• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Inşaallah canım kendim için de çok korkuyorum alerjik astım var maalesef bir de mutasyonlu virüsmüş bu çocukları en etkileyen virüs Rabbim korusun esimin gidecek yeri yok olsa gidecek ama zaten 3 gündür eve gelip gidiyor bu bize de bulaşmış olabilir mi😔
Biz eşim hariç korona olduk şuan 3 çocuğumla ..Çocuklar 1 gün ateş kirginlikla atlattı bende gribim sadece ..Maske mesafe kesinlikle koruyor eşimle ayni evde ona bulasmamasinin tek sebebi kendini koruyor olması..
Senin de eşinde maskesine mesafesine dikkat etsin bir surw bencw canim

Inşaallah canım kendim için de çok korkuyorum alerjik astım var maalesef bir de mutasyonlu virüsmüş bu çocukları en etkileyen virüs Rabbim korusun esimin gidecek yeri yok olsa gidecek ama zaten 3 gündür eve gelip gidiyor bu bize de bulaşmış olabilir mi😔
İnşallah bulaşmamıstir. 😘

Biz eşim hariç korona olduk şuan 3 çocuğumla ..Çocuklar 1 gün ateş kirginlikla atlattı bende gribim sadece ..Maske mesafe kesinlikle koruyor eşimle ayni evde ona bulasmamasinin tek sebebi kendini koruyor olması..
Senin de eşinde maskesine mesafesine dikkat etsin bir surw bencw canim
Eşim geldiğinde hemen üstünü çıkardı poşete koydup balkona çıkardı kapının kulpunu filan sildi dezenfekte etti maskesi ağzında o yatak odasında yatacak ben salonda çocuklarda Allahtan uyumuştu eşim geldiğinde sürekli dezenfekte ediyormuş elini odayı ben girmedim yanına ben maske takmıyordum ama takayim ben de

Eşim geldiğinde hemen üstünü çıkardı poşete koydup balkona çıkardı kapının kulpunu filan sildi dezenfekte etti maskesi ağzında o yatak odasında yatacak ben salonda çocuklarda Allahtan uyumuştu eşim geldiğinde sürekli dezenfekte ediyormuş elini odayı ben girmedim yanına ben maske takmıyordum ama takayim ben de
Bulaşmamıştir Allah'ın izniyle siz genede önleminizi alın zaten bir iki güne bulaştıysa anlarsınız

✨persembe menusu✨

➡️8.30 1 yk zeytinnyagi
➡️8.45 400 ml(maydonoz taze nane limonlu icecek)
➡️ 10.001kse sutlu karısim(sut+yulaf+5 k.uzum+6findik+2 kuru kayisi+keten t. +chia)
➡️ 15.00 3 tane hurma kucuk
➡️17.00 bir kase yogurtlu kabak(chiali ketenli) 1 kase salat
➡️18.00 1 fincan sütlu turk kahvesi 1 hurma
➡️21.00 fit cay

💧su 400 ml detoks suyu
1.75 su

spor. 💫
bugun dinlenme ✨

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii North River North River

Top oyunları ve ağır kaldırması yasak canım maalesef

Ama siz ağırlık sporları yaparsanız durur belki🤷

Ödemdir muhtemel ramazanın ilk günlerindede olur bana uyku ve yeme düzeni değişince,

Bendede var şu an böyle bi sıkıntı zaten regl artısı vardı,dün yaptığım detoks çayını atamdım sanırım,bugün bende şu maydanozlu içeceği yapacağım ama smoothie blender ım yok bakalım neye benziycek
robot ile olabilir illa smoothie olmasina gerek yok arkadasim mercimek corbasi icin kullanidigimiz makinadan
Menu
Sabah
1 dlm tam buğday
1kk peynir
3 çeri

Öğle
6 yk yogurtlu semizotu

Aksam
65g Ton balikli 1 yk mozerallali salata

Su:1.5 lt spor: 40dk leslie Eki Görüntüle 2820307 adimlarim

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii Tutku44 Tutku44
kahvaltin cok az geliyo gozume 🤨
Menu
Sabah
2 yumurta
1 cubuk peynir

Aksam(15;50)
3yk bamya
1 kepce yayla çorbası
4yk yogurt

Su:2 lt spor bugun yok Zipzip- Zipzip- ( coktan uykuda ) E Elif_Eylul ( o bile gitmiş uykuya) Tutku44 Tutku44 ( menu yok ortada )
erken kapatilmis sabah 2 yumurta yenmiss vay anam vay 👀

sifa olsun 🌟

Günaydın kızlar aslında 72,8 e çok gidip geldi sonuç bu 😀 neyse eksi 500 gram daha iyi olur sanmıştım 🤷🏻‍♀️ erken tartılmak zorunda olmasam keşke az bir durup denerdim 🙆🏻‍♀️ Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @birazhuzurdu2008

Eklentiler

• 1E35966E-D678-46CF-927D-B5377F199EE3.webp
    1E35966E-D678-46CF-927D-B5377F199EE3.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 26
Bugünkü menü
Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 9:30
3 yk yulaf ezmesi + 1 bardak süt ile
1 orta boy muz

Ara öğün
Hibuskus çayı

Öğle yemeği 13:30
Tavuk suyu çorbası
1 kase

Ara öğün
Hibuskus çayı
Elma

Akşam 19:30
1 kase sütlü çorba
3 yk iç bakla haşlanmış

Yatmadan önce 21:30
3 adet kuru kayısı
Yeşil çay

22:30 yoğurt pulbiber limon kürü
Bu gece başladım buna
Pazartesi doktor kontrolüm var

Su : 4 lt
Spor : 60 sn plank

Kızçeler selam babamın kontrolleri vardı giremedim, dün ne yediğimi unuttum
Plank falan yapmıştım ama yarışma bitmiş neyse
8 nisan
07. 40
1 yumurta
1 muz
12.30
1 tabak pirinçli kıymalı ıspanak
1 kase yoğurt
Salata
15.00
2 kuru kayısı
16.40
Biraz kaju badem
18.30
1 hamburger köftesini marulların içine sarıp yedim
Su 3 lt
Sppr 50 dk pilates 300p
30 dk yürüyüş 7650 adım 255 p toplam 555 p
Zipzip- Zipzip- N Nidsalii

Menu
Sabah
2 yumurta
1 cubuk peynir

Aksam(15;50)
3yk bamya
1 kepce yayla çorbası
4yk yogurt

Su:2 lt spor bugun yok Zipzip- Zipzip- ( coktan uykuda ) E Elif_Eylul ( o bile gitmiş uykuya) Tutku44 Tutku44 ( menu yok ortada )

✨persembe menusu✨

➡️8.30 1 yk zeytinnyagi
➡️8.45 400 ml(maydonoz taze nane limonlu icecek)
➡️ 10.001kse sutlu karısim(sut+yulaf+5 k.uzum+6findik+2 kuru kayisi+keten t. +chia)
➡️ 15.00 3 tane hurma kucuk
➡️17.00 bir kase yogurtlu kabak(chiali ketenli) 1 kase salat
➡️18.00 1 fincan sütlu turk kahvesi 1 hurma
➡️21.00 fit cay

💧su 400 ml detoks suyu
1.75 su

spor. 💫
bugun dinlenme ✨

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii North River North River
Afiyet olsun kizlar 💞

Back
X