• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:9:sakallı dedede geliyomu gözdem ..şaka bir yana erdin cadı iyce ...:38:
bak hediye olrak o biletlerin birini yolaya bilirsin ....
amanın birde çıkıyomuş......:52::52::60:

Dalga geçiiiiin bakalım, 1 ocakta bana ismim yerine 8,5 trilyon diyecekleeeerrr :54::52:
Vallahi gördüm abla bilmiyorumki tırsıyorum zaten iyice bu konudan :18: çıkarsa eğer taylan kümeliyi siteye getireceğim bilgi versin diye :1:

mirayın neler sevdiğini öğrendik .

o zaman yandık diseneeeee :52:

günaydın safişim ..

kıs sana hediye şeçmeye . ne var kırmızı bir jartiyer işini görür .:60::33:

sendemi ablaaaaaaaaaaaaaa :14:

yaaa ben bişey söylüycem yani bir teklifte bulunacam sizlere ne olur bencilce sanmayın lütfen çünkü bende çekilişe katılmak istiyorum aranıza hiçte eşime söylemiycem çünkü söyleyince az çok cevabını biliyorum bu teklifide safişin sözü üzerine yapmak istedim safiş hani sen dedinya ben siteye güveniyorum yeri geldi durdu açık adres bile verdim sorun olmadı eğer safiş sana veya bir başka arkadaşa kime uyarsa farketmez biriniz bana özelden numaranızı verirseniz bende ordan bana çekilişten kim çıktıysa ona numaramı vermeniz için size versem numaramı olirmi ne olur beni yanlış anlamayın yoksa normalde bana çıkan arkadaşa numaramı ben veririm özelden ama şansıma güvenmiyorum bir problem olursa diye korkuyorum bilmem anlatabildimmi tabi istemesseniz alınmam kesinlikle rahat olun maksatım aranızda olmak

canımmm saçmalama kimse alınmaz neden alınsın sen kendini ksma güzelcim kimi istiyorsan haberleşebilirsin şekercim
istersen bende verebilirim numaramı özelden senin yazmana gerek yok kaydet numarayı sen ara bütün sorumluluk bende yani :34:

Hemen bahsedeyim, venedikteki gondollardan çok hoşlanıyorum, bir tane edinsem ya da arkadaşlarım hediye etsede uçan halıma binip venedikte gondol sefası yapsam diyordum, uçan halı da olabilir bakınız :37:

iyice makaraya sardın beni bir daha fikir vermicem :14:

safişşş beni delirtmeee bak şimdiiii :D:D

miray

safiş

naz

simoş

zilan

katıldı diyelimmmm; şimdi ilk sırada çekilişi çeken ve hediye alacağı kişi çıkacak

miray çekti safiş çıktı

safiş çekti naz çıktı

naz çekti simoş çıktı

simoş çekti zilan çıktı

zilan çekti miray çıktı:D:D

kimse açıkta kalmadııı gördüüün gibiii:D:D:D

anaaam bana permütasyon kombinasyon yaptırmayın sözelciiim beeeen:D:D uleeeen:D

tamam ulen kes tamammmmmm :57:
uğraşmıcam bugün senle :63:

Puhauhahuauhauhauhahua ablamda benim söylediğimi söylemiiiiiiiiş, ay şimdi gülmekten bayılacağııııım :37: safişe çıkan şimdiden iç çamaşırı mağazası gezsin evladıııııııııııım :52:

çok kırdın kalbimi simoşşş çooooooooookkkkkkkkkk :27:

2 Tane yılbaşı için çeyrek biletim var, ve ayıptır söylemesi son 3 numarasını rüyamda görüp, 5-10 biletçi gezip bulduğum 2 çeyrek bilet bunlar, 35 trilyon büyük ikramiye-çeyreğe çıkarsa 8,5 trilyon, söz nazlım vallahi sana şöööyle güzelce bir ev alıp döşeyeceğim, siz oraya çıkarsınız kayınvalidenle de görümcen oturur :51:

bana ne alcan :27:

nazlım bak beni ablan olarak görüyorsan bir iki nasihatim var .:17:
kayınvaliden geldi .belki yanlız daha rahattın tabi . ama bunu gözünde büyütme . inan bazan bu piskoljiye kendimizi ,kendimiz sokuyoruz .
sen olayları nasıl görmek istiyorsan öyleolayların içinde bulursun . bu durumu kendine bir zorluk yada mutsuzluk sebebi görme . olumlu yanlarını düşün bölede mutlu oldugunu kabul et.. ALLAHA şükür ne iyi eşin var:nazar: .daha başka sıkıntılar .saglık problemleri olsaydı ne olacakdı .
böyle yaşamayı kabullen artık hep olumsuz düşünme . sonuçda bu senin halve hareketlerine yansır . karşı tarafıda düşün bak aylardır sizi yanlız bırakdı bu durum onuda kesin etkilemiştir ...
bazan kendini karşı tarafın yerine koy onun hisetiklerini düşün .
sonuçda bu durumu böyle kabullen ve hayatını günlerini huzurunu vede moralini bozma ...:38:

