• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yemekten sonra otururken falan çay faslı olursa yemeden durmak çok zor haklısın.
Ben 8den yavaş yavaş 5-6 ya çektim. 8de uyku hazırlığı, 9.30 uyku bitiş, sonra mutfak toplama, bulaşık, silme süpürme derken saat 23.30-24 oluyor. Ne çaya vakit kalıyor ne atıştırmaya😂😂
Ama annemlerde vs illaki kaçıyor o çay faslında
Ben cayin yaninda illa bisey yicem diye bi aliskanligim yok cnm
Ama aksamlari cok acikiyorum
Bide onceden hep gece yeme aliskanligim oldugu icin, daha tam atlatamadim heralde
Aksam ogununde proda yesem yine aşırı aclik oluyor
Yinede bu halime şükrediyorum
En azindan saldirmiyorum artik :))

Sağolasın canım :KK36:

Ooo ödevine ekleme bile yapmissin harikasın darısı yarina yarinda başkabaska dans videosu ekleyebilirsinnn:KK55::KK55:

Sporun güzel canım :KK9:

Hep ayni hareket sıkıyo haklısın canım 30 dk yı geçmesini istememissin yoksa benim başladığım seriyi şiddetle tavsiye ederdim kadının bide cok güzel sohbeti var spor boyunca motive ediyo nasil geçtiğini anlamadim buhun 50 dk.nın inanki. Hep müzik Müzik oda bir yere kadar sohbetle iyi gitti
Görmüştüm canım 😍😍😍
@birazhuzurdu2008
Zaten ramazana 2 hafta kaldi
Bizim burda iftar tr ye göre cok gec oluyor
2 saat geç açıyoruz
Geç vakit yiyincede pek kilo gitmiyor bende
Bakalim nasil olacak
Geç yemek banada yaramıyo cok hafif atlatmak lazım ama hafif atlatsamda gec yemek bana hic iyi gelmiyo :(

Geç yemek banada yaramıyo cok hafif atlatmak lazım ama hafif atlatsamda gec yemek bana hic iyi gelmiyo :KK43:
1 kase corbadan başka karbon olmamasi lazim cnm
Corba, sebze yada et , salata
Sahur da ekmeksiz yumurtali yesillik vs.
Yada yogurt kuruyemis

Ben dikkat etmedigim donemlerde ramazanda 5 kilo alirim :))
Ama 1 kere 8 kilo vermistim 😅
Hava cok sicakti aşırı susuyodum
Aksam bol su ve soğuk karpuzla gecirmistim cogunlukla :))

Hmm üzüldüm ama hakkınızda hayırlısı böyleymiş boşanma kolay alınacak bir karar değil boşanmışsın sana göre hakkı bir sebep illaki vardır...
Bundan sonraki hayatın sana mutluluk getirsin canım 🥰🥰🥰🥰
Allah razı olsun canım tşk ederim amin insAllah 🤲😘🤗

Ama kaptanım normalde bu restorantta yemek yiyince bu yarım yediklerimi tam yerdim. neredeyse 2 katı kalori olacaktı. Farkındayım bu haliyle bile çok ama Yarın akşamı çok hafif geçirip telafi edeceğim söz.
Canim bakma sen kaptanlara yiyeceksin tabi can boğazdan gelir 😈😁

Bol bol ekmek ye canım ancak doyarsın. Bu ne kuş gibi yemişsin. Çok ye bı hafta seni geçmem lazım. Hele spor hiç yapma 🙂
Bu hafta spora asiliyim diyorum bende YouTube bı iki kqrdio kestirdim gözüme onları yapicam cnm😎.Anliycan sana benden ekmek çıkmaz diyetdasim 🤭

Aminnn insallah cnm 😍😍😍

İnşallah devamini getirirsin migicim
Filizin yaptigindanmi yapiyon

Hic olmamış cnm yaaa ☹️
Aksami cok erken kapatmişin, miden kazinacak, meton duracak 😐
Lutfen yarin daha dolu dolu bi menü olsun 😅😅😅

