Kilo veren ve vermek için çabalayan herkesi tebrik ederim. Kızlar banada bi el atın.
Zipzip-
kardeşim beni davet etmişti sagolsun. Fakat şubat ayından beri ben vücudumu tanımaz oldum. 2017 den beri uzun ama kalıcı kilo vermiştim. Karatay beslenmesi ile. Korumada iyi gidiyordu. 62 ye kadar düşmüştüm, boyum 165.38 beden gidiyordum. Sonra kendi isteğimle 65/66 arası gidip geliyordum. Spor olarak hergun 1 saat yürüyüş, leslie,bisiklet ve 100 ip atlama yapıyorum, hala devam ediyorum. Bu yüzden sarkma olmadı 88.8 den indim. Hashimatoya rağmen az ama kilo verip koruyabilmiştim. Şubat ayından bu yana bu kadar şeye rağmen anı kilo artışı oldu.geecekten anı oldu.once meme ağrısı ve şişkinliği ile başladı. Bir hafta gecikme ile şubatta adet oldum.prolaktin hormonum yükseldi diye düşünürken iyi çıktı. Fakat ben 2 günde hızla 65 den 68.8 çıktım.inanilmaz geriliyordum ama hızla gelen hızla gider diye telkin ettim kendimi. Ama öyle olmadı. Detokslar,ayran aşı çorbası ki ben onunla inanılmaz kilo verdim, yumurta diyeti derken kilo takıldı 68.8 de.sonra martta adet olamadım. Nisanda oldum.meme ağrısı nisanda 22 gün gecikmelide olsa geçer gibi.ama şişlik biraz kaldı.acikcasi tüm vücudumda şişlik hissediyorum ama en çok meme,basen ve üst bacaklar.kocaman kalmam oldu. Ne yaparsam yapayım inmiyor. Sahurda 5000 adım tamamlıyorum, iftar sonrası leslie,gün içinde bisiklet 10000 geçiyor adım ama benim kilo gitmiyor.
Elhan
bacımın elmalı detoksunu yaptım başkasına yazmıştı ertesi güne yarım kilo garanti diye bende oynamadı kilo.
Bana bir akıl verin ne yapayım nereye gideyim. Kadın doğuma gittim ,endokrine gittim. Anti tpo yüksek olsada düşmüş, kadın doğum yumurtlama bozukluğu var deyip ona takık. Kilo aldım veremiyorum diye paralıyorum kendimi kaale almıyorlar. Onlara göre zayıf bana göre koca bir filim. Gidecek diye kendimi telkinler işe yaramıyor. Çünkü alıyorum. Hormonal bir sıkıntı var ama ney bilemedim.ostrojen aklıma takıldı acaba yükselmişmi diye.incir çekirdeği yağı kullanıyorum hamile kalmak için ondan kaynaklımı bilemedim.
Varmi başına böyle gelip çare bulan.