Ne istersen alırım safiiiiiiişşş , söyle bakalım ne istersinnn :52: 954363546 karatlık elmaslarla süslü gecelik ve sabahlık takımına ne dersin, zümrüt-yakut karışımı :52:

Dalga geçiiiiin bakalım, 1 ocakta bana ismim yerine 8,5 trilyon diyecekleeeerrr :54::52:
Vallahi gördüm abla bilmiyorumki tırsıyorum zaten iyice bu konudan :18: çıkarsa eğer taylan kümeliyi siteye getireceğim bilgi versin diye :1:
aşkolsun niye dalga geçeyim öylemi anladın cadı .:63:

iki dakika kaybolmaya gelmiyor hemen dolmuş sayfalar çenesi düşükler sizi pardon elleri çevikler diyeyim değil mi :1:

için öyle rahat edecekse ben özelden numaramı verebilirim canım . eşinle sıkıntı olacaksa canım kendini sıkıntıya yokma
tşk ederim nazlım :71:
aşk olsun zilan ne demek ..ben ettim bile canıkom ...:38:.
kabul ettim bileeee :16:
o zaman yandık diseneeeee :52:

sendemi ablaaaaaaaaaaaaaa :14:

canımmm saçmalama kimse alınmaz neden alınsın sen kendini ksma güzelcim kimi istiyorsan haberleşebilirsin şekercim
istersen bende verebilirim numaramı özelden senin yazmana gerek yok kaydet numarayı sen ara bütün sorumluluk bende yani :34:

iyice makaraya sardın beni bir daha fikir vermicem :14:

tamam ulen kes tamammmmmm :57:
uğraşmıcam bugün senle :63:

çok kırdın kalbimi simoşşş çooooooooookkkkkkkkkk :27:

bana ne alcan :27:

tmm safişim çok sağol cnm :71: sen veya nazlı hanginiz verirseniz cnm farketmez :)) çekiliş belli olsun artık konuşuruz canlarım :16:

Ne istersen alırım safiiiiiiişşş , söyle bakalım ne istersinnn :52: 954363546 karatlık elmaslarla süslü gecelik ve sabahlık takımına ne dersin, zümrüt-yakut karışımı :52:

Tapusunda benim adımın yazdığı yaşadığım il içinde bir evim olsun istiyorum büyüklüğünde yok gözüm yeterki gerçekten benim dediğim bir evim olsun zaten gerisini ben getiririm canım

Benim hayatım cinsellikten ibaret değil ayrıcaaaaa
o benim özel sporum tımammıııı :84:

iki dakika kaybolmaya gelmiyor hemen dolmuş sayfalar çenesi düşükler sizi pardon elleri çevikler diyeyim değil mi :1:

e sende kaybolmaz o zamaaannn

hem sen benle niye konuşmuyon sabahtan beriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tmm safişim çok sağol cnm :71: sen veya nazlı hanginiz verirseniz cnm farketmez :)) çekiliş belli olsun artık konuşuruz canlarım :16:

ne demek canım seni zor durumda bırakmayız rahat ol
birazdan yolluyorum numaramı :34:

gözdem valla benide korkutuyon kız böyle konuşarak :44:Allah sonunu hayır kılsın kızz
bide çıkıyormuş sabahına sendeyimmm :37:çıktığı an saklanacak yer bul kendine :90:

Tapusunda benim adımın yazdığı yaşadığım il içinde bir evim olsun istiyorum büyüklüğünde yok gözüm yeterki gerçekten benim dediğim bir evim olsun zaten gerisini ben getiririm canım

Özel spor... ahuahuauahuahua :1: doğrudur safişim birşey demedik :52: takılıyoruz sadece...
Kuzu şaka bir yana söz tapuyada birlikte gideceğiz :38:

Evvveeeet şimdi çıkarsa eğer herkes birşeyler istesin, olumlama yapıyoruz tammammı?

