• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

@Mavistez armin83 armin83 cumartesi menüsü gelmedi kızlar
Cnm haklısın. Baktım diğer gruba eklemişim . Hemen kopyala yapıştır yapıyım.
🫡
Sabah kahvaltı omlet 2 yumurtalı
Öğlen beyran çorbası
Akşam patates kızartması+ sütlaç, gofret (hepsini yiyemedim midem bulandı), siirt fıstıgı 1 paket

Cumartesi menüsü

Kahvaltı yok

Ara öğün sütlü kahve
3 kare bitter çikolata

Akşam yemeği
İçli köfte
Misafir vardı spor yapamadım
Sekersze uyamadim kola içtim

Chocolita Chocolita
Pin markasının soğuk çayları var tatlandırıcılı çok masum değil ama koladan daha sağlıklıdır :) tavsiye ederim

Bende aynıyım canım. Haftaya tam gaz devam edicem. Yeşil Tabak haftasına giricez biliyorsun. Tabağın yarısı yeşil sebze olacak. Bu salata da olabilir yeşil sebze yemeği de olabilir
Ay ben bu hafta temizlik düzen gezmeler derken hiç spora vakit ayiramadim inşallah yeni hafta daha başarılı olur

Bende aynıyım canım. Haftaya tam gaz devam edicem. Yeşil Tabak haftasına giricez biliyorsun. Tabağın yarısı yeşil sebze olacak. Bu salata da olabilir yeşil sebze yemeği de olabilir
Yeşil tabağın da büyük faydası olacaktır mutlaka yarın herkes pazara 😂

Pin markasının soğuk çayları var tatlandırıcılı çok masum değil ama koladan daha sağlıklıdır :) tavsiye ederim
Merhabalar. Bu süreçte mümkün olduğunca paketli gıda tüketmemek lazım inan hiçbir birbirinden sağlıklı değil. Ama bazen de insan sağlıksız şeyler istiyor tamamen kısmak doğru olmuyor

İyi akşamlar kızlar 🌸
Kahvaltı etmedim
Öğlen
İki dolma bir çorba kasesi çorba bir kâse yoğurt
Akşam
İki tane şeftali yedim
İki litre su içtim ☺️
10 bacak kaldırma hareketi yaptım

Eklentiler

• 1000415373.webp
    1000415373.webp
    16 KB · Görüntüleme: 7
Selam kızlar

Sabah bir simit iki sahanda yumurta

Öğlen balkabagi corbasi

Öğleden sonra küçük bir Tane milfoy borek
Aksam salata

Adım az rezil bir hava vardi 2 K hareket yapildi

Selam kızlar bugun piknik vardı tüm gün 1 dilim borek 3 tane çöp şiş ve 1 kofte yedim ancak inanılmaz açım. yarın tartı gunu oldugu için bişi yemeden yatmayı basarırsam super olacak

Yarın tartı günü ✨
Herkese bol eksiler kızlar 😘
Aynı zamanda yeşil tabak haftasına giriyoruz. Alışveriş yapmayı unutmayalım
Bol bol salata yicez

15 Eylül Yıldızlar Ligi

⭐ Pembe Lotus Pembe Lotus ⭐
⚔️
⭐ D u t D u t ⭐

Pembe Lotus Pembe Lotus D u t D u t tartıları özelden göndermeyi unutmayalım. Bakalım lig nasıl olacak bu hafta. Bol şans 💪

Yarın tartı günü ✨
Herkese bol eksiler kızlar 😘
Aynı zamanda yeşil tabak haftasına giriyoruz. Alışveriş yapmayı unutmayalım
Bol bol salata yicez

15 Eylül Yıldızlar Ligi

⭐ Pembe Lotus Pembe Lotus ⭐
⚔️
⭐ D u t D u t ⭐

Pembe Lotus Pembe Lotus D u t D u t tartıları özelden göndermeyi unutmayalım. Bakalım lig nasıl olacak bu hafta. Bol şans 💪

Allah utandırmasın 🫠 pek umutlu değilim ama 🤣

Back
X