• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

20210411_095237.webp

Deneyelim mi🤣🤣🤣🤣

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Süpersin canım

Harikasın tatlimmm

Afiyet olsun, sporun da süper tatlimm

Günaydın 💗

Günaydınnn😚

Günaydın 😅

Geçmiş olsun canım

Günaydın canım

Gunaydinn

Günaydın canım

Günaydın canımmm
sagol tatlımmm 😘😘😘😘

Yok canım ya ben çok güzel korurum kilomu haftalarca sabit geldim bazen ☺️ dengelemek benim işim yoksa kutu kutu helva yiyip hele gece yarısı tatlı yiyip hep sabit kalıyordum kilomda😂
Canım bi an önce diyet kafasından çıkmak istiyorsun ama diyet bitse bile beslenmeme sürekli dikkat edeceksin. Yoksa yine kilo alırsın. Bıktıgının farkındayım. Ama lütfen güzel düşün 💗

Yok canım ya ben çok güzel korurum kilomu haftalarca sabit geldim bazen ☺️ dengelemek benim işim yoksa kutu kutu helva yiyip hele gece yarısı tatlı yiyip hep sabit kalıyordum kilomda😂
O biraz da emzirmenin etkisi 😊😊😊

Ağzına kilit takarsan verirsin herhal🤔

1 ayda 9 kilo cok fazla ama kilonuz da önemli tabi ki

1 ayda 9 fazla ama kiloluydan 2 ayda garanti verirsin.

İşin doğrusu eşim kilo vermek istiyor 86 kilo şuan Ramazan geliyor 9 kilo verecem diye tutturdu iddaya gir benimle hırslanayim diyor . Ben pek mümkün görmedim riskli gibi . Ramazan ayında bir anda orucunu bozmak zorunda kalabilir çok yüklenirse kendine . Biraz inattir kendisi . 😅

Bana yardımcı ol diyor ama ben bilmiyorum nasil yardim edeceğimi beni kıskanıyor biraz . Çünkü ben her şey yiyorum ama dengeli besleniyorum . O ise pilava ekmek banacak nerdeyse . Ekmeksiz yapamıyor . Ve çok fazla abur cubur yiyor kızlar 😋😊😎

İşin doğrusu eşim kilo vermek istiyor 86 kilo şuan Ramazan geliyor 9 kilo verecem diye tutturdu iddaya gir benimle hırslanayim diyor . Ben pek mümkün görmedim riskli gibi . Ramazan ayında bir anda orucunu bozmak zorunda kalabilir çok yüklenirse kendine . Biraz inattir kendisi . 😅

Bana yardımcı ol diyor ama ben bilmiyorum nasil yardim edeceğimi beni kıskanıyor biraz . Çünkü ben her şey yiyorum ama dengeli besleniyorum . O ise pilava ekmek banacak nerdeyse . Ekmeksiz yapamıyor . Ve çok fazla abur cubur yiyor kızlar 😋😊😎
Erkeklerin metabolizma si hizli 10kilo 1ayda veren var bence verebilir ama nekadari saglikli olur onu konusmak lazim

Back
X