Gelmiş gecmis olsun...Allah bir daha yasatmasinİyi çok şükür canım atlattık neyseki ya. Bende artık evimdeyim rahatça yapabilirim diyetimiçok özledim valla sizleri. Sen nasılsın?
64' le gelmeyi düşünüyorum ama ısrar etseniz 64.9' la da gelebilirim sankimElhan dünürüm ne zaman geleceksin menü bildirimi kilo bildiriminle şekercimm
Teşekkür ederim cnmRakibemm ben senden çok fazlası gelir diye düşünmüştüm, çok şaşırdım. En azından eksidesin üzülme canım.
tebrik ederim canımm
süpersin canım. çok tebrik ederimm
Tamam derimkızlar benimle bunu uygulayacak olan var mı bu hafta. yanında da bolca spor diyorum ne dersiniz
S sulisim
@birazhuzurdu2008
E Elif_Eylul
Elhan
kızlar sizi spor anlamında etiketledim izlerseniz yine videoyuda görün
Bence devam et diyetine ve sporuna haftaya karşılığını alacaksinahhhh dünya güzeli kaptanım
ayyy fitlerin fiti patroniçemm
yaşını göstermeyen çıtırımmm
angaralım kardeşimin ismi elifimmm
2 haftadır veremiyorum sadece 1 hafta verebildim ani düşüşle güya öyle gidersem 57.4 ü görünce yazacaktım kendime ödülüm oloacaktı ama yok gitmiyo yokkk
61.8 im
Yapacağımız spor zor olmasin katilirimayyyy 31 kişidende ne ter akar ne yağ yanar heee bu hafta spor haftamız olsun sende katıl bak baş sensin senin kıç kalkarsa bizimki hiç oturmaz on agöre
Sabit olman da guzel canimModum sıfır toparlanıp gelcm hiç alışık degilim hep enerji doluyum dur
Galiba bu hafta sabitim en azından artıdan iyidir tartılayıpta geleyim haydi bakem
Simdi eklenmis canim ilk mesaja tekrar donmedimTabii gene ekledim fotoğrafımı ama çıkmamış mı
Günaydın canım ❤Günaydın kizlar bol ekşili bir cuma olsun inşallah
Sagol canım ❤Afiyet olsun canım
Sagol canım ❤Afiyet olsun kaptanim
Cok yemedim yersem yerdim ama kendimi tuttumçok ye sıkıntı yok spora başlayacan bu hafta
Hosgeldin canim ne guzel kilo vermissin tebrik ederimBende zayiflamaya calisiyorum. Gecen yil karantina tam dogum sonrasina denk gelmesiyle beni mahvetmişti. Şimdiye dek 20 kg verdim
Kizi evde zor zapt ediyorum. Artik ele avuca sigmiyor
Ekside olman guzel canımEki Görüntüle 2809869
Geçen cuma 103.8
Bu hafta 103.5
Fark -300
Zipzip- E Elif_Eylul
Sanırım insülin direnci zorluyor normalde böyle değildimkırana kadar bayağı uğraşacağım sanırm
Ekside olman guzel canım reglin etkisi sanırım haftaya guzel sonuclar alacaksinÖnce ki cuma kilom =63.5
Bu cuma kilom =63.2
Fark= -300 gr
Yüzde = %0.472
Eki Görüntüle 2809870
Zipzip-
E Elif_Eylul
@kackaloribu
Kusura bakmayın ödem çaylar detokslar bi işe yaramadı bu hafta bu kadar verebildim çok üzgünüm
Eksin guzel tebrik ederim canımCuma kilo bildirimi
Geçen cuma 77.3
Bu cuma 76.8
Fark -500
Yüzde 0.647
Super eksi tebrik ederim canımGeçen hafta 82.7
Bugun 80.9
Fark 1.8
Yüzde 2.17
Şimdi güzel bir kahvaltı yapabolirimEki Görüntüle 2809878
Günaydın ablacım ❤Gunaydinnnnnn kizlar
Güzel bi gün olsun insallah
Eksidesin yinede tebrik ederim canimGeçen hafta 55.3
Bugün 55.2
Bi 54 u göremedim neyse ben köye gidip geleyim
Azcik artıya geçerim onları verirken 54 u görürüm inşallah Eki Görüntüle 2809891
Gunaydin canim ❤Kızlar günaydın. Harikasınız yine maşallahbende bugünden itibaren başlıyorum yine ama bayağı bir artı ile geldim 1 haftada 1 kg yu zor veriyorum normal yemeğe geçince çok aldım. Fazla kilo ile devam edebiliyor muyum kaptanlarım ona göre atayım bende tartı fotosu. Olmuyorsa gittiğim kiloya düşünce devam edeyim Zipzip- E Elif_Eylul
Bu hafta daha iyi olur inşallah cnm
Kaçamakları yani ödülü yaparken bile dikkat etmek lazım ,herkesin kilo verişini durduran en az bir veya daha fazla yiyecek vardır mutlaka onu yememek lazım,örnek benim şerbetli tatlı , arkasından bol su bide hareketle kurtarırsak ne ala.Sadece hafta sonu değil cumanın rehavetini de katarsak 3 gün serbest 4 gün diyet yapınca bir ileri 2 geri gibi bişey oluyor bu tekrar döngüsünü kırmalıyız bir an önce
Herkes kendi hatasının farkında zaten
Neler yapabiliriz bu konuda herkes fikrini söyleyebilir mi acaba?