Kuzummm yaaa 😔özel günler konusunda erkekler, kadinlar kadar hassas degil malesef
Burdaki çoğu kişinin eşide öyledir eminim
Hem özür dilemiş eşin
Umursamayip tepkisizde kalabilirdi
Allah dermansiz dert vermesin cnm
Böyle gelip geçici şeyler icin kendini üzme bu kadar 💓

Iyi yolculuklar, iyi eglenceler cnm 😘

Gecmis olsun cnm, gecmedimi bogazin ☹️

Allah şifa versin, ana babasina bagislasin insallah cnm 🤲

Tebrikler tatlim 😍insan böyle bi ortamdan galip ayrilinca kendisiyle gurur duyuyor 😁
Filiz @ Elif Eylül yumurta diyeti denedi mi
🙄

173 kcal mı Vay canına o neymiş öyle ya çok azmış canım niye öyle demiş ablan 173 kaloricik alt tarafı sanki 1733 kalori değildi ya sen bence yarın 3 tane ye tamam mı rakibeciğim aklında duracağına midende dursun 🤪
Kalmadi ki kalmadi ki 💃💃💃
Biz sadece birbirimizin rakibiyiz rakibeciğim 💪🤘🤩 ben Samsunluyum eşim de Trabzonlu dipdibeyiz rizeyle😅
Görümcem Samsunda yasiyor yaşanılacak yer valla , eltimde Samsun Carsambali
Abla gibi abla işte kendini siper etmiş🤣

Ben de boluluyum😍

Yok cnm, doktora falan götürdüm zamanında zevkine uyuyor, 2.5 yıl depresyon tedavisi gördü o zaman 23 saat uyurdu, bunlar iyi halleri😂 ama insan sinir oluyor, ben günde 5 saatlik uykuyla 2 şocukla tek başıma akşama kadar oturmuyorum, o hor hor hor. Sinir bozucu. Hiç sevmem uyumayı da haddinden fazla uyuyanı da
vayyy hemsom neresindensin ablamda Boluda yaşıyor annemi ziyarete geldi

Ben de 5 sene yaşadım samsunda, aklım hala orda😍😍
Cok guzel yer Ankaradan kurtulsam Samsunda yada Orduda yaşarım tam cocuk buyutmelik sakin rahat
Ben de en son 8 yıl önce gittim maalesef memleketimi özledim 😔
Ben daha yazın ugradm her sene Rizeye 1 ay giderim donuste gorumceme ugrariz 2-3gun mesefe uzak olunca yilda bir malesef doyamiyor kuzenler birbirine
Sorma ya guzelim memlekettim virüsten kırılıyor ama maalesef orada ki insanlar şu an çok duyarsız yazık günah ya bu kadar emek bi hiç oldu bakalım bu hafta basın toplantısında yasaklar gelecek mi😵
yok canim ya haziranda normale döner diyorlar daha kapatmazlar biryerleri siyasetciler miting yapsin, zenginler otel partileri, bizde coluk çocuk korkudan evden burnumuzu cikarmayalim yine de bulassin :(

North River North River
Rakibeciğim Ramazan ayına günler kala midemi ve kendimi hazırlamak için if diyetinde var olan tek öğünle beslenecegim canım sen de benimle beraber yapar mısın 🤗
Ahh canim benim sömürücü var emiyor tek öğün yapamam
Iyi aksamlar

27 mart cumartesi

10.30
1 bar süt
2 kş chia
1 avuc kuruyemis
3 hurmayla puding

16.30 - 17.00 civariydi
1 kabak, 3 kş kiyma, 2 yumurtayla omlet
Peynir

18.45
1 kase baharatli yogurt

20.45 (hic planimda yoktu ama aclik krizi geldi 😐)
1 avuç kuruyemis
2 kare bitter

Su 2.lt yi gecmistir

Spor. 30 dk bantta yürüyüş
15 dk aletli gimnastik (fitnes istasyonu, bacak, mekik aleti)

