Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kirazıımm resmern beraebere kaldıkk yaaa çok güldüm bu işe

günaydın fıstıklar maşallah ne güzel kilolar gitmiş

takımın yüzkarası olarak bende yazayım pazartesi 75 ,bugünde 75

adet olamadım ve içimde aç bir kurt var gibi hissediyorum ,sürekli içim kıyılıyo sanki

sabah test aldım bakalım bugünde adet olmazsam yarın sabah yapçam

günydın kızlar..eşim kapıda bekliyor acil çıkmamız gerek koştum geldim bildirim yapıp çıkıcam öğleden sonra görüşrüüz..kilom 81 hoşçakalın..

Neeeeeyyyy :86:

ayy hadi hayırlısı inşallahhhh elifim

Hoşgeldin simoşum . Sen yokken bir değişiklik olmadı canım ........... özledik seni

Hoşgeldin simoşum . Sen yokken bir değişiklik olmadı canım ........... özledik seni
Bende çok özledimki, mesajına ancak sabah cevap verebildim nazlım okudun değilmi? telefon taşımayacağım artık, bilgisayarda kullanmıyorum ne zamandır sadece iş için kullanıyorum, 2 günlüğüne abanta kaçtım göl kenarında yürüyüşler yaptım uzun uzun, perşembe ve cuma çalıştım ve bu akşamda antalyaya gidiyorum sadece bir günlüğüne pazar akşam döneceğim :78:

evet canım okudum mesajını . Ohhh ne güzel gez simoşummmm

bende dünkü menümü yazıyım;

09:00 2 mandalina beyaz leblebi 1 süt
11:30 1 elma
12:30 1 tabak mercimek çorbası, enginar
16:30 2 mandalina
17:00 1 elma
18:00 1 kase tarçınlı yoğurt
21:00 2 mandalina

spora gittim ondan dün çok dengesiz oldu :/

Üniversiteden en yakın arkadaşım doğum yaptıya kızı tam sevilmelik oldu 7 aylık , koca bir bavul ve kıyafet stoğuyla gidiyorum, göen gurbetçi zannedecek, 1,5 gün sevip geleceğim, annem kendi bebeğin olsa bu kadar sevemezdin ne şanslı defne, hem annesi hem teyzesi üstüne titriyor diyor :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…