ne sessiz bir cuma
günaydın fıstıklar maşallah ne güzel kilolar gitmiş
takımın yüzkarası olarak bende yazayım pazartesi 75 ,bugünde 75
adet olamadım ve içimde aç bir kurt var gibi hissediyorum ,sürekli içim kıyılıyo sanki
sabah test aldım bakalım bugünde adet olmazsam yarın sabah yapçam
ayy hadi hayırlısı inşallahhhh elifimgünaydın fıstıklar maşallah ne güzel kilolar gitmiş
takımın yüzkarası olarak bende yazayım pazartesi 75 ,bugünde 75
adet olamadım ve içimde aç bir kurt var gibi hissediyorum ,sürekli içim kıyılıyo sanki
sabah test aldım bakalım bugünde adet olmazsam yarın sabah yapçam
ben smiyle neden göremiyorum kızlarrr gözdemde çıkmış bende niye yokkk
Bende çok özledimki, mesajına ancak sabah cevap verebildim nazlım okudun değilmi? telefon taşımayacağım artık, bilgisayarda kullanmıyorum ne zamandır sadece iş için kullanıyorum, 2 günlüğüne abanta kaçtım göl kenarında yürüyüşler yaptım uzun uzun, perşembe ve cuma çalıştım ve bu akşamda antalyaya gidiyorum sadece bir günlüğüneHoşgeldin simoşum . Sen yokken bir değişiklik olmadı canım ........... özledik seni
bende çok özledimki, mesajına ancak sabah cevap verebildim nazlım okudun değilmi? Telefon taşımayacağım artık, bilgisayarda kullanmıyorum ne zamandır sadece iş için kullanıyorum, 2 günlüğüne abanta kaçtım göl kenarında yürüyüşler yaptım uzun uzun, perşembe ve cuma çalıştım ve bu akşamda antalyaya gidiyorum sadece bir günlüğünePazar akşam döneceğim :78:
Neeeeeyyyy :86:
ayy hadi hayırlısı inşallahhhh elifim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?