O bu hafta 58 i görür.Kmsl Hnd senin mezuniyet icin 58 kiloyu görmen gerekiyor canım
Mezuniyet sonrasi geri dönüş yaptigin icin baslangic kilon 60.4 alacagiz
Aralarda izin dönüşleri yapmissin ama onlari baz alamiyoruz
Istersen izne ayrilip 58 i gordugun zaman listeye girip mezun olabilirsin
Pasta çoktan midede ama resmi kaldi isteİstersen tepsiyi ye. Pastayı bana yolla.
Yok canım izne ayrılmamayım şimdilik devam o zaman bayrama kadarKmsl Hnd senin mezuniyet icin 58 kiloyu görmen gerekiyor canım
Mezuniyet sonrasi geri dönüş yaptigin icin baslangic kilon 60.4 alacagiz
Aralarda izin dönüşleri yapmissin ama onlari baz alamiyoruz
Istersen izne ayrilip 58 i gordugun zaman listeye girip mezun olabilirsin
Benim boyum kisa amaAllah ım bende istiyor bu kilodan en son 14. 5 sene önce görmüştüm tartıda
Tamam canimYok canım izne ayrılmamayım şimdilik devam o zaman bayrama kadar
Heee cücesinBenim boyum kisa ama
Sen azimlisin yaparsinKeşkeeeeeeeee
Ama çok zor
Fit güllaç tarifiyle yapsak yiyebilir miyiz acaba gullac kirmizi cizgimdirYok kız hiç sevmem geçen gün yaptım bir borcam tadına bile bakmadım sadece büyük kızım yedi bayılıyor o
Canım cuma ödül günü. Normal 1 dilim ye.. madem çok seviyorsun.Fit güllaç tarifiyle yapsak yiyebilir miyiz acaba gullac kirmizi cizgimdir
ince dilim güllaç 250 kalori içeriyor. 1 ince dilim güllaç; 1 dilim ekmek, 1 porsiyon meyve ve 1 su bardağı sütün toplam kalorisine eşdeğer.Fit güllaç tarifiyle yapsak yiyebilir miyiz acaba gullac kirmizi cizgimdir
Resim nerde200 ip atlama=200 puan
20 dk hit cardio =140 puan
20 Sguat =20 puan
360puan
14.283 adım
Cordelia kackaloribu
Yüklenmemiş canım şimdi bak görünürResim nerde
Hee tamam canım.Yüklenmemiş canım şimdi bak görünür
Biraz daha eksilirsen 12 yaşına düşcen kaptanBen gecen gun 2 dilim yedim ama 54.9 kiloyu gordum bugun
1.58Biraz daha eksilirsen 12 yaşına düşcen kaptanboy kaç.
Aynıyız,55 kilo halimi hayal edemedim at kendini kendimi göreyim
Yarin musait olunca profile koyarimAynıyız,55 kilo halimi hayal edemedim at kendini kendimi göreyim
Yok.yok yemedim canımNeee kim dedi. Yanmış hiç güzel değil. Şöyle güzel bir sebze yanına yoğurt çorba ne gider. Boşver sen onları. Cısss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?