• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçen cuma 73,05 kg.
Bu cuma 72,50 kg.
Fark 550 gram
Oran 0,753

Eklentiler

• 20210416_160705.webp
    20210416_160705.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 29
Bende beklemiyordum bunu şoktayim hala🤗 oruçlu olmamim etkisi olabilir belki bilemedim bende halbuki sali carsamba gece kotu beslenmistim ama 2 gecedir uykusuzum uyumak yerine sporyapiyorim onunla toparladim galiba. Bir de ilk basta ödem gidiyor ya oylr biseyde yaşamış olabilirim. Haftaya da devami gelsin insallah🙏🏻
Hadi bakalim insallah hafyaya listeye de girebilirsin 🥰🥰
Geçen cuma 73,05 kg.
Bu cuma 72,50 kg.
Fark 550 gram
Oran 0,753
Guzel eksi tebrik ederim canım 🤩

Merhaba. Kaç gündür annemlerdeydim.ne zaman evime döneceğimi bilemediğim için ara vermek istedim tartı evimdeydi hemde ailevi sorunlar yüzünden. neyse geçti bitdi çok şükür.ara vermekden vaz geçtim. bu hafta iyi olmadı diyet açımdan ama inşallah önümüzdeki haftalarda çok iyi sonuçlar alırım.

Merhaba. Kaç gündür annemlerdeydim.ne zaman evime döneceğimi bilemediğim için ara vermek istedim tartı evimdeydi hemde ailevi sorunlar yüzünden. neyse geçti bitdi çok şükür.ara vermekden vaz geçtim. bu hafta iyi olmadı diyet açımdan ama inşallah önümüzdeki haftalarda çok iyi sonuçlar alırım.
Merhaba canim kilo bildirimi yapabilir misin bugun
Durumun duzelmesine sevindim 🥰

ben aşagidakini görmüşüm 60 diye sonra degiştirmişsin :KK70:
tebrik ederim :KK200:
🌺
Eki Görüntüle 2827080
Kilo bildirimi
Geçen hafta 90.7
Bu hafta 89.4
Fark -1.3

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
🌺
Gecen hafta 55.6
Fark:-900
Yüzde 1.618
💞
Ya ama lütfeeen :KK43: moral bozmak yok, sensiz naparız biz öyle yorumsuz bırakma bizi.

tebrik ederim canım tekrardan..

kolay gelsin canım

tebrikler harika eksi canım

kilona göre çok iyi vermişsin canım tebrikler
💞
Kilo bildirimi yapıyorum
Önce ki cuma = 62.2
Bu hafta cuma = 61.6
Fark = -600
Yüzde %0.964
Eki Görüntüle 2827098
Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
💞
Geçen hafta 71.7
Bu hafta 71.3
Fark-400
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Eki Görüntüle 2827103 daha fazla bekliyordum🤦‍♀️çünkü hafta içi daha iyiydi eksim ramazandan önce yani
💞
Selam kızlar tartıda 400 gram fazla geldim gene 76.0 olmuşum :KK43: yarın eksi gelir büyük ihtimal
😔
Tebrik ediyorum canim galiba 8 e kadar beklesen 55 i Göreceksin 🤣🤣🤣
😂😂
İftara kadar 45 olacan sen. 😂😂😂
🤭🤭
Eki Görüntüle 2827171
Cuma:81,6
Pazartesi :82,0
Bugün :80,4
Fark :1,200+regl
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐🤩🤩🤩🤩🤩
🌺
Senin olayın su demek,içmedikçe kuruyon🙈
Olabilir canım😂
4 yıl sonra 80 kiloyu gördüm çok mutluyum 🙈
👍👍
Bende öyleyim ama bugün her işi bıraktım evde dolanıyorum wc için

Harikasın 🧿

Tebrik ederim canım

Tebrik ederim canım

Çok haklısın. Aslında veremediğim için izne ayrılmak istediğimi yazacaktım ama bu mesajın beni spor konusunda motive etti.

İnsanın modu bir kaçtı mı biraz zor geliyor .
yani benim öyle oldu.hiç bişeye yetişememe sadece burda da değil normal hayatımda da görevlerimi tam yetiştirememek beni baya gerdi.

3 haftam gelmeyen regl le sabit geçti.
Şimdi geçen hafta reglim bitti yine aynı.
Ben spordan olduğunu düşünüyorum artık yoksa kaçamağın yanından geçmiyorum.

Bu hafta da düştüm 3-4 gün oldu dizlerim şişti kayınvalidem bakıyor.
Dizimin ağrısı bugün iyi şükür .
Bir hafta şans istiyorum veremezsem ben izne ayrılacam sanırım herkesin hakkına girmek istemem asla.
Canım gerçekten bende üzülüyorum inan benim için listede iken o kadar zor oldu ki 3 çocukla diyet ve spor yapmak çoğu zaman çocuklar durmuyor.

Babaanne de 1 saat bile durmuyorlar ablam bilir görüntülü konuşurken bile küçük olan ağlarken morariyor. Ama ben hiç birini listede iken bahane etmedim gerekeni yaptım o yüzden içim çok rahat.
Emek veren çaba gösteren herkese karşılığını alsa da almasa da tebrik ederim. Yediklerimize içtiklerimize hareketlerimize dikkat ettiğimiz sürece er yada geç karşılığını alacağız😍🥰😘
👍
Selam kızlar benim için süper sonuç. Acelem varEki Görüntüle 2827191
🥰🥰🥰
Cuma bildirimimi yapiyorumm 🤗
Pazartesi:65.40
16 nisan:64.25
Fark: -1.15
Yüzde: 1. 758 ( doğru mu yaptım yüzdelik hesaplamayi bilmiyorum:) ) Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
😍😍
Allahim be neya...hic durmadan wc ye mi gidiyorsun...yoksa durup dururken mi gidiyo kilolar

Bencede😂😂😂😂
Bilmiyorum canım anlamadim ama inan dolu dolu sahur yaptım🤔 kızlar hepinizi tebrik ediyorum AseliccA AseliccA seni ayrıca tebrik ederim💞💞

Back
X