• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kabak, 4 kabakla deli doyuluyor, artık favori yemeğim kabak yemediğim yıllara yazıkmış😂 3-4 kabak küçük lüçüknkare kare doğra kırmızı biberi de tavada sotele baya sotelendikten sonra üzerine 1 yk zeytinyağı gezdir, tuz karabiber kimyon nane kırmızı biber. Bitti gitti. Küçük bayılıyor buna.çocuklara yoğurt çorbası ve karabuğday pilavı var bugun, eşime zaten yemek yapmıyorum. Sen de yap bulgur pilavı yesin evdekiler sen yeme😂
daha öğlen yaptım kabagi yagsiz soteledim :) küçük kavanoza koydum içine kefir attim karıştırıp yedim :) baharat atmadim. böle de güzel oluyor:)
valla kendime menü bulmak kolay. eşime zor begenmiyor bide :KK1:

Çocuklara takviyeye başlayayım hemen elimden geldiğince dikkat edeceğim
Çok geçmiş olsun canm. Dr bu süreçte vitamin takviyeleri öneriyorlar csnım. Kekik çok etkili ve ağır bir bitki çocuklara çok az ver nabzı tansiyonu aşırı düşürüyor haberin olsun

daha dün yedim tavuğu mantar sotenin içinde tavuk vardi :olamaz:
eşine nie ıspanak yapmıyosun sevmiyo mu? ıspanak üzeri yoğurdun üzerine bol kıyma kavuradabilirsin ayrı ayrı uğraşmamış olursun et seviyoya erkekler kakalamış olursun :D
dolabında ne var bilemeyiz tabi ama
yeşil mercimek seviyosanız yapmasıda kolay olur sana
1 büyük balık al at tost makinesine severse eşin gerçi sulu istiyomuş
patates yemeğide kolay oluyo yap gitsin 2 patatesten..ağzına sürme haaa :KK20::KK20::KK20:
konserven var mı.. bezelye konserveside güzel olur.. kırk yılın başı alıom marketten bezelye ben domates soğanla al sana yemek

eşine nie ıspanak yapmıyosun sevmiyo mu? ıspanak üzeri yoğurdun üzerine bol kıyma kavuradabilirsin ayrı ayrı uğraşmamış olursun et seviyoya erkekler kakalamış olursun :KK70:
patates yemeğide kolay oluyo yap gitsin 2 patatesten..ağzına sürme haaa :KK20::KK20::KK20:
konserven var mı.. bezelye konserveside güzel olur.. kırk yılın başı alıom marketten bezelye ben domates soğanla al sana yemek
ispanagi daha borani yaptım :işsiz: birazcik ispanak var onla kendime salata yapacagim :) patates yapıcam eşime. :)

eşine nie ıspanak yapmıyosun sevmiyo mu? ıspanak üzeri yoğurdun üzerine bol kıyma kavuradabilirsin ayrı ayrı uğraşmamış olursun et seviyoya erkekler kakalamış olursun :KK70:
Kız migi bak 1 haftalık liste vermiş beste sana daha ne yapacam diye sorma🤪🤪🤪🤪

Kanda bir deger belli ediyormus simdi unuttum ama soyle ki ciğere inmemis ilk safhada kanda ciğerde temiz oluyor. Kizima bebek oldugu icin test yapmadilar ama emmesi bozuldu kuzum nefes alamiyordu gelmiyor ekip neymis kitleri yok bebeklere göre taksiyle götürün diyor taksiciler insan degil yada benden sonra binecek kisi ne olacak bebk birde maske takmıyor. Ambulansla götürdük ciğerde minik bozukluk vardi ama cok değildi kan değerleri cok bozuktu ama hemsireye dedim sevmeyin pozitif olabilir temasli , küçük covid diye bir suru sevdi artik saglikcilarda cildirdi
Geçmiş olsun ne zor günler atlamışsınız

Back
X