Seni sadece alkışlıyorum cancağızımmm harikasınCuma Menüsü
8.00 Sade Nescafe
10.30 Bir bardak süt
13.00 Badem, dut kurusu, leblebi , yeşil çay ,
16.30 Tavuk ızgara, ayran
18.00 Sade Türk kahvesi
20.00 Greyfurt
İki litre su, yarım litre detoks suyu
Zipzip-
birbeste Cordelia
Eki Görüntüle 2815905
Yarin listeyi hazirlarken degistiririm ablacimKaptanım dünkü bildirimimi biraz erken saatte yazdiydim yatana kadar değişmiş sonuç yani birazcıkasagiya ekleyeceğim. Cordelia beni gaza getirdi derecem iyi olsun please , lüfteeeen , noluuuuur değiştirebilir miyiz
Eki Görüntüle 2816238
Bırak kiz yazma kalsin disarda akıllansin erken atmayi ògrensinYarin listeyi hazirlarken degistiririm ablacim
Bırak kiz yazma kalsin disarda akıllansin erken atmayi ògrensin
Afiyet olsun canımMenumu yazıp kenardan kaçıom
Kahvaltı
2 dilim fit pizza (az zeytinyağlı tb.ekmeğitabanlı tavada üzerine domates biber peynir azivik sucuk)
1 yumurta omlet,2 dilim peynir 1 ısırık börek
Ara meyve tabağı (muz elma havuc salatalik az az)
cok az kuruyemiş
Akşam yağsız brokoli çorbası
Su 2 lt.sporu yazarım
17 bin adım attım bakalım akşama kısmet
Olmaz canım afiyet olsunKaptanlarım ben ara öğün de 3 adet fındık 3 adet kaju 3 adet badem 3 adet de antep fıstığı yesem problem olur muZipzip- E Elif_Eylul
Koy avucuna, sığıyorsa olur.Kaptanlarım ben ara öğün de 3 adet fındık 3 adet kaju 3 adet badem 3 adet de antep fıstığı yesem problem olur muZipzip- E Elif_Eylul
Ellerine sağlık canımYarin listeyi hazirlarken degistiririm ablacim
Ben daha 5.000 deyim. Hedef 40.000. nasıl olacaksa.17 bin adım attım bakalım akşama kısmet
Teşekkür ederim canımSeni sadece alkışlıyorum cancağızımmm harikasın
Yok abla sorun olmaz ki fotografli bildirimin varEllerine sağlık canımteşekkür ederim. İnşallah kural dışı bir istekte bulunmamışımdır.
Kuruyemis istemis hayir mi deseydim özellikle 17 bin adimdan sonraBu nasıl hayır.
Olmaz mı olur mu kaptanım kafam karıştıOlmaz canım afiyet olsun
40 bin mi şu andan itibaren gece 12 ye kadar o totisin koltuk yüzü görmemesi lazımBen daha 5.000 deyim. Hedef 40.000. nasıl olacaksa.
Problem olmaz yaniOlmaz mı olur mu kaptanım kafam karıştı
40 bin mi şu andan itibaren gece 12 ye kadar o totisin koltuk yüzü görmemesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?