• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaaydın kızlaar anca gelebildiiimmmm nasılsınıızzzzzz

valla kızlarrr montiye de yazdım ama moralim bozuk 80 in altına düşemicem gibi gelio:S

valla kızlarrr montiye de yazdım ama moralim bozuk 80 in altına düşemicem gibi gelio:s

canım bozma moralini bende öyle hissederdim. Zaman zaman hepimiz umutsuzluga kapılabiliyoruz .sen yeterki iradeni kullan ve tam gaz devam et 70 lere bile veda edeceğin günler gelecek eminol :29:

günaaydın kızlaar anca gelebildiiimmmm nasılsınıızzzzzz

Miraaaayyy bacımmmmm günaydınnn
naberrrrrrrrr :3: :3:

olmadım canım beklentideyim hala

elifim güzelim bu günde olmadığına göre cancağızım bu akşam dktora bir git istersen he ne dersin?
Dün öyle demiştin çünkü hatırlatırım....

biliyorum cnm...bende zaten baya endiseleniyorum ama bakalim

endişe etme ama normal bir durumda değil doğrusu
neyse sen bir git doktorada bakalım ne olucak...

valla kızlarrr montiye de yazdım ama moralim bozuk 80 in altına düşemicem gibi gelio:S

yavruuuuuuuuuu saçmalamaaa neden böyle umutsuz karamsar oldun sen şimdiiiii
sende her sabah baskülün tepesine çıkıyorsun dimiiii
belkide ben gibi duraklama dönemine denk geldin bebekim yaaaa böyle düşünme lütfen
sakın azmini kaybetme ve devam et.....

günaydıııııınnn kızlar nihayet artık döndüm:8:

yuvaya döndün demekkk
hoşgeldinnnnnn :3: :3:

ama onlar kolaydı artık zor sabır gerekioo sanki ama ne biliiimm gitmicek gibi hep böle kalıcam gibi:S

kızlar sizi çoook özledim:69:burada yazmayı çok özledim kardeşimde kaldım notebook da yanımda değildi onun pc den sadece bikaç dakikalığına face e girebildim okadar..ama zaten pazar gününe kadar ingilizce sınavıma çalıştım sadece dünden beri rahatım..sınavım pek iyi değildi mayıstaki KPDS için şimdiden çalışmaya başlamalıyım okadar ingilizce kursuna gittim emeğim,zamanım,param gitti..bu işi iyi noktalamalıyım artık.. sizden ayrı kalınca göbeğim çoook büyüyor :9:

ama onlar kolaydı artık zor sabır gerekioo sanki ama ne biliiimm gitmicek gibi hep böle kalıcam gibi:S

ve sende o sabrı göstereceksin güzelim
lütfen at bu düşünceleri kafandan

kızlar sizi çoook özledim:69:burada yazmayı çok özledim kardeşimde kaldım notebook da yanımda değildi onun pc den sadece bikaç dakikalığına face e girebildim okadar..ama zaten pazar gününe kadar ingilizce sınavıma çalıştım sadece dünden beri rahatım..sınavım pek iyi değildi mayıstaki KPDS için şimdiden çalışmaya başlamalıyım okadar ingilizce kursuna gittim emeğim,zamanım,param gitti..bu işi iyi noktalamalıyım artık.. sizden ayrı kalınca göbeğim çoook büyüyor :9:

bizden ayrılma o halde güzelim
göbeğinde büyümesin :1:

günaydın arkadaşlar.:71:
çocukları yolladım sabah.1saat kestirdim.
zinde bir şekşlde kalktım.
elhamdülillah.tam böyle diyet ve spor moduna girmişken hasta olmaktan çok korkuyorum.:18:
az sonra yardımcı kadın gelcek.bekliyorum.:68:
akşama gelirim fırsat bulabilirsem.
dün hastayım demedim,insan üstü bi gayretle 1saat pedal çevirdim.:8:
yeğenimde 1700 kalori harcamış.
biri bu kızı durdursun yahu.:52:

Back
X