• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu arada covid çok yaygınlaştı malesef ve koz kardeşim pozitif benimde boğazım ağrıyor oğlum da hasta öksürüyor üşütmüşüzdür diye düşünüyordum ama korkmaya başladım 🙄
İnşallah korona değildir. Korona ise de sağlıkla atlatırsınız inşallah. 🤲 Geçmiş olsun.

Sabah 7
1.5 dilim.tam bugday
Küp peyniri domates salatalik biber
5 zeytin
Bir elma bir kivi
Ara
1 cay bardagi leblebi

Ogle 14.30
(Leblebi acayip tok tuttu.normalde okuldan geldim mi yemege saldirirdim..evde yemek olsa ogun atlicaktım nerdeyse)
2 servis kaşığı acılı kisir
Yogurt

Aksam 18.00
2 kepce yeşil.mercimek corbasi
3 kasik kuru biber patlican kavurma kiymali
Yufka el kadar ancadir
Saat 5 gibi cocuklarin karnini doyururken 2 patetes kizartmasi agzima atmis bulundum

Su 2 litre

Spor
30 dk eva
100 mekik ,100 squat
30 dk self hiit kardio ( 2000 adım attirdi...yerine leslie yapsam daha iyiymiş...ama acayip terletiyo)
Afiyet olsun canım 💞
Menüm
Sabah: sahan yumurta yarısını yemişimdir, 1 dilim peynir, 3 zeytin, domates-salatalık 2 şer dilim
Öğlen: yarım yufka haşlanmış patatesli salçalı börek (bu kötü oldu aslında ama öğle yemeği yerine) patlıcan salatası, ayran
Akşam: 1 kepçe tarhana, salata, 2 köfte
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Spora devam edeceğim
Afiyet olsun canım ama borek olmamis
Bu arada covid çok yaygınlaştı malesef ve kız kardeşim pozitif benimde boğazım ağrıyor oğlum da hasta öksürüyor üşütmüşüzdür diye düşünüyordum ama korkmaya başladım 🙄 Geçirdik biz aslında 6 ay önce ama 🤷🏻‍♀️
Gecmis olsun canim 💞

Sabah = 1 tatlı kaşığı pekmez
4 5 kaşık yoğurt 5 zeytin
1 tb ekmek

Öğlen =pırasa çorba

Akşam 17.00
3 adet mercimek köfte
Salata
4 bardak ayran

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Mucizemsn Mucizemsn
Afiyet olsun canım
Biri beni burdan çıkarsın yeterrrrrrrrrrrrrrrrr:stop::KK34::KK4:
Seninki hangi tarif kiz
Kızlar bugünün menüsü kahvaltı yapamadım sabah hastaneye gittik öğlen geldik
Öğlen de 12.30
Salata ve 2 dilim çavdar ekmeği yedim
Ara 1 yeşil elma
Aksam 17.45
Salata
2 dilim çavdar ekmeği
3 köfte
5 kaşık taze fasulye
1.5 litre su
Ara kayısı çayı içerim
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii
Afiyet olsun canım
12 binle gunu kapattim...birazdan yatacağım
Iyi adım canım
Sabah 7
1.5 dilim.tam bugday
5 zeytin
Bir elma bir kivi
Ara
1 cay bardagi leblebi

Ogle 14.30
(Leblebi acayip tok tuttu.normalde okuldan geldim mi yemege saldirirdim..evde yemek olsa ogun atlicaktım nerdeyse)
Yogurt

Aksam 18.00
Yufka el kadar ancadir
Saat 5 gibi cocuklarin karnini doyururken 2 patetes kizartmasi agzima atmis bulundum

Su 2 litre

Spor
30 dk eva
100 mekik ,100 squat
30 dk self hiit kardio ( 2000 adım attirdi...yerine leslie yapsam daha iyiymiş...ama acayip terletiyo)
Afiyet olsun canım
Menüm
Sabah: sahan yumurta yarısını yemişimdir, 1 dilim peynir, 3 zeytin, domates-salatalık 2 şer dilim
Öğlen: yarım yufka haşlanmış patatesli salçalı börek (bu kötü oldu aslında ama öğle yemeği yerine) patlıcan salatası, ayran
Spora devam edeceğim
Afiyet olsun canım
Bu arada covid çok yaygınlaştı malesef ve kız kardeşim pozitif benimde boğazım ağrıyor oğlum da hasta öksürüyor üşütmüşüzdür diye düşünüyordum ama korkmaya başladım 🙄 Geçirdik biz aslında 6 ay önce ama 🤷🏻‍♀️
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Umarım kardeşin kolay atlatır ve sizde de yoktur.

Sabah 7
1.5 dilim.tam bugday
5 zeytin
Bir elma bir kivi
Ara
1 cay bardagi leblebi

Ogle 14.30
Yogurt

Aksam 18.00
Yufka el kadar ancadir

Su 2 litre

Spor
30 dk eva
100 mekik ,100 squat
Afiyet olsun canım 😘
Menüm
Spora devam edeceğim
Afiyet olsun canım 😘

Ortim ya geçmiş olsun ihmal etmeyin test yaptırın hemen ne illet bı hastalık temizlenmedi gitti Allah cezasini versin

Geçmiş olsun canım umarım değilsinizdir🤲🤲🤲

Geçmiş olsun canım Krdeşine. İnşallah değildir ama öyleyse bile kolaylıkla atlatırsınız inşallah 🤲 Allah acil şifalar versin.

Valla bende utanıyorum 🤣Sağlam spor yapanlar var :spor:
Aynen bnde utaniyorum valla bnde ilac kullaniyordum 5 6 gun fazla kullanmisim doktoru aradim bugun asiri agrim var adim atamiyom diye fazla kullanmisim ondan kasik agrisi yapiyomus😔 bugunden sonra insallah daha iyi olurum

Back
X