Canım youtube a eva fitness yaz orada çıkan videolardan seçip birini yapbu eva dediğiniz ne olaki sorucam sorucam unutuyorum
718 -721 Etap Analizi
718.Etap 719.Etap 720.Etap 721.Etap Toplam verilen kilo Cordelia 76.25 74.8 73.9 73.05 3.2 @gulenyuzumsunsen 88.3 88.0 88.0 87.8 0.5 @Cedarice 83.85 81.95 81.7 79.8 4.05 @Kmsl Hnd 64.2 64.1 63.2 62.35 1.85 @SATURN71 98.7 97.5 97.1 97.0 1.7 @Habinar 77.3 76.8 75.8 75.3 2.0 @kackaloribu 62.5 62.0 61.5 60.9 1.6 @Penguen 65.1 64.3 64.0 63.0 2.1 @Tostombalakanne 63.5 63.2 62.5 62.2 1.3 @TekrarDene 82.7 80.9 79.6 79.5 3.2 @bengisu022 89.7 88.6 88.4 87.3 2.4 North River 81.9 80.5 79.25 78.05 3.85
kanka 200g la birinciligi elimden almışsın tebrikler yanliz bu hafts dost muyuz dusman mi sulh ilan edelim haftaya rakip bu hafta kanka mi olsakNeyse bu hafta kaybetmenin de tadına bakarsın
Yogun spor sonrası kardoi vs kaslar sisiyor laktik asitten sebep arti gorursun ama yürüyüş vs hafig egzersizler sonrasi su kaybından eksi ikiside doğru sonuc degil gecici nedenlerden oldugu icin canımKızlar egzersiz spor sonrası tartılmak yalnış mış doğru sonuç çıkıyormuş bu doğru mu?
Evet canım :)oyyy süt kokan kuzun mu var seninnn
Kiz beni yenmek icin açlık orucundamisin :)Hala kahvaltı yapamadım çok açımmm,
Otur kaptanim bi daha mi gelecegiz dunyayaGuzel adim atmissin ben daha 600 adımdayım
ahhh cok yazik yıldızlara cok yazik simdiden üzüldüm bak :)
Takimiyildizlar ve çiçekler olarak iki takima böldüm kizlar...
Cuma gunu yuzde olarak en cok yüzdeyi veren takim kazanir
Yıldızlar takimi kaptani
Zipzip- ve Cordelia
Cicekler takimi kaptanı
E Elif_Eylul ve @Cedarice
Not:Unuttugum varsa ya da katilmak isteyen olursa ekleme yapabilirim kizlar...
Oyle bir gunes acacak öyle bir cicek kokusu saracak ki cuma günü buraları yildizlar geceyi beklerken kaybolacakCuma günü Yıldızlar takımı Işıl ışıl parlayacak desene.
Ince msj var orda cicekler yenemeSeniz sizi yerim diye alttan tehdit varBen herseyi yerim biliyosun
Yeni oturdum :)Parfüm yarışması mi bu? Kalkın spor yapın.
8000 oldu geleceğim birde Leslie yapıpHuuuu huuu kimse yokmu
supersin canim bende 24dk Eva yaptim kalcamla gobegim cikti gitti galiba :)Hu hu çiçek kıslar ben 60 dk yürüyüş yaptım sabah şimdi de 53 dk eva yaptım
Eki Görüntüle 2822025
Haftaya öğrenirsin bu hafta yenisin bosver eva filan dinlen sennbu eva dediğiniz ne olaki sorucam sorucam unutuyorum
Yorma kendini kaptanDaha adim yarışı var bu hafta ama daha adim atamadim
İşte benim yıldızım.50 dakika yürüyüş yapıp geldim
Süpersin canım eva ilk öyle oluyor iflahin kuruyor ama bir süre sonra alışıyorsun gerçekten hergün yapmak lazımkanka 200g la birinciligi elimden almışsın tebrikler yanliz bu hafts dost muyuz dusman mi sulh ilan edelim haftaya rakip bu hafta kanka mi olsak
Yogun spor sonrası kardoi vs kaslar sisiyor laktik asitten sebep arti gorursun ama yürüyüş vs hafig egzersizler sonrasi su kaybından eksi ikiside doğru sonuc degil gecici nedenlerden oldugu icin canım
Evet canım :)
Kiz beni yenmek icin açlık orucundamisin :)
Otur kaptanim bi daha mi gelecegiz dunyaya
Oyle bir gunes acacak öyle bir cicek kokusu saracak ki cuma günü buraları yildizlar geceyi beklerken kaybolacak
