Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok abla bırakmadım ramazan öncesi son kontrolüm var ramazanda bırakacam zorlanjrım oruçta ama yine dikkatli olacam tabiki
Bayram sonrası koruma paketine geçecem inşallah
Koruma paketi ne kız

Yok abla bırakmadım ramazan öncesi son kontrolüm var ramazanda bırakacam zorlanjrım oruçta ama yine dikkatli olacam tabiki
Bayram sonrası koruma paketine geçecem inşallah
Canım Ramazan' a özel menü hazırlardı. Bence bırakma istediğin kiloya kadar devam et imkanın varsa ..

Bencede öyle yap cnm
Bu listelerin ne kadar vakit aldigini cok iyi biliyorum
Tek tek okuyup bide not ediyorsun

Ben hic menü listesi yapmadim biliyormusun
Listede zaten kimin yazip yazmadigi belli oluyor
Yazmayana basiyordum kartı
Bende biliyorum abla az cok kimin yazmadigini kimin aktif olmadığını
Listede kirmizilari gorunce belki yazarlar diyorum ama değişmiyor

Bayrama daha 6 hafta var her hafta bir kilo verirsen tamamdır
Bende bu hafta 69 u göreyim ramazana kadarda 68 inşallah sonra koruma kv kızıyor yeter daha yürüme diyor
Olur inşqllqh zeynom

Kız benimde dün annemlere sofrada babam bir yandan ablam bir yandan annem bitir yandan yedin mi doydun mu biraz daha ye diye diye başımın etini yediler

12 yaşındaki yiğenim diyor ki teyze ben seni anladım sen manken olmak istiyorsun diyor
Koruma paketi ne kız
Verdiğim kiloyu geri almamak kız

Paketmi oluyo o

Canım Ramazan' a özel menü hazırlardı. Bence bırakma istediğin kiloya kadar devam et imkanın varsa ..
İmkanım var ama oruçtan önce zaten oruç diyeti yazacak o yüzden gitmeyeceğim ama baktım ki verdiği listede kilo veremiyorum o zaman giderim
Liste cok güzel cnm
Hic klasik diyetisyen listeleri gibi degil :))
Sen normalde ekmek, karbon tuketiyorsan, bu listeyle güzel eksi gelir
Banada güzel geldi
Yarından itibaren deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…