Oyyyy niçiiin kızdırdılarmı bizim çatloş kızımızı:89:
![]()
gözdem hoşgeldin tatlım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyyy niçiiin kızdırdılarmı bizim çatloş kızımızı:89:
![]()
aaaa lütfennn
rica ederimmm
ben sana destek ve teselli için burdayım aybalam![]()
![]()
yumukum geçmiş olsun canım benim
nazlıcım bencede kardeş takımla yarışalım,tabi onlarda kabul ederse...hem kaç haftadır güzel sonuçlar almıyolar bu onlarada iyi gelecektir eminim
merhabalar yeniyim bende bu forumda görüşmek dilegiyle....
yumukum geçmiş olsun canım benim
nazlıcım bencede kardeş takımla yarışalım,tabi onlarda kabul ederse...hem kaç haftadır güzel sonuçlar almıyolar bu onlarada iyi gelecektir eminim
tabi tabi eminim:))
ayy safişimm baanayemin ettirdi. bişe almıcaksın diye istemiyorum diye. Her sene böle yapıyo bende alıyodum ama bu sene yemin ettirdi. Ben bi saat almıştım beyaz herkes çok beğendi. Onun erkeğinden istiyo o da ucuz bişeee zateenn..
bende maddi değilde manevi bişe ypayım diorumm ahh bu şarkıların gözü kör olsun safişimm...
aramızı sorarsan pek konuşamıoruz o yoğun çalışıo ben uyuyorumm akşam dün dedim seni işe alıcam :d
şimdi fonda ah bu şarkıların gözü kör olsun çalıyoda benden sevgilime gitsin " bir gülüşün var ki kaş çatar gibi en sıcak sözlerin azarlar gibi hiçbağlanırmıydım çocuklar gibi ah bu şarkıların gözü kör olsun"
seni terk edipte gitmek var ama ah bu şarkıların gözü kör olsun [
gözdem hoşgeldin tatlım![]()
[ı]yumukum geçmiş olsun canım benim
nazlıcım bencede kardeş takımla yarışalım,tabi onlarda kabul ederse...hem kaç haftadır güzel sonuçlar almıyolar bu onlarada iyi gelecektir eminim[/ı]
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr kilo çizelgemi değiştirirken hedefide değiştirdim
bir kilo olaraktan
bakalım yılbaşına kadar 2 kg. verecekmiyim....
hadi bakalım hayırlısı..
bana müsade kızlar az da tontişimle ilgileneyim odasına kapandı pc başında ne ediy fadıl takipte olaraktan bi inceleme edem benaydin şimdilik hepinize kolay gele
![]()
hayırlı cumalar kıslarrrrr....
Ablacık unuttunmu biziiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
safişim 8.takım bizim kardeş takımımız kıı...her cuma listeleini bize onaylatıp öle koyarlar paylaşıma...tabi bizde onlara
ayrıca excelde onlarında tobloları kayıtlıdır ,o bakımdan çok iyi takip ederiz birbirimizi
** 6.TAKIM 183.ETAP **
Naz ( 60,6 / 59,3 / 1,3 / 2,15 % )
kirazz_z ( 78,4 / 77,0 / 1,4 / 1,78 % )
blackandwhite ( 63,0 / 63,0 / 0,00 / 0,00 % )
melek ( 74,3 / 75,0 / -0,7 / -0,94 % )
narin_nazenin ( 70,6 / 69,7 / 0,9 / 1,27 % )
safinaz84 ( 60,7 / 60,0 / 0,7 / 1,15 %)
zilan80 ( 65,0 / 65,0 / 0,00 / 0,00 % )
mimu88 ( 81,8 / 80,4 / 1,4 / 1,71 % )
yumukum ( 82,0 / 81,0 / 1,0 / 1,43 % )
eddoras ( 70,0 / 69,0 / 1,0 / 1,43 % )
6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 706,4 / 699,4 / 7,0 / 0,99 % )
EVET KIZLAR LİSTEMİZ BU ŞEKİLDE SİZE ZAHMET BİR KONTROL EDİVERİN