Ince msj var orda cicekler yenemeSeniz sizi yerim diye alttan tehdit var
Yeni oturdum :)
8000 oldu geleceğim birde Leslie yapıp
supersin canim bende 24dk Eva yaptim kalcamla gobegim cikti gitti galiba :)
Haftaya öğrenirsin bu hafta yenisin bosver eva filan dinlen senn
Yorma kendini kaptan
teşekkür ederim baktım. ama şuan sadece yürüyüş yapıyorum yeni başladığım için gitdikce sporumu artıracağım. eva güzelmiş beğendimCanım youtube a eva fitness yaz orada çıkan videolardan seçip birini yap
Kiz bu hafta yanlis bilgi vereceksin yıldızlaraCanım youtube a eva fitness yaz orada çıkan videolardan seçip birini yap
Ayy buna çok güldüm. Kesin kesin.Benim kızlar sporda sanirsam
Artik bu 24dkligi yapıp üstüne Leslie yapacagim sasirtiyim biraz sporu sabah arti gördüm ama wc etkiside var tabiSüpersin canım eva ilk öyle oluyor iflahin kuruyor ama bir süre sonra alışıyorsun gerçekten hergün yapmak lazım
Evet canım aynen ayne sen şimdi hiç bulaşma eva ya yürüyüşde yapma hatta git yat oh mis gibi bahar çiçekler böcekler kuş sesleri eşliğinde uyu boşverteşekkür ederim baktım. ama şuan sadece yürüyüş yapıyorum yeni başladığım için gitdikce sporumu artıracağım. eva güzelmiş beğendim
Hemen uzaklaş burdan çiceklerime dokunmaAyy buna çok güldüm. Kesin kesin.
beni düşündüğün için teşekkür ederim dinleniyorum şuankanka 200g la birinciligi elimden almışsın tebrikler yanliz bu hafts dost muyuz dusman mi sulh ilan edelim haftaya rakip bu hafta kanka mi olsak
Yogun spor sonrası kardoi vs kaslar sisiyor laktik asitten sebep arti gorursun ama yürüyüş vs hafig egzersizler sonrasi su kaybından eksi ikiside doğru sonuc degil gecici nedenlerden oldugu icin canım
Evet canım :)
Kiz beni yenmek icin açlık orucundamisin :)
Otur kaptanim bi daha mi gelecegiz dunyaya
Oyle bir gunes acacak öyle bir cicek kokusu saracak ki cuma günü buraları yildizlar geceyi beklerken kaybolacak
Ince msj var orda cicekler yenemeSeniz sizi yerim diye alttan tehdit var
Yeni oturdum :)
8000 oldu geleceğim birde Leslie yapıp
supersin canim bende 24dk Eva yaptim kalcamla gobegim cikti gitti galiba :)
Haftaya öğrenirsin bu hafta yenisin bosver eva filan dinlen senn
Yorma kendini kaptan
Ooo süperrr bu hafta çok emek vercm 62 görmek istiyorumCordelia
@gulenyuzumsunsen
@Kmsl Hnd
@TekrarDene
@bengisu022
@kackaloribu
@Migim
C Chikolata_gozlum
@askrhpozitif
@Tutku44
Ni454
@I-cell_84
@asysss
@Leyl-i-fer
@sulisim
Evet yildizlar takimi cuma gunu hep birlikte parlayalim
Cicekleri yenelimm
Herkes profilineyildiz resmi koyabilir mi
Lahmacunlar dönerler görmem di mi menünde?Ooo süperrr bu hafta çok emek vercm 62 görmek istiyorum
Yav heheLahmacunlar dönerler görmem di mi menünde?
Baklavalar falan olmaz?
Olmazsa 61 bile görürsün sen.
Çok düşüncelidir çiçekler.beni düşündüğün için teşekkür ederim dinleniyorum şuan
haklısın haftaya yapayım ben daha yeni başladım spora yürüyüş yeterli benim için.
Yok çok üzgünüm tam istediğim kiloya gelmişken yapmam bunlarıLahmacunlar dönerler görmem di mi menünde?
Baklavalar falan olmaz?
Olmazsa 61 bile görürsün sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?