merheba kızlarrr
uzun süre dir seslenemedim umarım herşey yolundadırrr hayatınızdaa
ben sıkıntılı günler yaşıyorum o yüzden yoktumm
bir merheba diyeyim dedim hepinizeee
bu arada kilom meak edenlere 74 500 oldu
kızlar ben dün ingilizce sınavıma girdim şuanda da İzmir deyim ve 1 saat sonra yola çıkacağım denizli ye dönüyorum..yarın görüşmek üzere hoşçakalın
merhaba kızlar hepimiz için güzel bi hafta olmasını diliyorum ve hemen geçmişe bakıp geliyorummm
yediğin bir şeymi dokundu acaba?
üşüttünmü yoksa mideyi şeker?
bende tekrar geldim yoğun buralar. eet safişim limoni öle elle tutulur bişe yok ama hissedersin ya öleee bu arada dün pastelin chanel rengi ojesini aldım mükemmeeeel
kızlar reglime 1 hafta olmasına ragmen cumartesi günü regli oldum cuma günü belkide ondan fazla çıktım bigün öncesine göre.hiç böyle olmazdı neden bu kadar erken oldum bilmiyorum.cumaya kadar inşallah bitmiş olur.biraz kaçamaklar oldu haftasonu ama bugün hemen toparlandım safişçim bu ara bi yogunluk var fırsat buldukça burdayımmm canım
bilmem ki üsütmüs olabilirim...hava baya soguk burda cünkü...sicak bir corba ictim..daha iyiym simdi
lilyum ablacım başın sağolsun tekrar ,rabbim sabır versin inşallah
denizcim sağol canımcım ,sende erken oldun demek ya ,havalardan mı oluyo acaba düzenimiz bozuldu
merhabalar arkadaşlar.
amoree hoşgeldin canım.
mimu iyiki hatırlattın canım .sağol.
listeye baktım.32. sıradayım.
güç verdi bana .çok yavaş kilo verdiğim için daha alt sıralarda olduğumu düşünüyodum.
lili başın sağolsun canım.allah sabırlar versin.
beni soracak olursanız.
1haftadır yeğenimle elimizde telefon birlikte konuşarak pedal çeviriyoruz.
yani yeğenim başka şehirde.
günde 2-3 saat spor yapıyoruz.
dün akşam yeğenim 2000kaloriye çıktı.bende 1500.
ama senmisin ufacık kızla yarışan.bugün dökülüyorum .
ama terlediğim için üşüttüm sanırım.
yarında temzlik var.yardımcı kadın gelcek öğleden sonra.
eee sizde ne var ne yok.
çabuk yazın hee oğluş gelcek az sonra.:18:
bilmiyorum canım normalde hep düzenliydi bu ay böyle oldu.sende hala olamamışsın tatlım yaa bi doktora git istersen bikaç güne kadar olmazsan tedbir amaçlı stres falanmı yaptında böyle oldu acaba
yarın sabah gidicem canımcım eğer bugün olmazsam ,stres de yaptığım yok denizcim hiç ya
yarın sabah gidicem canımcım eğer bugün olmazsam ,stres de yaptığım yok denizcim hiç ya
ne oluyor kizlar ya...kimsenin adeti düzenli gelmiyor...bende carsamba gidicem doktora...ins hic birimizde bir problem cikmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?