Zaten ben çıkarsa eğer öyle güzel dağıtacağımki, kendime bağdat caddesinde bir kitapçı açacağım birde araba alırım orta karar kalanını güzelce paylaştırırım :66:

nazlım bak beni ablan olarak görüyorsan bir iki nasihatim var .:17:
kayınvaliden geldi .belki yanlız daha rahattın tabi . ama bunu gözünde büyütme . inan bazan bu piskoljiye kendimizi ,kendimiz sokuyoruz .
sen olayları nasıl görmek istiyorsan öyleolayların içinde bulursun . bu durumu kendine bir zorluk yada mutsuzluk sebebi görme . olumlu yanlarını düşün bölede mutlu oldugunu kabul et.. ALLAHA şükür ne iyi eşin var:nazar: .daha başka sıkıntılar .saglık problemleri olsaydı ne olacakdı .
böyle yaşamayı kabullen artık hep olumsuz düşünme . sonuçda bu senin halve hareketlerine yansır . karşı tarafıda düşün bak aylardır sizi yanlız bırakdı bu durum onuda kesin etkilemiştir ...
bazan kendini karşı tarafın yerine koy onun hisetiklerini düşün .
sonuçda bu durumu böyle kabullen ve hayatını günlerini huzurunu vede moralini bozma ...:38:

seni ablam olarak görüyorum ablışim kimseyle konuşamadıkları burda sizinle konuşuyorum . inan kaynanam kendi gitmek istemedi eşim söyleye söyleye gönderdi . kendi gitmek isteseydi haaa bizi yanlız bırakmak istiyor derdim . tabiki bu durumu kabullenmek zorundayım bu saatten sonra yapacak bişeyim yok . başa gelen çekilir . kendi düşen ağlamaz ....

Teşekkürler ablacığım, yoğurdu annem mayalıyor, bizim çiftlikten geliyor sütümüz, çanakkaleden. Ama kaynatırken kaymak topluyormu bilmem, ben zaten kaymak yememde :50: o zaman bimin peynirlerinden alacağım ve %0 yağlı süt, ama yoğurt normal öylemi ?
gözdem arda evdeki ygurdan ye ama yinede y. yaglı al istersen bi süre .

tagam gı:17::60:
Şaka yapıyorum ablişkooooooooooom :38: bir çıksın abla hemen işyerinde 3-5 kişi dövüp işten ayrılacağım :1:
süper fikir ...:9:

bende benim evim diyebildiğim bir evim olsun istiyorum ... :14::14::14::14::14:

gözdem valla benide korkutuyon kız böyle konuşarak :44:Allah sonunu hayır kılsın kızz
bide çıkıyormuş sabahına sendeyimmm :37:çıktığı an saklanacak yer bul kendine :90:

Dağıtmasını-paylaşmasını anlatamayacağım kadar çok severim zilancığım, mümkünatı yok saklanmam sevinirim hatta, bekliyorum bak çıkarsa :34:

Geldi... "Kendini çok zorlama, en güzel şeyler onları en az beklediğinde olur." dedi ve gitti Marquez... :1: Bizede 1 Ocağ'ı bekleyerek yaşamaya devam etmek kalıyor, zengin hayata merhaba demek için :119::103::111:

Özel spor... ahuahuauahuahua :1: doğrudur safişim birşey demedik :52: takılıyoruz sadece...
Kuzu şaka bir yana söz tapuyada birlikte gideceğiz :38:

Evvveeeet şimdi çıkarsa eğer herkes birşeyler istesin, olumlama yapıyoruz tammammı?

Zaten ben çıkarsa eğer öyle güzel dağıtacağımki, kendime bağdat caddesinde bir kitapçı açacağım birde araba alırım orta karar kalanını güzelce paylaştırırım :66:

bak bu lafları hatırlatırım sana haberin olsun
eğer olurda piyangodan büyük ikramiye çıktığında ortalardan kaybolmazsan :1:

bende benim evim diyebildiğim bir evim olsun istiyorum ... :14::14::14::14::14:

dimi nazlım yaaa
çok şeymi istiyoruz acabaa.....

bak bu lafları hatırlatırım sana haberin olsun
eğer olurda piyangodan büyük ikramiye çıktığında ortalardan kaybolmazsan :1:

dimi nazlım yaaa
çok şeymi istiyoruz acabaa.....

Hiiiiiiiiiii kaybolacak insanmıyım sizce ben :25: aeben ablişim iyi tanır beni o söylesin kaybolurmuyum :14:

Back
X