Kendimize itiraf etmeliyiz
Birbirimize destek olabiliriz belki
Benim hatam suyu azaltmak zorla içiyorum
Bundan sonra hafta sonu suyu daha çok içeceğim ve yürüyüşe başlamak istiyorum artık zamanı geldi spor yapmanın diye düşünüyorum
Kaptanlarım siz de düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim
Zipzip- E Elif_Eylul
Masallah ne güzel eksi cnmGeçen hafta cuma : 76,25 kg.
Bu cuma : 74,8 kg.
Fark. : 1 kilo 450 gram
Oran :% 1.902
Hadi canimmmGeçen hafta cuma : 76,25 kg.
Teşekkür ederim kaptan çok aç kaldım çok acılar çektim ama bugünlere geldimBence devam et diyetine ve sporuna haftaya karşılığını alacaksin
Ekmegi azalttigin donemde guzel kilo vermistin
Gecen hafta menude simitler vardi belki onlarda etkilemistir kilo durumunu
Yapacağımız spor zor olmasin katilirim
Sabit olman da guzel canim
Simdi eklenmis canim ilk mesaja tekrar donmedim
Günaydın canım ❤
Sagol canım ❤
Sagol canım ❤
Cok yemedim yersem yerdim ama kendimi tuttum
Hosgeldin canim ne guzel kilo vermissin tebrik ederim
Ekside olman guzel canım
Ekside olman guzel canım reglin etkisi sanırım haftaya guzel sonuclar alacaksin
Eksin guzel tebrik ederim canım
Super eksi tebrik ederim canım
Günaydın ablacım ❤
Eksidesin yinede tebrik ederim canim
Gunaydin canim ❤
Baban nasil oldu daha iyidir insallah
Bu hafta kilonu bildir onu listeye eklerim yeniden başlamis olursun
Geçen hafta cuma : 76,25 kg.
Beni diyet listeleri geriyo ben sadece spor kismina katilayim...kızlar benimle bunu uygulayacak olan var mı bu hafta. yanında da bolca spor diyorum ne dersiniz
S sulisim
@birazhuzurdu2008
E Elif_Eylul
Elhan
kızlar sizi spor anlamında etiketledim izlerseniz yine videoyuda görün
Ooooo maşallah bu hafta seytanin bacagini kırmışsınGeçen hafta cuma : 76,25 kg.
Tabi zuhal ablanın menusunu deOh oh maşallah canım benim harika sonuç ama bunu jjlere borçluyuz
Eksidesin yinede canım spora odaklan bu haftaGeçen cuma 64.65
Bu cuma 64.50
-150 bu hafta modum düşüktü sporda yapamadım.
Ve şükür artımı verdim zorda olsa bu hafta sonu dikkat edcm
Zipzip- E Elif_Eylul
Eksin çok güzel tebrik ederim canımGeçen hafta cuma : 76,25 kg.
Sen kafayimi yedin
Aslinda daha cok eksi görmen gerekirdi canim yeni basladigin icin ama bu hafta menülerin doluyduEki Görüntüle 2809915
Geçen cuma ile kilom aynı demekki artılarım ödemmiş atabildiğim için çok mutluyum,yatmadan önce zencefil zerdeçal pul biberli iki kaşık yoğurt yedim,maydanoz limon çayı içtim
Zipzip-
Canim senin menuleri degistirmen lazim dolmalar cok dedim sen az dedin kisir falan var aksam tabiki normal sonucta dolmada bulgur yada pirinc varEki Görüntüle 2809915
Geçen cuma ile kilom aynı demekki artılarım ödemmiş atabildiğim için çok mutluyum,yatmadan önce zencefil zerdeçal pul biberli iki kaşık yoğurt yedim,maydanoz limon çayı içtim
Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?