Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ablacım hoşgeldin sefalar getirdin
başınız sağolsun rabbim sizlere sabır babacığınada rahmet versin....

kızlar ben dün ingilizce sınavıma girdim şuanda da İzmir deyim ve 1 saat sonra yola çıkacağım denizli ye dönüyorum..yarın görüşmek üzere hoşçakalın

hayırlı yolculuklar emineee

merhaba kızlar hepimiz için güzel bi hafta olmasını diliyorum ve hemen geçmişe bakıp geliyorummm

bende tekrar geldim yoğun buralar. eet safişim limoni öle elle tutulur bişe yok ama hissedersin ya öleee bu arada dün pastelin chanel rengi ojesini aldım mükemmeeeel

kızlar reglime 1 hafta olmasına ragmen cumartesi günü regli oldum cuma günü belkide ondan fazla çıktım bigün öncesine göre.hiç böyle olmazdı neden bu kadar erken oldum bilmiyorum.cumaya kadar inşallah bitmiş olur.biraz kaçamaklar oldu haftasonu ama bugün hemen toparlandım safişçim bu ara bi yogunluk var fırsat buldukça burdayımmm canım

lilyum ablacım başın sağolsun Allah mekanını cennet eylesin.

bende tekrar geldim yoğun buralar. eet safişim limoni öle elle tutulur bişe yok ama hissedersin ya öleee bu arada dün pastelin chanel rengi ojesini aldım mükemmeeeel

Konuşmayı denedinmi canım hiç?

Ayrıcaaaa süslü kokoşmusun seeennnn
ojeler feleeannnn

valla canım bu regl gecikmeleri düzensizlikler o anki duruma göre bile değişebiliyor
ne ilginç yapımız varyaaa ne garip yaratıklar şu kadınlar
bir hafta boyunca kanayan ama ölmeyen şeyleriz
erkekler hep bu yüzden kadınlardan korkar ya zaten nihahaha

ayrıcada neden kaçamak yaptın yaaaa 8. takımla yarış varrrr
neyse toparlan bu hafta cumaya yüzümüz gülsün baskülde

bilmem ki üsütmüs olabilirim...hava baya soguk burda cünkü...sicak bir corba ictim..daha iyiym simdi

evet canımmm avrupa buzzz her yerde kar var aman dikkat et
geçmiş olsun güzelim

Evet kızlar hiç kimse 8. Takımla yarışımız olduğunu unutmasın bu hafta 1. Olalım ezelim geçelim 8. Takımı

safişçim merak etme cumaya kadar elimden geleni yaparım yarış için.

zaten canım sıkkın hırsımı yürüyüş bandından almayı düşünüyorummmm biraz üstünde tepelensem iyi olacakkk

amaaa neee kadanan güseeel ojeeee ben eskiden ojesiz gezmezdim beaa heheyt

lilyum ablacım başın sağolsun tekrar ,rabbim sabır versin inşallah

denizcim sağol canımcım ,sende erken oldun demek ya ,havalardan mı oluyo acaba düzenimiz bozuldu

lilyum ablacım başın sağolsun tekrar ,rabbim sabır versin inşallah

denizcim sağol canımcım ,sende erken oldun demek ya ,havalardan mı oluyo acaba düzenimiz bozuldu

bilmiyorum canım normalde hep düzenliydi bu ay böyle oldu.sende hala olamamışsın tatlım yaa bi doktora git istersen bikaç güne kadar olmazsan tedbir amaçlı stres falanmı yaptında böyle oldu acaba

merhabalar arkadaşlar.
amoree hoşgeldin canım.
mimu iyiki hatırlattın canım .sağol.
listeye baktım.32. sıradayım.
güç verdi bana .çok yavaş kilo verdiğim için daha alt sıralarda olduğumu düşünüyodum.
lili başın sağolsun canım.allah sabırlar versin.
beni soracak olursanız.
1haftadır yeğenimle elimizde telefon birlikte konuşarak pedal çeviriyoruz.
yani yeğenim başka şehirde.
günde 2-3 saat spor yapıyoruz.
dün akşam yeğenim 2000kaloriye çıktı.bende 1500.
ama senmisin ufacık kızla yarışan.bugün dökülüyorum .
ama terlediğim için üşüttüm sanırım.
yarında temzlik var.yardımcı kadın gelcek öğleden sonra.
eee sizde ne var ne yok.
çabuk yazın hee oğluş gelcek az sonra.:18:

ne güzel canim ya...ben pilatese basladim ama onun disinda bir spor yaptigim yok...sadece artik okula yürüyerek gidiyorum o da sadece 20 dakika sürüyor...bu spor isine bir care bulmaliyim bende...

bilmiyorum canım normalde hep düzenliydi bu ay böyle oldu.sende hala olamamışsın tatlım yaa bi doktora git istersen bikaç güne kadar olmazsan tedbir amaçlı stres falanmı yaptında böyle oldu acaba

yarın sabah gidicem canımcım eğer bugün olmazsam ,stres de yaptığım yok denizcim hiç ya

ne oluyor kizlar ya...kimsenin adeti düzenli gelmiyor...bende carsamba gidicem doktora...ins hic birimizde bir problem cikmaz...

sende de mi gecikme vardı canım

bilmiyorum ki valla ben ilk defa oldum böyle uzun zamandır ,ama bugün çok sancım var olcam gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…