar iyi yaşamayacağını düşünüyor.canım erkekler kadınlar kadar gözü kara değil galiba aileden uzak kalabilme konusunda. nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama insanın iç huzuru çok önemli. güzel düşün güzel olsun. bence eşinle bu hislerini güzelce paylaş eğer konuşmadıysan. sonuçta insanlar konuşa konuşa anlaşır. belkide seni halinden mutlu sanıp, umursamıyordur başka bir yere gitme fikrini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?