Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayşegülüm ne o öyle ceee deyip kaçmışsın olmuyor ama şekerim tam mesai bekliyoruz seni

canımcım geldim baktım kimsecikler yok bende menümü yazayım çıkayım dedim
bugün bol bol su içtim tabiki bol bolda wc ziyareti,akşam üstü yarım saat yürüyüş akşam yemeği olarakta bir tabak pırasa 1 dilim kepekli ekmek yedim

yemekten sonra bi fincan neskafe içtim geberiyorum mide yanmasından doktora gitmem lazım ama şu endoskopi olayı çok korkutuyor beni gastrit vardı zaten ama son dönemde çok berbatlaştı ülseremi çevirdi nedir ya ne yese dokunurmu insana :44: zararlı yada zararsız herşey dokunuyor

iyi aksamlar kizlar...bugünkü menüm söyle:
kahvaltidan önce: 3 kuru kayisi
kahvalti: 2 dilim kepekli ekmek bol sebze
ara: bir portakal
ögle: 1 kase corba, bamya salata ve yogurt
ara: 3 kuru kayisi
aksam: corba ve salata

1-2 saat sonra tiyatroya gidicem eger geldikten sonra cok acikirsam bir elma yerim....

günaydınlar 6. takımın çıtırları açılışı ben yapaım ve ilk kilo bildirimini yazmış olayım kilom 60,6 - 59,3 = 1,3 kg gitmiş bu hafta

günaydın 6.takımım vede hayırlı cumalar hepinize

bende yapayım kilo bildirimimi kilom maalesef 77...1,4 gr cık gitmiş...2 gün önce 76 lardaydı...anlamadım niye böle oldu

2 gündür wc ye çıkamadım,üstelik reglim,tabi bunlar bahane değil,daha çok vermek isterdim ama inş.haftaya artık

günaydın kirazım . Olsun 1,4 te çok güzel canım. Inşallah hepimiz haftaya daha çok kilo vermiş oluruz .

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun şuan sinirden patlamak üzereyim

dün 69.300 olan ben bugün 69.700 çıktım neredeyse dünden bugüne yarım kilo almışım.oysaki resmen aç yattım wc ye çıkmadım okadar fark ettirmez herhalde ve akşam sevdiğim diziler oldugu halde oturup izlemedim .sırf hareket olsun diye deli gibi temizlik yaptım evi süpür sil tuvaletler banyolar balkon çamaşır hızımı alamadım kızı bile yıkadım hakikaten şuan çok moralim bozulmuş durumda

70.60 / 69.70 / 0.90 / % 1.28 inşallah dogru hesaplamışımdır

günaaydınnn takımımmm günaydıınn rakibemm kirazımmm:)

ve yazını görür görmez koptumm bu kadar olurrr bende tartıda 80.4 çıktımm kızlaaarrrr yani giden 1.4:d şaka mı buuuu

çizelgemi değiştirdim kızlar hedef kilomuda yılbaşı hedef kiloma göre ayarladım

miray süpersin canım maşallah diyeyim hiç sekmeden tam gaz devammm

narinciimm sağoll canıımm ama hep böyle gitmesi gerek yılbaşı hedefimi biraz büyük tuttum da

moralini bozma canım . Mesela ben dün tartıldığımda 60 kg çıktım . Ondan önceki gün 59,4 kilo çıkmıştım . Bugünde 59,3 çıktım . Yaptığımız en büyük hata her gün tartılmak . Bence ödem falan olmuştur moralini bozma lütfen pes etmek yok yola devam .

ve yazını görür görmez koptumm bu kadar olurrr bende tartıda 80.4 çıktımm kızlaaarrrr:d:d yani giden 1.4:d şaka mı buuuu:d

ne güzel berabera kaldınız bu hafta bakalım haftaya kim 1. Olacak

ama tam bomba olmuş nazım bu kadarı

Bugün yiyeceklerim

sabah
4 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık

öğlen
fırın tavuk 1 parça
yoğurt

akşam
1 tabak mercimek çorbası
1 tabak bamya yemeği
yoğurt + salata

ve yazını görür görmez koptumm bu kadar olurrr bende tartıda 80.4 çıktımm kızlaaarrrr yani giden 1.4:d şaka mı buuuu

anaaa hakketen şakamı bu :))) beraberemi kaldık şimdi miraycım...neyse artık haftaya bakıcaz...tebrik ediyorum kuzucum çok iyi gidiyosun,80 lere veda etmene çok az kaldı

çizelgemi değiştirdim kızlar hedef kilomuda yılbaşı hedef kiloma göre ayarladım

miray süpersin canım maşallah diyeyim hiç sekmeden tam gaz devammm

narincim üzülme canım bendede aynı durum oldu,2 gün önce 76 lardaydım bugün 77 yim...ödem vardır...takma bu kadar,hem 69 lara tekrar gelmişsin,sevin bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…