Yok abla bırakmadım ramazan öncesi son kontrolüm var ramazanda bırakacam zorlanjrım oruçta ama yine dikkatli olacam tabikiCanım senin diyetisyeni bıraktın mi? İyi gidiyordun.
Bayrama daha 6 hafta var her hafta bir kilo verirsen tamamdırİnşallah zeynom bayrama 58 kilo olayım diyorum,
Ya memnunum da ne bilim değişiklik olsun demiştimSenin diyetisyenden memnun degilmisin canim
Koruma paketi ne kızYok abla bırakmadım ramazan öncesi son kontrolüm var ramazanda bırakacam zorlanjrım oruçta ama yine dikkatli olacam tabiki
Bayram sonrası koruma paketine geçecem inşallah
Canım Ramazan' a özel menü hazırlardı. Bence bırakma istediğin kiloya kadar devam et imkanın varsa ..Yok abla bırakmadım ramazan öncesi son kontrolüm var ramazanda bırakacam zorlanjrım oruçta ama yine dikkatli olacam tabiki
Bayram sonrası koruma paketine geçecem inşallah
Bende biliyorum abla az cok kimin yazmadigini kimin aktif olmadığınıBencede öyle yap cnm
Bu listelerin ne kadar vakit aldigini cok iyi biliyorum
Tek tek okuyup bide not ediyorsun
Ben hic menü listesi yapmadim biliyormusun
Listede zaten kimin yazip yazmadigi belli oluyor
Yazmayana basiyordum kartı
Anladim canim bazen sıkılabiliyosun sanirimYa memnunum da ne bilim değişiklik olsun demiştim
Liste cok güzel cnmBunu yapacam kızlar nasıl
Olur inşqllqh zeynomBayrama daha 6 hafta var her hafta bir kilo verirsen tamamdır
Bende bu hafta 69 u göreyim ramazana kadarda 68 inşallah sonra koruma kv kızıyor yeter daha yürüme diyor
Verdiğim kiloyu geri almamak kızKoruma paketi ne kız
Paketmi oluyo oOlur inşqllqh zeynom
Kız benimde dün annemlere sofrada babam bir yandan ablam bir yandan annem bitir yandan yedin mi doydun mu biraz daha ye diye diye başımın etini yediler
12 yaşındaki yiğenim diyor ki teyze ben seni anladım sen manken olmak istiyorsun diyor
Verdiğim kiloyu geri almamak kız
Herkes dellendi bugun
İmkanım var ama oruçtan önce zaten oruç diyeti yazacak o yüzden gitmeyeceğim ama baktım ki verdiği listede kilo veremiyorum o zaman giderimCanım Ramazan' a özel menü hazırlardı. Bence bırakma istediğin kiloya kadar devam et imkanın varsa ..
Banada güzel geldiListe cok güzel cnm
Hic klasik diyetisyen listeleri gibi degil :))
Sen normalde ekmek, karbon tuketiyorsan, bu listeyle güzel eksi gelir
Liste fena. Ben çok aç kalırım ama güzel kilo gider.Liste cok güzel cnm
Hic klasik diyetisyen listeleri gibi degil :))
Sen normalde ekmek, karbon tuketiyorsan, bu listeyle güzel eksi gelir
Canım ben küçüğü bırakıp çıkamıyorum o yüzden sporum pilates ve absKizlar 4.takimdan adim yarismasi teklifi geldi katılmak istiyor musunuz
Sadece fotoğraflı bildirimler gecerli olacak
Cordelia
gulenyuzumsunsen
Chedarice
S sulisim
Kmsl Hnd
Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
Mefkurem
Zeynolin44
Ni454
selensu82
asysss
Wilma11
ysfeeymnn
Penguen
kackaloribu
@I-cell_84
Poni Bon
Habinar
North River
Fitt_anne
B Beklenen2
@Tostombalakanne
first ladyy
AhSen_2504
bengisu022
Leyl-i-fer
A atescgr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?