@Nidsalii
@Cedarice
Aksam patlamasını iyi geciştirmiş bence abla gecmis kapasiteni dusununce daha makul olmus
Güzeldi walla, denizi dağı havaalanı havası parkları, tam çocuk büyütmelik yer sal çayıra parka oynasın.
Çocuklar yoktu, benzini beleş şirket aracı vardı, para da vardı zamanlar, arkadaşlarla yedik içtik gezdik😄 hep iyi anılarım var o yüzden çok özlüyorum, canın sıkılsın 5dk da sahildesin 😍
Benzini beleş sirket araci gibisi yoktur:)
Ah ah o sahil.en çok özlediğim çok özlüyorum samsunu lisedeyken kurtulmak istiyordum nasıl içten istedysem beni kader ta İstanbullara attı. Keşke Baska şeyler dileseymisim .
Bende yillardir Ankaradan kurtulsak diyorum ama yok kiz tam istemiyorum demek ki;)
Aa öyle mi bilmiyordum o zaman tek yaparım 😊 abla şu kahve çay serbest zaten aciktikca suya çaya dadanırım Ramazan ayında da tek öğün ya da akşam çorba salata yoğurt sahurda kahvaltılık salata vs tüketirim insaAllah ben açlığa dayanamıyorum şimdiden başlamam lazım bünyemi alıştırmak için ilk günler zorlamamam lazım 🤗
Bebemmm bu hafta dur haftaya yap niye gaza geldin sen böyle
Gündüz 2 kare sorun değil, saati geç sadece.

Normalde ne yediğimizi yarıştırmayalım, sınırım yoktur😂😂😂
Kuzu Zuhal ablanin aksam patlamalari boyle bittiyse baya ilerleme vardir bence kendisinde insülin problemi var ama ispatalyamam :)
Sporum kızlar :KK49: :KK49: :KK49:

1 saat (6 km.) Bantta yürüyüş
50 dk. Bugünün vidosu
100 jumping juck
Canim 77den dusmussun bastan beri sporun bu sekildemiydi zamanla mi artırdın

Selam kızlar, canım sıkkındı giremedim.

Bugün 7. evlilik yildonumumuzdu. Esim unutmus. Oglenden beri aglamaktan icim disima cikti. Gündüz nöbetteydi bugün, aksam eve gelecekti.
Akşam nöbete gelecek arkadaşı aramış esimi, isim var sen gece de kal yarın hiç gelmezsin bende yarın senin yerine nöbet tutarım deyince tamam demiş benimki. beni aradi 24 saat calisiyorum sabah gelecem diye. Sok oldum. unuttun mu evlilik yildonumumuz bugun dedim unuttum dedi. Ben sinirlendim kapadim telefonu. Arkadaşını arar nöbeti geri duzeltir sandim düzeltmemiş. Oglenden beri tek yaptığı arayip mesaj atip surekli özür dilemek.
Dışarı çıkmak vs öyle bisey zaten yapmayacaktık, hediye de almayacaktik zaten ama evde yanimda olmasını isterdim en azından. Unutması zoruma gitti. Bu hafta kaç kere laf arasında söyledim ki unutmasın diye. Ama yine de unutmuş.

Gözlerim şişti ağlamaktan. Bisey de yemedim canım istemiyor. Çok başım ağrıdı. Sanki karın için de oturuyor gibi de üşüyorum. Oğlana makarna pişirmiştim Allahtan o onu yedi karnını doyurdu.
Size icimi dökeyim dedim..
Canım ne tatlısın. Bunun için ağlanır mi? Erkekler genel olarak bu konularda düşünceli değil. Onlar bizim gibi anlam yüklemiyor eşyalara, özel günlere vs. Seni seviyorsa, sayiyorsa bunlar çok değerli.
Elbette üzülmekte çok haklısın. Çünkü biz kadınlar önem veriyoruz. Yine de unutma içinden bir ses sana değer vermiyor, yoksa unutmazdi falan diyor ya o sese, kapa çeneni , yorgunluktan iş sitresinden unuttu, beni çok seviyorrrrrr
der misin?

Nice mutlu, güzel, sağlıklı yıllar dilerim size. 🌹🌹🌹🌹🌹

Eklentiler

• 20210328_090310.webp
    20210328_090310.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 27
Back
X