• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yumukum geçmiş olsun canım benim

nazlıcım bencede kardeş takımla yarışalım,tabi onlarda kabul ederse...hem kaç haftadır güzel sonuçlar almıyolar bu onlarada iyi gelecektir eminim

ayy safişimm baanayemin ettirdi. bişe almıcaksın diye istemiyorum diye. Her sene böle yapıyo bende alıyodum ama bu sene yemin ettirdi. Ben bi saat almıştım beyaz herkes çok beğendi. Onun erkeğinden istiyo o da ucuz bişeee zateenn..:(

bende maddi değilde manevi bişe ypayım diorumm ahh bu şarkıların gözü kör olsun safişimm...

aramızı sorarsan pek konuşamıoruz o yoğun çalışıo ben uyuyorumm akşam dün dedim seni işe alıcam :d

şimdi fonda ah bu şarkıların gözü kör olsun çalıyoda benden sevgilime gitsin " bir gülüşün var ki kaş çatar gibi en sıcak sözlerin azarlar gibi hiçbağlanırmıydım çocuklar gibi ah bu şarkıların gözü kör olsun"

seni terk edipte gitmek var ama ah bu şarkıların gözü kör olsun [

merhabalar yeniyim bende bu forumda görüşmek dilegiyle....

bu ne şimdi şeker
hoşgeldinde
haber spikeri anonsuna benzemiş yaawww :1:

yumukum geçmiş olsun canım benim

nazlıcım bencede kardeş takımla yarışalım,tabi onlarda kabul ederse...hem kaç haftadır güzel sonuçlar almıyolar bu onlarada iyi gelecektir eminim

kııssss
siz bütün takımları takiptemisiniz zaaarrr :1:

tabi tabi eminim:))

ayşegülüm gülüm böcüküm
şüphenmi var annem yaaaa :(:(

ayy safişimm baanayemin ettirdi. bişe almıcaksın diye istemiyorum diye. Her sene böle yapıyo bende alıyodum ama bu sene yemin ettirdi. Ben bi saat almıştım beyaz herkes çok beğendi. Onun erkeğinden istiyo o da ucuz bişeee zateenn..:(

bende maddi değilde manevi bişe ypayım diorumm ahh bu şarkıların gözü kör olsun safişimm...

aramızı sorarsan pek konuşamıoruz o yoğun çalışıo ben uyuyorumm akşam dün dedim seni işe alıcam :d

şimdi fonda ah bu şarkıların gözü kör olsun çalıyoda benden sevgilime gitsin " bir gülüşün var ki kaş çatar gibi en sıcak sözlerin azarlar gibi hiçbağlanırmıydım çocuklar gibi ah bu şarkıların gözü kör olsun"

amaaann sende paranı harcamaya yermi arıyon alma dediyse alma
hem almada bir tarafları kalkmasın
sende şarkılara takılma
kör aşııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ah ulen aaaahhhh
aşkla kör olan gözlerimi özledimmmm
şimdi fazla cinim nen her boku görüyorum :1:

seni terk edipte gitmek var ama ah bu şarkıların gözü kör olsun [

şarkılar yüzündenmi balandın kıs çocuğa
yoksa çocukta aşk ne gezer hallerimi
nihahaha :1:

benim kocam olacak adamda
8 ay boyu hayır yanıtı duydu benden
ama bir şarkı ile kandırdıııı
puhahahaha
o şarkıyı dinlemiyorum artık :1: :1:

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr kilo çizelgemi değiştirirken hedefide değiştirdim
bir kilo olaraktan
bakalım yılbaşına kadar 2 kg. verecekmiyim....

[ı]yumukum geçmiş olsun canım benim

nazlıcım bencede kardeş takımla yarışalım,tabi onlarda kabul ederse...hem kaç haftadır güzel sonuçlar almıyolar bu onlarada iyi gelecektir eminim[/ı]

azracığım tamam dedi kirazım onunda hoşuna gitti şimdi takımına duyuracak . Bu hafta 8. Takımla yarıştayız .......

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr kilo çizelgemi değiştirirken hedefide değiştirdim
bir kilo olaraktan
bakalım yılbaşına kadar 2 kg. verecekmiyim....

hadi bakalım hayırlısı..

bana müsade kızlar az da tontişimle ilgileneyim odasına kapandı pc başında ne ediy fadıl takipte olaraktan bi inceleme edem ben :34: aydin şimdilik hepinize kolay gele :3:

hadi bakalım hayırlısı..

bana müsade kızlar az da tontişimle ilgileneyim odasına kapandı pc başında ne ediy fadıl takipte olaraktan bi inceleme edem ben :34: aydin şimdilik hepinize kolay gele :3:

bencede hayırlısı....

İşin ucunda kırmızı jartiyer var demiii
narinim nerdeeekiiii

aydin sanada güle güle beeaaaa :3:

hayırlı cumalar kıslarrrrr....

oh nihayet takıma gelebildin aplaaaa

safişim 8.takım bizim kardeş takımımız kıı...her cuma listeleini bize onaylatıp öle koyarlar paylaşıma...tabi bizde onlara

ayrıca excelde onlarında tobloları kayıtlıdır ,o bakımdan çok iyi takip ederiz birbirimizi

safişim 8.takım bizim kardeş takımımız kıı...her cuma listeleini bize onaylatıp öle koyarlar paylaşıma...tabi bizde onlara

ayrıca excelde onlarında tobloları kayıtlıdır ,o bakımdan çok iyi takip ederiz birbirimizi

harikasınız valla ne diyeeeeemmmm
bravooooooooo

** 6.TAKIM 183.ETAP **

Naz ( 60,6 / 59,3 / 1,3 / 2,15 % )
kirazz_z ( 78,4 / 77,0 / 1,4 / 1,78 % )
blackandwhite ( 63,0 / 63,0 / 0,00 / 0,00 % )
melek ( 74,3 / 75,0 / -0,7 / -0,94 % )
narin_nazenin ( 70,6 / 69,7 / 0,9 / 1,27 % )
safinaz84 ( 60,7 / 60,0 / 0,7 / 1,15 %)
zilan80 ( 65,0 / 65,0 / 0,00 / 0,00 % )
mimu88 ( 81,8 / 80,4 / 1,4 / 1,71 % )
yumukum ( 82,0 / 81,0 / 1,0 / 1,43 % )
eddoras ( 70,0 / 69,0 / 1,0 / 1,43 % )

6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 706,4 / 699,4 / 7,0 / 0,99 % )

EVET KIZLAR LİSTEMİZ BU ŞEKİLDE SİZE ZAHMET BİR KONTROL EDİVERİN

benim yüzümden birinci olamadık özür dilerim :(

geçen hafta tartılamadığım için bu hafta eksi olmuş oldu

özür dilerim hepinizden

Back
X